Tutaj możecie zapalać świeczki tym którzy zgineli w zamachu na szkołe w Osetii.[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ZAPALAMY ŚWIECZKI DLA LUDZI KTORZY ZGINELI.
Collapse
X
-
[*]
radioaktiv, a ty nie jestes czlowiekiem jak mogles tak napisac, zastwnow sie glowa sluzy do myslenia a serce do kochania i wspolczucia wiesz co dales popis czulosci
sorki ale ja przeczytalem twoj opis to mnie zgielo czlowieku tam zgineło 300 osob w tym kolo 100 małych dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skomentuj
-
radioaktiv, nie obraz sie ale dales popis!!!
ja tez jestem przeciwnikiem wszelkiego rodzju lancuszkow ale to jest ten wyjatek dla ktorego warto sie przylaczyc tam zgineły niewinne dzieci a skoro nie podoba ci sie to mogles nic nie pisac i oszczedził bys sobie wstydu
sprawdz w slowniku w jakim kontekscie uzywa sie slowa kpina!!
Skomentuj
-
Cześć ja zapalę dwie świeczki. Jedną za poległych w ostatnim zamachu[*] - nie byli niczego winni,
A drugą i trzecią za wszystkich poległych z rąk rosjan czeczenów[*][*].
Należałoby się zastanowić co kierowało terrorystami, bo nie wiem czy macie świadomość jaką krzywdę wyrządzili rosjanie czeczenom. Oni wybili znaczną części tej republiki, i nie ważne czy to były dzieci, kobiety czy dorośli mężczyźni. Tej krzywdy nie da się naprawić. Ataki terrorystyczne to jedyna dostępna broń czeczenów. Ja jednak nie popieram mieszania w to niewinnych dzieci.
Wszystkiemu jest winien Putin i to według mnie on powinien stać sie celem...
Skomentuj
Skomentuj