Szaflik przygotował nadajnik zlowrogiej ciemnej mocy z glebi ziemi która unicestwi nasz swiat.. Rozeslij to wszystkim zeby wszyscy byli gotowi na koniec..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ARMAGEDON
Collapse
X
-
Wlanie otrzymałem scisle tajny dokument od NASA zostal on przechwycony ze statku najezdzcy wiemy czym odzywia sie ten potworZamieszczone przez Szaflikteraz zrob kanapke
-tak panie
moze byc z zoltym serem ... przecie wegetarianami my som
-no baa..
-Panie a moge dodac utrasonicznego mega elektronowopasywnego pomidorka?
Skomentuj
-
A mówili w telewizji żeby nei siedzieć na słońcu bo to szkodzi i można dostać udaru...dalex1, proponuje kontakt z lekazem bo nei wiem gdzie ty tam widziszZamieszczone przez dalex1oo... miedzy galaktyczny jonizator i generator podswiadomych fal mozgowch ...
Skomentuj
-
narazie dysponuje jakimś 0.5W ... bo KTek poszedl na kosmiczną przejażdzkęa wogołe to dopiero wczoraj to odpaliłem :P ehhe :) narazie jakiś 1km zasięgu z anteną na balkonie :) jak troche chlodniej bedzie zapodam na dach i bedzie git :) a nadajnik niebedzie używany jako radio ... poprostu mam kumpla maniaka w okolicznej miejscowości i jako cel żałożyliśmy sobie kontakt na UKFie
ehehe :P
[ Dodano: 2005-07-31, 11:15 ]
... masz może jakiś sprawdzony koder stereo ? :P bo tak w mono to niewypada w XXI wieku
Skomentuj
Skomentuj