Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lepper na prezydenta?!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Lepper na prezydenta?!

No właśnie co wy na to żeby lepper został prezydentem? Dla mnie paranoja! Ale co wy o tm myślicie?

Po moim trupie

Skomentuj

żebyś się nie przejechał ZIP :)

Skomentuj

ja bym Głosował na Romka Giertycha, tyko że on jest na razie za młody na kandydowanie
        pozdrawiam młodzież ogólnopolską :)
        oczywiście to żart

Skomentuj

Chyba nie ma sensu rozprawiać tu o polityce. Co do Leppera, niby cała polska się z niego śmieje ale zawsze te kilkanaście % poparcia ma.

Skomentuj

ja bym sie nie zdziwil gdyby go wybrali prezydentem

bo ten kto go nie lubi albo jest juz wkur..... cala ta polityka to nie bedzie wogole glosowac, a zwolennicy leppera zaglosuja i bedzie mial jeszcze najwieksze poparcie

Skomentuj

Tych wszystki to tam powinni wy***** to co oni tam robia to sie w głowie nie mieści...
              Polityka? A jest wogóle jakaś polityka w Polsce?

Skomentuj

W sumie jakby nie patrzeć, to czasami gada od rzeczy, ale niektóre jego pomysły wołają o pomstę do nieba i strach pomyśleć co by było gdyby był prezydentem.

Skomentuj

gdyby został prezydentem to bym z tąd na pewno wyemigrował... i tak już się nad tym zastanawiam...

Skomentuj

ja juz sie zastanowilem i jestem 2000km od leppera ;]

Skomentuj

ja mam jeszcze trzy lata studiów... no chyba że wycwaniaczę się na jakiegoś erasmusa
                      wogóle, to w polsce mnie trzyma tylko grawitacja... jak se pomyślę jaki będzie wybór kandydatów przy najbliższych wyborach to już zaczynam się bać...

Skomentuj

Panowie dajcie na luz. włądza prezydenta w Polsce jest bardzo słaba, jedyne co lepperek moze zrobić jako prezydent to nas osmieszać na arenie miedzynarodowej.

Skomentuj

ale jeśli Lepper zdobędzie duże poparcie, to samoobrona też... a co będzie jeśli będą mieli większość w parlamencie??
                          Chociaż, żeby dokonać poprawek w konstytucji, które planują, musieliby mieć 2/3 głosów, a to już chyba jest nierealne (na szczęście)...

Skomentuj

Ten debil jest bez szans.Bo to debil do kwadratu.Ja jak patrze to widze jedynie Cimoszewicza.Jeszcze jego z błotem jak dotąd nie zmieszali.Giertych na mój gust do odstrzału,lubi zamieszanie i je wykorzystuje do własnych celów.Karierowicz.Tusk to wredna małpa rodem z USA,moim zdaniem podstawiony.
                            Ale ogólnie jest ten fart że u nas prezydent ma gówno do gadania.To tylko marionetka.Więc sie nie ma co bardzo przejmować.
                            Bardziej mnie boli skład Wiejskiej i ich pomysły.Jak mi sie temat tub wyczerpie to pomyślę nad clonem pershinga,pukniemy se w sejm dla jaj.Może to ostudzi troche tych pospolitych złodziei.

Skomentuj

oj koledzy nie myslalem ze na forum wejdziemy na polityke, a jesli nawet to mozna by porozprawiac na bardziej ambitne tematy.... co wy na to??

lepper na prezydenta... hmmm... raczej nierealne ale kto wie... :)))

Skomentuj

Bo u nas trzeba też rewolucji i też kolorowej, kolorowej bo czerwonej, czerwonej bo krwawej !!!

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                                  Ten debil jest bez szans.Bo to debil do kwadratu.Ja jak patrze to widze jedynie Cimoszewicza.Jeszcze jego z błotem jak dotąd nie zmieszali.Giertych na mój gust do odstrzału,lubi zamieszanie i je wykorzystuje do własnych celów.Karierowicz.Tusk to wredna małpa rodem z USA,moim zdaniem podstawiony.
                                  Ale ogólnie jest ten fart że u nas prezydent ma gówno do gadania.To tylko marionetka.Więc sie nie ma co bardzo przejmować.
                                  Bardziej mnie boli skład Wiejskiej i ich pomysły.Jak mi sie temat tub wyczerpie to pomyślę nad clonem pershinga,pukniemy se w sejm dla jaj.Może to ostudzi troche tych pospolitych złodziei.
                                  chyba pomyliłeś giertycha. mam wrażenie, że piszesz o romku, a na prezydenta startuje maciuś:). ten to raczej nie wyraźny moim zdaniem.

Skomentuj

a ja bym glosowal na lepera gorzej nie bedzie a napewno smieszniej

Skomentuj

Facet w gumiakach na prezydenta?! Hehe, zobaczycie ilu na niego zagłosuje. Taki sam cienias jak np. Krzaklewski. Startuje... dla śmiechu :)
                                      Cimoszewicz to taka podróbka Kwasa = to samo zaplecze, przefarbowany komuch!!
                                      Ale, ale... Tymiński is back!!
                                      Wszyscy oni to popaprańcy którym bym nie dał hulajnogi do kierowania!!

Skomentuj

LUKASZ, ja też mówię że gorzej być nie może.No chyba że wojna.Ale na Leppera nie zagłosuje,to burak jak cholera.
                                        Najpredzej oleje te wybory.To i tak niewiele zmieni.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X