Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ARMAGEDON

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ARMAGEDON

Szaflik przygotował nadajnik zlowrogiej ciemnej mocy z glebi ziemi która unicestwi nasz swiat.. Rozeslij to wszystkim zeby wszyscy byli gotowi na koniec..

wtf????

trawka zaszkodzila?

Skomentuj

Wlanie otrzymałem scisle tajny dokument od NASA zostal on przechwycony ze statku najezdzcy wiemy czym odzywia sie ten potwor
      Zamieszczone przez Szaflik
      teraz zrob kanapke

-tak panie

moze byc z zoltym serem ... przecie wegetarianami my som

-no baa..

-Panie a moge dodac utrasonicznego mega elektronowopasywnego pomidorka?
      Jak widac Szaflik miedzy galaktyczny najezdzca ma sluge Nasa przygotowuje juz specjalna grupe ktora ma nas ocalic akcja nosi kryptonim ZUK (Zaklad Uslug Komunalnych)

Skomentuj

<rotfl>
        Nie macie co robić czy jak?

Skomentuj

ach te dzieci

Skomentuj

no tak .... słonko przygrzało i Dalexowi korki spaliło ... :P
            ... no może nie do końca fotka międzygalaktycznej broni o której mowa :P

[ Dodano: 2005-07-30, 23:16 ]
            ... kto ma dojscie do dobrych trymerow ? :) bo u mnie same kiczowate sa :/

Skomentuj

oo... miedzy galaktyczny jonizator i generator podswiadomych fal mozgowch ...

Skomentuj

A mówili w telewizji żeby nei siedzieć na słońcu bo to szkodzi i można dostać udaru...dalex1, proponuje kontakt z lekazem bo nei wiem gdzie ty tam widzisz
                Zamieszczone przez dalex1
                oo... miedzy galaktyczny jonizator i generator podswiadomych fal mozgowch ...
                Ja tam dokładnie widze dyfuzor kwantonowoprotekolarny z wzmacniaczem emitera wihajstrokabłąkowego na rdzeniu phantomowym :|

Skomentuj

chyba sobie przygiftaliscie albo LSD wzieliscie :P

Skomentuj

wy sie od mojego przyczłapu do bulbulatora odstosunkujcie !!!!! :P

Skomentuj

wygląda jak jakiś wypasiony filtr :) ale przesłanki o generatorze podświadomych fal mózgowych mogą okazać się prawdziwe :)

Skomentuj

a jak na mój gus toto będzie nadajnik radiowy na ukf ? Też mam taką zabawke... stacja rusza w połowie sierpnia bo mój prezenter dj wyjechał...

Skomentuj

<rotfl> :) hihi :) moja stacja rusza jak kupie nowego KTka .. bo zjaralem dzisiaj :/ .. a co do fotki to masz racje :P kosmiczny przyczlap do bulbulatora na UKF

Skomentuj

A mi sie podoba ten radiator z coolera z 486DX :] wiem jak wygląda bo miałem
                            Edit:
                            Dla pewności sprawdziłem i mam go wręce,to napewno radiatorek z coolera z 486

Skomentuj

albo z pentium sety Szaflik jaką mocą dysponujesz ? ja mam jakieś 4 W nie licząc mocy strat... obejmuję całe moje 14tysięczne miasteczko :)

Skomentuj

a piszesz, że odludzie :) oczywiście macie licencje KRRiT ? :)

Skomentuj

narazie dysponuje jakimś 0.5W ... bo KTek poszedl na kosmiczną przejażdzkę a wogołe to dopiero wczoraj to odpaliłem :P ehhe :) narazie jakiś 1km zasięgu z anteną na balkonie :) jak troche chlodniej bedzie zapodam na dach i bedzie git :) a nadajnik niebedzie używany jako radio ... poprostu mam kumpla maniaka w okolicznej miejscowości i jako cel żałożyliśmy sobie kontakt na UKFie ehehe :P

[ Dodano: 2005-07-31, 11:15 ]
                                  ... masz może jakiś sprawdzony koder stereo ? :P bo tak w mono to niewypada w XXI wieku

Skomentuj

izoiczny generator fal mozgowych z dostawka kontrolna juz powstał... Obcy przejmnie kontrole nad wami :P tylko zeby nie bylo ze nic nie mowiłem =)

Skomentuj

Szaflik: moglbys zapodac schematem albo linkiem do tego ukladu?

Skomentuj

hmmmm w sumie jest chroniony prawami autorskimi ... ale potem cos narysuje to zapodam

Skomentuj

Czaruję...