Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAPALAMY ŚWIECZKI DLA LUDZI KTORZY ZGINELI.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ZAPALAMY ŚWIECZKI DLA LUDZI KTORZY ZGINELI.

Tutaj możecie zapalać świeczki tym którzy zgineli w zamachu na szkołe w Osetii.[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
    Załączone pliki

Cieszmy się z tych którzy zostali uratowani. Jak by ruscy nic nie robili pewnie wszyscy by zgineli. 2:0 rosja - terroryści
    pozdrawiam

Skomentuj

Jakby ruscy zrobili to dobrze to ofiar byłoby mniej !

Skomentuj

[*] popieram i dejman napisal dobry post w dobrym miejscu
        tak trzymac

Skomentuj

sorry ale jak widze te łańcuszki to mnie rzuca ja pierdole

Skomentuj

[*]

radioaktiv, a ty nie jestes czlowiekiem jak mogles tak napisac, zastwnow sie glowa sluzy do myslenia a serce do kochania i wspolczucia wiesz co dales popis czulosci
            sorki ale ja przeczytalem twoj opis to mnie zgielo czlowieku tam zgineło 300 osob w tym kolo 100 małych dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skomentuj

i myslisz ze uratujemy ich pisząc na foirum internetowe znicze? [x] << cos takiego?

Dla mnie to raczej kpina z tego wydarzenia, sorry ale takie jest moje zdanie

Skomentuj

Radioaktiv ty chyba nie rozumiesz słowa kpina !

Skomentuj

uratować to już ich nieuratujemy ale możemy oddać im chołd bo co one zawiniły.Pierdolić to można czyjąś konstrukcje na forum albo czyjąś natarczliwosc ale nie dzici i ich rodziny. Żal mi ciebie że cie to nie ruszylo.
                  P.S postawie świeczke za ciebie[*][*]

Skomentuj

dobra wylaczam sie z tematu, dajmy na to że nie będę komentował czegoś takiego, zapalajcie ''internetowe znicze'' w koncu to teraz modne, pozdro dejman i ekipa

Skomentuj

świeczka ?? dla kogo świeczka , niech ktos zapali świeczke dla POLSKICH dzieci (o których mowa chocby w literaturze współczesnej, każdy kto zdawał mature wie o jakie utwory chodzi) którzy zgineli z rak pieprzonych niemców i ruskich.
                      [*] ale za POlSKie dzieci PODCZAS 2 WOJNY ŚWIATOWEJ !!

Skomentuj

radioaktiv, nie obraz sie ale dales popis!!!

ja tez jestem przeciwnikiem wszelkiego rodzju lancuszkow ale to jest ten wyjatek dla ktorego warto sie przylaczyc tam zgineły niewinne dzieci a skoro nie podoba ci sie to mogles nic nie pisac i oszczedził bys sobie wstydu
                        sprawdz w slowniku w jakim kontekscie uzywa sie slowa kpina!!

Skomentuj

Cześć ja zapalę dwie świeczki. Jedną za poległych w ostatnim zamachu[*] - nie byli niczego winni,
                          A drugą i trzecią za wszystkich poległych z rąk rosjan czeczenów[*][*].
                          Należałoby się zastanowić co kierowało terrorystami, bo nie wiem czy macie świadomość jaką krzywdę wyrządzili rosjanie czeczenom. Oni wybili znaczną części tej republiki, i nie ważne czy to były dzieci, kobiety czy dorośli mężczyźni. Tej krzywdy nie da się naprawić. Ataki terrorystyczne to jedyna dostępna broń czeczenów. Ja jednak nie popieram mieszania w to niewinnych dzieci.
                          Wszystkiemu jest winien Putin i to według mnie on powinien stać sie celem...

Skomentuj

adam, adam schowajmy do kieszeni sprawy polityki itd wazne sa polegle dusze i chyba o to chodzi kazdy wie ze to tragedia
                            samam mysl ze mogly by byc tam moje dzieci (ktorych jeszcze nie mam ) moja zona przyprawia mnie o blady strach

Skomentuj

[*]

Skomentuj

[*]

Skomentuj

[*]

Skomentuj

[*]

Skomentuj

[*]
                                      [*]

Skomentuj