Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie macie Cyfrówki??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

z2 - 1000zl z3- 1500zl a co do sonek to jakos zdjec nie profesjonalnego uzytkownika powinna zadowolic... jezeli sonki to szrot to aparaty za 300zl to co dla Ciebie? i pytanie bylo jakie macie cyfrowki to wszycy pisza co maja a nie co by chcieli mac ja rozumiem ze Ty posiadasz 4 cyfrowki... zawsze tak jest... jak by byl topic jakie macie glosniki to pewnie doszlo by do tego ze tylko niektorzy maja dobry sprzet a hertz to shrot zobaczcie na JL AUDIO 12W7, JBL POWER - P 1520e... ludzie opamietajcie sie zyjemy w Polsce... kazdego zadowalo co innego... nie ma co sie klucic...

Skomentuj

Z2 to taki sam szajs jak Z1, dokładnie te same aparaty, tylko Z2 ma 4 mpix zamiast 3. Olympus C720 również nie przypadł mi do gustu, ale żałuję że go nie kupiłem - na pewno kilka klas wyżej od Minolty, ale to i tak jeszcze nie to. U mnie w szkole mają ten aparat, ciągle na jakichś "imprezach" szkolnych robię nim zdjęcia. Zdecydowanie za wolny AF.

Skomentuj

ja mam cyfrowke fuji fine pix s 5500 4.0 mega pixela 10 zoom optyczny wedlug mnie niezly alaprat ale nieco za duzy

Skomentuj

A czy przypadkiem ten super S5500 niema super ogromnego szumu ??? gdzies widzialem fote z niego ale szum byl ogromny i do tego drogie karty do niego.

Skomentuj

Może zle napisałem w porównaniu sony do Olympusa c720 za 700zł to te sony to szajs tak miało zabrzmieć.

Skomentuj

ja poszedlem do sklepu z zamiarem kupna sony dsc s40 jednak (699zl) 4.1mpix ale jak wzialem go wreke to podziekowalem wazyl kilkadziesiat gram zero praktycznych funkcji nie wiem jak jakosc zdjec ale w momencie gdy wzialem dsc - s60 ktory wykonany 100x lepiej wazyl 3 razy wiecej to nawet sie nie zastanawialem i dolozylem 200 zl ale jedstem zadowolony :)

Skomentuj

Ja mam olympusa c-3020. Aparacik ten nie jest pierwszej nowości, jednak pod względem ostrości zdjęć i łatwości obsługi bije na głowę wiele współczesnych konstrukcji. Jeśli ktoś chce nabyć tani aparat (Ok 500 zł), który robi ładne zdjęcia i znajdzie zastosowanie nie tylko na imieninach to polecam właśnie ten sprzęt.

Skomentuj

slam, nie nie ma powiem tak zdjecia wychodza naprawde ladne a karty wcale nie sa drogie

Skomentuj

NIKON 4600

Skomentuj

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać, już sobie zakupiłem - taki przeciętny aparacik HP Photosmart R607

http://img337.imageshack.us/my.php?i...pim00137wf.jpg
                      http://img332.imageshack.us/my.php?i...pim00046cm.jpg

Jak narazie jestem zadowolony - niedługo zamieszczę foty subwooferka :]

Skomentuj

czesc

lamie sie teraz nad aparatem, nic nie pisaliscie o kodak dx7590, parametry ma lepsze od chwalonego tutaj fujiS550, mysle teraz nad jednym z dwojki:
                        kodak dx7590
                        minolta z3

mial ktos stycznosc z tymi aparatami?
                        pozdrawiam wojtek

Skomentuj

Panasonic FZ-10, mało znany, a robi świetne zdjęcia. Na allegro można kupić za 1200PLN. Szkło LEICA, bardzo duże, zoom x12, 4.1mpx. Do tego wygląd Pro. Lepszy od DX7590, nie ma się co zastanawiać.

Skomentuj

Nie znam się na aparatach zbytnio, jak dla mnie Canon A510 za cene około 700zł jest rewelacja. Poniżej przykładowe fotki.

p.s. oryginały są w lepszej jakości, bo z tego co widze imageshack skompresowal je i zmniejszył rozdzielczość.

Skomentuj

Panasonic FZ-10
                              też słyszałem wiele dobrego o tych aparatach.

Skomentuj

ja mam sony DSC P-72 w sumie mi wystarcza jego największą wadą jest to ze nie posiada trybu MAKRO

Skomentuj

Ja mam Kodak Easy Share CX7525, 5 MP, narazie jest spoko, zjdecia sa ladne jezeli ktos umie robic Funkcji ma wypas, np. nagrywaie fimow z dzwiekiem, zdjecia sport, i jeszcze wiele roznych bajerow. Mialem kupic Sony, ale ze Sony robi wszystko a Kodak tylko aparaty z tego co wiem to dlatego go wybralem. Jak dla mnie (przecietny zjadacz chleba) starczy spokojnie. Dajcie jakies opinie o tej firmie. Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez js
                                    Panasonic FZ-10, mało znany, a robi świetne zdjęcia. Na allegro można kupić za 1200PLN. Szkło LEICA, bardzo duże, zoom x12, 4.1mpx. Do tego wygląd Pro. Lepszy od DX7590, nie ma się co zastanawiać.
                                    jezeli chodzi o tego panasonika i obiektyw LEICA to czytalem na ktoryms forum ze to nic specjalnego , ten sam typ jest w Panas. z20 porownywanego do canona PowrShot S2IS, na korzysc tego drugiego, , co innego kodak gdzie jest obiektyw kreutzen-costam, swietny tylko elektronika spaprana i kodak zeczywiscie robi fuszerke....

pewnie fuji wypadnie najlepiej, model s5500 nie ma anitshake jak s7000(5mpx, 12x zoom), tylko ta cena:)

pozdrawiam wojtek

Skomentuj

FZ-10 też ma stabilizator obrazu.

Skomentuj

Ja mam hp m407 tzn bede mial jak kumplwi kupie nowego :P
                                        rozwalilem wyswietlacz i lipa

Uwaga Uwaga !!! wielki konkurs z nagradami !!
                                        potrzbny wyswietlacz do aparatu hp m407
                                        na pasku jest napisane (wydrukowane) "1700000090pfp1"
                                        kto znajdzie gdzies takie ustrojstwo otrzyma cenna nagrode zimna butelke hajnekena !!

Skomentuj

a co myslicie o Sony S 40 ? za 600 zł .... Mam go nowke ze sklepu za 600 zł i wydaje mi sie ze za taka kase aparacik dobry (chyba) moze ktos mial taki ?? Moze ma ?? Napiszcie cos jak cos wiecie o tym sprzecie,, z gory pozdr.....

Skomentuj

Czaruję...
                                          X