JAk by admin sie zjawił to mozna dział jaki odnośnik do innego forum daćm a jak admina nie bedzie to mozna przykleić post we wszystkich działach z adresem diy konstrukcji.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
WIELKI APEL DO ADMINA!
Collapse
X
-
Zamieszczone przez umbertoNie myślcie że diyaudio będzie wieczne,na mój gust to ciekawiej robi sie na audiomani.Tam jak zajrzy laik i poczyta a później sie dostosuje to zagnie nie jednego diyaudio.pl mana.
zeby tak utowrzyc dział z konstrukcjami bez mozliwosci pisania postów , tylko do ogladania :P
Skomentuj
-
Chłopaki mało macie miejsc gdzie można wrzucić konstrukcję jet audiomania, audiofun, elektroda i wszystko a kolejna strona raczej nie zyska wielu użytkowników, widząc co się ty dziej nikt nie zrobi linka do tej waszej strony chyba, ze zapłacicie. Lepiej trzymać się tego co mamy a nie budować kolejne domki z kart
Skomentuj
-
1. Pomysl ze zbiorka kasy raczej nie przejdzie... ...w kazdym razie ja nie zaplace. Ide o zaklad ze bedzie znacznie wiecej takich osobs ale malo ktora powie o tym otwarcie. Zreszta taka zbiorka co by miala rozwiazac? problem z laczem? za ktore sie placi co miesiac. W dodatku stworzy sie wtedy podzial na tych co placa i nie .... ...dla mnie to by oznaczalo kompletny upadek diyaudio.
2. Tutaj jest potrzebny admin ktory poswieci 10 minut na stworzenie nowego dzialu ewentualnie dwoch.... forum samo zyje... ...zainteresowane osoby same umieszcza opisy itp.
3. Co do obciazenia lacza itp.... ....wystarczy zablokowac mozliwosc przechowywania zdjec na serwerze. Niech sie laduja z innych serwerow.... takich jest pod dostatkiem.
4. planujcie to co jestescie w stanie zrobic... ...roboty przez internet, grupowe wsrod ludzi ktorych sie nie zna nigdy nie wychodza. Bylem swiadkiem jak wiele takich grup sie rozwalalo z powodu zbyt wysokich ambicji niektorych ludzi i zbytniego zaufania w obce osoby.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez AdamusZapomniałem jeszcze o jednej rzeczy. Możne zrobić dzial sprzedarz/kupno/zamiana
[ Dodano: 2005-07-09, 10:25 ]
a jeszcze jedno:) Najlepiej jak to nowe forum byłoby tylko uzupełnieniem tego bez żadnych działów akustyka, off topic itd tylko czyste DIY
Skomentuj
Skomentuj