Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ARMAGEDON

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kodera stereo nie używam z 2ch powodów:
    1st piracki sygnał nie wyróżnia się na tle innych, a jak lampka od stereo sie nie świeci a odbiór jest idealny to od razu wiadomo co i jak

2nd jak ktoś mieszka na granicy zasięgu i/lub ma słaby odbiór to w mono są mniej słyszalne te denerwujące szumy

Więc mniejsza o to że mamy 21 wiek

Skomentuj

hyh no ja jednak bede cos modzil :P tylko jakis generator stabilny 36 KHz cza dorwać :/ grrr :P a powoli mysle nad jakas synteza sensowna

[ Dodano: 2005-07-31, 15:36 ]

... oto i schemacik

Skomentuj

Szaflik, na jakich falach nadajesz daj antenę trochę wyżej to może Cię "złapie" :P

Skomentuj

hehehe :) narazie jestem na 95 MHz ... ale do Sanoka to dłuuga droga miałem burze i slak trafil AP :/ jestem bez netu :/ nermalnie umieram grrr ... ale za to zrobie koder stereo i dopalacz a wkrótce zapodam foty mojego pseudo DIPOLA ehehe jakie cudo to padniecie

Skomentuj

u mnie burza tez ostatnio zrobiła niezły armagedon 24h bez prądu 36h bez neta...

Skomentuj

Overclocker, a ty jaki masz sprzet komunikacyjno złowrogi ?? :) samoróba czy gotowiec ? :) i co podgrzewa atmosfere w stopniu koncowym ? :)

[ Dodano: 2005-08-03, 10:06 ]
              ... fotki anteny ciemnej strony mocy :P jak mi sie uda to dzisiaj na dach zapodam :P

Skomentuj

Overclocker, a ty jaki masz sprzet komunikacyjno złowrogi ?? :) samoróba czy gotowiec ? :) i co podgrzewa atmosfere w stopniu koncowym ? :)
                Samoróba zapakowana w metalową obudowe po tunku unitry... w stopniu końcowym BSX82 + dopalacz 38dB i sygnał leci w kosmos

Skomentuj

Zamieszczone przez Szaflik
                  a rodzice "nie pukaja sie w głowe" ? hehehhee

Skomentuj

moi sie pukali ale juz im przeszlo ... w koncu ilez mozna pukac ? 6 lat ? :P ehehe :) teraz tylko pytaja co to za nowe ustrojstwo i dlaczego taki bajzel w pokoju ... ale koniec dobrego .. studia ;] i juz niebedzie czasu na takie fajniste wynalazki .. wiec do pazdziernika mozna sie bawic :P hyhy :)

[ Dodano: 2005-09-11, 10:56 ]
                    .. wakacje, ciemne strony mocy i tym podobne ... my tu gadu gadu a ja chciałem pochwalić sie nowym wynalazkiem ciemnej strony mocy :) Nadajnik PLL ( z petlą synchronizacji fazowej) :) synteza na TSA 5511 sterowane PICiem 16F84 sterowanie w pełni cyfrowe, odczyt częstotliwości na wyswietlaczu LCD ,,, moc hmmm kto zgadnie ? :)

[ Dodano: 2005-09-11, 11:05 ]

[ Dodano: 2005-09-11, 11:19 ]

Skomentuj

Czaruję...
                    X