Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

WIELKI APEL DO ADMINA!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

WIELKI APEL DO ADMINA!

Ja, i pewnie nie tylko ja, chciał bym zobaczyć już dział z konstrukcjami DIY!!! Kiedy on bedzie???!!!

jak zapewnisz serwer z ogromnym transferem :|

Skomentuj

No tak ale damin mówił juz dawno ze to jest już załatwione.

Skomentuj

hmmm a kto widział ostanio Admina? :/ bo ja bym nawet byłskłonny się tym zająć - w końcu mam wakacje... ale do tego potrzebuję dostępu do serva + materiałów od konstruktorów

wg mnie inicjatywa godna uwagi.. dzięki niej napewno oglądalność by się zwiększyła i nie byłoby takiego bajzlu (wszystkie konstrukcje w jednym miejscu)

Skomentuj

Moim zdaniem odkąd nie ma działu konstrukcji DIY Diyaudio.pl umarło :(
          i widać ze ktoś chce się tym zająć.

Skomentuj

ale bez pomocy "góry" to nic nie da ;/
            a co myślisz,żeby postawić osobne forum tylko z konstrukcjami?

Skomentuj

gdzie ??:)

Skomentuj

na jakimś serwie to już by się wyrwało ja myślę.... jakby zdjęcia były na imageshacku?

Skomentuj

Wystarczyl by oddzieny dzial na forum gdzie by sie umieszczalo tylko swoje kontrukcje.

Skomentuj

A zdjęcia albo na swoich serverach albo na imageshacku, i było by dobrze.

Skomentuj

ja jestem już całkowicie zmartwiony :( bardzo chcielibyśmy mieć dział konstrukcje!!! wiem, że niewiele takie gdybanie da, ale czasem pragnę tak jak rok temu - wejść w dział konstrukcje i oglądać wytwory takich mistrzów jak moderatorzy i wielu innych utalentowanych mądrych ludzi... piękne podłogowe, monitorki za niezwykle niską cenę - gdzie te czasy?! audiomania.info w dziale konstrukcji nie ma nawet połowy tego, co było tutaj... tak mi się wydaje! chyba można uaktywnić dział konstrukcje, a wszyscy którzy chcą pokazać sprzęcik poświęcili by te kilka - kilkanaście minut na wrzucenie fotek na imageshack... tak, żeby nie dało się dawać załączników... wtedy sprawa rozwiązana: na TYM serwerze tylko tekst z wypowiedzi i opisów, a na imageshack'u fotki!!! na pewno da się tak!!!

[ Dodano: 2005-07-08, 20:28 ]
                      uu ktoś mnie wyprzedził

Skomentuj

Taaa tylko Dj SMS zobacz jak dlugo istnieje audiomania a jak dlugo jest juz diy....
                        Mialy byc zmiany na forum ale ich nie ma... mial byc dzial car audio i tez go nie ma...
                        A konstrukcji niby nie mialo byc a i tak sa na forum dlatego ze powinienj byc ten dzial, nie bylo by balaganu...

Skomentuj

Ale po co sie podniecać?Masz gotowca to ładujesz w swoje znane miejsce a tu linkujesz i po sprawie.Po za tym sa jeszcze minimum dwa inne miejsca w których można sie pochwalić.Nie myślcie że diyaudio będzie wieczne,na mój gust to ciekawiej robi sie na audiomani.Tam jak zajrzy laik i poczyta a później sie dostosuje to zagnie nie jednego diyaudio.pl mana.To moje osobiste zdanie co prawda ale wielu rzeczy dowiedziałem się tylko i wyłącznie z serwisu Questera.Mam taka cicha nadzieję że będzie nam dane się kiedyś osobiście spotkać i podyskutować przy browarze.A tym czasem Panowie ładować foty gdzie sie da i linkować,jak coś ciekawego będzie to sie bez działu własne konstrukcje utrzyma długo.
                          Głowa do góry!

Skomentuj

Dobra panowie mam propozycję.Admina naprawdę nie widać, wiec moge jak narazie udostępnić jakieś 500mb na dział z konstrukcjami, co wy na to? Na forum umieszczę tylko rekalmy z których moze utrzymał bym server.

Skomentuj

why not? ale trzeba skrzyknąć konstruktorów, bo bez zezwolenia nie możemy tak...

ja się deklaruję na admina tzn utrzymanie techniczne strony (można to zrobić nawet bez forum)

nie biorę się za grafikę, bo nie lubię, nie znam się itp :) stylistyka musi być zrobiona przez kogoś innego

[ Dodano: 2005-07-08, 21:12 ]
                              wpadłem na pomysł - forum zrobione jak na Audiomanii:
                              DIY Suby
                              DIY Kolumny
                              DIY Monitory
                              DIY Komplety
                              DIY Elektronika

co myślicie?

Skomentuj

możnaby już nie dzielić na kolumny i monitory...

ale mogę Ci pomóc przy serwisie :)

Skomentuj

Admin dla nas nie ma czasu ale ma czas na :

http://www.audiostereo.pl/Najprostsz...29.html#bottom

Skomentuj

Oki ja daje server 500mb transfer ok 10gb miecha, i reklany na utrzymanie servera, stylistyką mogę się zająć, MarasK, - utrzymanie techniczne strony. Tyko sie teraz skrzyknąć i bedziemy mieli dział DIY!!!

Skomentuj

MAłe pytanie techniczne: gdzie na obencym forum będzie odnosnik do forum konstrukcji?

Skomentuj

moglby byc ja mysle

Skomentuj

Czaruję...
                                        X