Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

WIELKI APEL DO ADMINA!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JAk by admin sie zjawił to mozna dział jaki odnośnik do innego forum daćm a jak admina nie bedzie to mozna przykleić post we wszystkich działach z adresem diy konstrukcji.

Skomentuj

Ja mogę pomóc coś przy grafice. Jednak lepiej by było żeby dział konstrukcje był na tym forum. Niech admin poda wreszcie jakiś numer konta, napewno sporo osób coś wpłaci. MarasK, ja bym proponował dział DIY Caraudio

Skomentuj

oo też dobry pomysł z tym DIY CarAudio
        a z tymi składkami to nie wiem jak będzie... różnie to wypadało na innych stronach (niezwiązanymi z Audio) ale spróbować warto

Skomentuj

heh, nei liczcie na żadną pomoc admina, kto go tu ostatnio widział?

Jeszcze raz...jeżeli nie będzie odnośnika z tego forum do Waszego, to ono nie ma sensu...naprawdę. Nie życzę źle, bo z chęcią coś bym umieścił, jakąś konstrukcję, ale...po co, skoro nikt jej i tak nie zoabczy,.

Skomentuj

Panowie to organizacja jakas musi byc i startujemy

Skomentuj

możnaby przyklejony temat zrobić chociaż......
              ale wogóle coś trzeba zrobić bo czekać to nie ma na co...
              ile już czekamy na dział CA??
              róbmy coś zamiast gadać!

Skomentuj

No! Czekam na uruchomienie portalu z konstrukcjami.

Skomentuj

Haha fajne forum nie ma admina.

Mi pasowałby ten pomysł by zapłacić za serwer każdy z nas robi konstrukcje jakies to dla każdego koszt np 10zł nie jest chyba duzy. Jest nas udzielających się 50 czyli 50*10zł mamy 500zł juz nie wiem ile kosztuje serwer ale to juz coś.

Skomentuj

okej
                    czyli wstępną ekipę mamy... ja jak się dogadam ze Sparco zacznę klecić system... a Wy tymczasem pomyślcie nad zbiórką kasy na forum oraz zbierajcie materiały do wklejenia...

Skomentuj

ciekawe jest to że dział konstrukcje nadal jest...
                      i są tu nawet nowe ...
                      dziwne...
                      po porstu ukryty jest....

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                        Nie myślcie że diyaudio będzie wieczne,na mój gust to ciekawiej robi sie na audiomani.Tam jak zajrzy laik i poczyta a później sie dostosuje to zagnie nie jednego diyaudio.pl mana.
                        BZDURA :P

zeby tak utowrzyc dział z konstrukcjami bez mozliwosci pisania postów , tylko do ogladania :P

Skomentuj

troche bez sensu...
                          tzn z tym żeby oglądać tylko....
                          to już nie jest wtedy forum tylko galeria..

Skomentuj

Chłopaki mało macie miejsc gdzie można wrzucić konstrukcję jet audiomania, audiofun, elektroda i wszystko a kolejna strona raczej nie zyska wielu użytkowników, widząc co się ty dziej nikt nie zrobi linka do tej waszej strony chyba, ze zapłacicie. Lepiej trzymać się tego co mamy a nie budować kolejne domki z kart

Skomentuj

1. Pomysl ze zbiorka kasy raczej nie przejdzie... ...w kazdym razie ja nie zaplace. Ide o zaklad ze bedzie znacznie wiecej takich osobs ale malo ktora powie o tym otwarcie. Zreszta taka zbiorka co by miala rozwiazac? problem z laczem? za ktore sie placi co miesiac. W dodatku stworzy sie wtedy podzial na tych co placa i nie .... ...dla mnie to by oznaczalo kompletny upadek diyaudio.
                              2. Tutaj jest potrzebny admin ktory poswieci 10 minut na stworzenie nowego dzialu ewentualnie dwoch.... forum samo zyje... ...zainteresowane osoby same umieszcza opisy itp.
                              3. Co do obciazenia lacza itp.... ....wystarczy zablokowac mozliwosc przechowywania zdjec na serwerze. Niech sie laduja z innych serwerow.... takich jest pod dostatkiem.
                              4. planujcie to co jestescie w stanie zrobic... ...roboty przez internet, grupowe wsrod ludzi ktorych sie nie zna nigdy nie wychodza. Bylem swiadkiem jak wiele takich grup sie rozwalalo z powodu zbyt wysokich ambicji niektorych ludzi i zbytniego zaufania w obce osoby.

Skomentuj

może wektor, ma rację.... ale żal serce ściska jak się patrzy jak to forum upada.. napewno jest największym forum DIY w Polsce... a bynajmniej ja większego nie znam... warto byłoby to wykorzystać...

pomysł z Audiomanią nie jest taki zły...kwestia ile osób doda tam konstrukcję?

Skomentuj

czy najwieksze to ja bym tego nie powiedzial.... a elektroda?

Skomentuj

MarasK, ja proponuje zrobić samo forum bez żadnej strony na początek i jak by się admin zgodził to na diyaudio.pl przykleic temat z linkem strony a nazwa forym cos w stylu diyaudio.p\konstrukcjel ale w tym przypadku pewnie byloby sie trzeba dołożyć na opłacenie domeny

Skomentuj

Panowie już kombinuje z takim forum, pod wieczór przedstawie efekty, jak sie przyjmie to dobrzem jak nie, trudno.

Skomentuj

Zapomniałem jeszcze o jednej rzeczy. Możne zrobić dzial sprzedarz/kupno/zamiana

[ Dodano: 2005-07-09, 10:25 ]
                                        a jeszcze jedno:) Najlepiej jak to nowe forum byłoby tylko uzupełnieniem tego bez żadnych działów akustyka, off topic itd tylko czyste DIY

Skomentuj

Zamieszczone przez Adamus
                                          Zapomniałem jeszcze o jednej rzeczy. Możne zrobić dzial sprzedarz/kupno/zamiana

[ Dodano: 2005-07-09, 10:25 ]
                                          a jeszcze jedno:) Najlepiej jak to nowe forum byłoby tylko uzupełnieniem tego bez żadnych działów akustyka, off topic itd tylko czyste DIY
                                          Bo tak będzie :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X