z2 - 1000zl z3- 1500zl a co do sonek to jakos zdjec nie profesjonalnego uzytkownika powinna zadowolic... jezeli sonki to szrot to aparaty za 300zl to co dla Ciebie? i pytanie bylo jakie macie cyfrowki to wszycy pisza co maja a nie co by chcieli mac ja rozumiem ze Ty posiadasz 4 cyfrowki... zawsze tak jest... jak by byl topic jakie macie glosniki to pewnie doszlo by do tego ze tylko niektorzy maja dobry sprzet a hertz to shrot zobaczcie na JL AUDIO 12W7, JBL POWER - P 1520e... ludzie opamietajcie sie zyjemy w Polsce... kazdego zadowalo co innego... nie ma co sie klucic...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie macie Cyfrówki??
Collapse
X
-
Z2 to taki sam szajs jak Z1, dokładnie te same aparaty, tylko Z2 ma 4 mpix zamiast 3. Olympus C720 również nie przypadł mi do gustu, ale żałuję że go nie kupiłem - na pewno kilka klas wyżej od Minolty, ale to i tak jeszcze nie to. U mnie w szkole mają ten aparat, ciągle na jakichś "imprezach" szkolnych robię nim zdjęcia. Zdecydowanie za wolny AF.
Skomentuj
-
ja poszedlem do sklepu z zamiarem kupna sony dsc s40 jednak (699zl) 4.1mpix ale jak wzialem go wreke to podziekowalem wazyl kilkadziesiat gram zero praktycznych funkcji nie wiem jak jakosc zdjec ale w momencie gdy wzialem dsc - s60 ktory wykonany 100x lepiej wazyl 3 razy wiecej to nawet sie nie zastanawialem i dolozylem 200 zl ale jedstem zadowolony :)
Skomentuj
-
Ja mam olympusa c-3020. Aparacik ten nie jest pierwszej nowości, jednak pod względem ostrości zdjęć i łatwości obsługi bije na głowę wiele współczesnych konstrukcji. Jeśli ktoś chce nabyć tani aparat (Ok 500 zł), który robi ładne zdjęcia i znajdzie zastosowanie nie tylko na imieninach to polecam właśnie ten sprzęt.
Skomentuj
-
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać, już sobie zakupiłem - taki przeciętny aparacik HP Photosmart R607
http://img337.imageshack.us/my.php?i...pim00137wf.jpg
http://img332.imageshack.us/my.php?i...pim00046cm.jpg
Jak narazie jestem zadowolony - niedługo zamieszczę foty subwooferka :]
Skomentuj
-
Ja mam Kodak Easy Share CX7525, 5 MP, narazie jest spoko, zjdecia sa ladne jezeli ktos umie robicFunkcji ma wypas, np. nagrywaie fimow z dzwiekiem, zdjecia sport, i jeszcze wiele roznych bajerow. Mialem kupic Sony, ale ze Sony robi wszystko a Kodak tylko aparaty z tego co wiem to dlatego go wybralem. Jak dla mnie (przecietny zjadacz chleba) starczy spokojnie. Dajcie jakies opinie o tej firmie. Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jsPanasonic FZ-10, mało znany, a robi świetne zdjęcia. Na allegro można kupić za 1200PLN. Szkło LEICA, bardzo duże, zoom x12, 4.1mpx. Do tego wygląd Pro. Lepszy od DX7590, nie ma się co zastanawiać.
pewnie fuji wypadnie najlepiej, model s5500 nie ma anitshake jak s7000(5mpx, 12x zoom), tylko ta cena:)
pozdrawiam wojtek
Skomentuj
-
Ja mam hp m407 tzn bede mial jak kumplwi kupie nowego :P
rozwalilem wyswietlacz i lipa
Uwaga Uwaga !!! wielki konkurs z nagradami !!
potrzbny wyswietlacz do aparatu hp m407
na pasku jest napisane (wydrukowane) "1700000090pfp1"
kto znajdzie gdzies takie ustrojstwo otrzyma cenna nagrode zimna butelke hajnekena !!
Skomentuj
Skomentuj