Ja, i pewnie nie tylko ja, chciał bym zobaczyć już dział z konstrukcjami DIY!!! Kiedy on bedzie???!!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
WIELKI APEL DO ADMINA!
Collapse
X
-
hmmm a kto widział ostanio Admina? :/ bo ja bym nawet byłskłonny się tym zająć - w końcu mam wakacje... ale do tego potrzebuję dostępu do serva + materiałów od konstruktorów
wg mnie inicjatywa godna uwagi.. dzięki niej napewno oglądalność by się zwiększyła i nie byłoby takiego bajzlu (wszystkie konstrukcje w jednym miejscu)
Skomentuj
-
ja jestem już całkowicie zmartwiony :( bardzo chcielibyśmy mieć dział konstrukcje!!! wiem, że niewiele takie gdybanie da, ale czasem pragnę tak jak rok temu - wejść w dział konstrukcje i oglądać wytwory takich mistrzów jak moderatorzy i wielu innych utalentowanych mądrych ludzi... piękne podłogowe, monitorki za niezwykle niską cenę - gdzie te czasy?! audiomania.info w dziale konstrukcji nie ma nawet połowy tego, co było tutaj... tak mi się wydaje! chyba można uaktywnić dział konstrukcje, a wszyscy którzy chcą pokazać sprzęcik poświęcili by te kilka - kilkanaście minut na wrzucenie fotek na imageshack... tak, żeby nie dało się dawać załączników... wtedy sprawa rozwiązana: na TYM serwerze tylko tekst z wypowiedzi i opisów, a na imageshack'u fotki!!! na pewno da się tak!!!
[ Dodano: 2005-07-08, 20:28 ]
uu ktoś mnie wyprzedził
Skomentuj
-
Ale po co sie podniecać?Masz gotowca to ładujesz w swoje znane miejsce a tu linkujesz i po sprawie.Po za tym sa jeszcze minimum dwa inne miejsca w których można sie pochwalić.Nie myślcie że diyaudio będzie wieczne,na mój gust to ciekawiej robi sie na audiomani.Tam jak zajrzy laik i poczyta a później sie dostosuje to zagnie nie jednego diyaudio.pl mana.To moje osobiste zdanie co prawda ale wielu rzeczy dowiedziałem się tylko i wyłącznie z serwisu Questera.Mam taka cicha nadzieję że będzie nam dane się kiedyś osobiście spotkać i podyskutować przy browarze.A tym czasem Panowie ładować foty gdzie sie da i linkować,jak coś ciekawego będzie to sie bez działu własne konstrukcje utrzyma długo.
Głowa do góry!
Skomentuj
-
why not? ale trzeba skrzyknąć konstruktorów, bo bez zezwolenia nie możemy tak...
ja się deklaruję na adminatzn utrzymanie techniczne strony (można to zrobić nawet bez forum)
nie biorę się za grafikę, bo nie lubię, nie znam się itp :) stylistyka musi być zrobiona przez kogoś innego
[ Dodano: 2005-07-08, 21:12 ]
wpadłem na pomysł - forum zrobione jak na Audiomanii:
DIY Suby
DIY Kolumny
DIY Monitory
DIY Komplety
DIY Elektronika
co myślicie?
Skomentuj
Skomentuj