No właśnie co wy na to żeby lepper został prezydentem? Dla mnie paranoja! Ale co wy o tm myślicie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Lepper na prezydenta?!
Collapse
X
-
Ten debil jest bez szans.Bo to debil do kwadratu.Ja jak patrze to widze jedynie Cimoszewicza.Jeszcze jego z błotem jak dotąd nie zmieszali.Giertych na mój gust do odstrzału,lubi zamieszanie i je wykorzystuje do własnych celów.Karierowicz.Tusk to wredna małpa rodem z USA,moim zdaniem podstawiony.
Ale ogólnie jest ten fart że u nas prezydent ma gówno do gadania.To tylko marionetka.Więc sie nie ma co bardzo przejmować.
Bardziej mnie boli skład Wiejskiej i ich pomysły.Jak mi sie temat tub wyczerpie to pomyślę nad clonem pershinga,pukniemy se w sejm dla jaj.Może to ostudzi troche tych pospolitych złodziei.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez umbertoTen debil jest bez szans.Bo to debil do kwadratu.Ja jak patrze to widze jedynie Cimoszewicza.Jeszcze jego z błotem jak dotąd nie zmieszali.Giertych na mój gust do odstrzału,lubi zamieszanie i je wykorzystuje do własnych celów.Karierowicz.Tusk to wredna małpa rodem z USA,moim zdaniem podstawiony.
Ale ogólnie jest ten fart że u nas prezydent ma gówno do gadania.To tylko marionetka.Więc sie nie ma co bardzo przejmować.
Bardziej mnie boli skład Wiejskiej i ich pomysły.Jak mi sie temat tub wyczerpie to pomyślę nad clonem pershinga,pukniemy se w sejm dla jaj.Może to ostudzi troche tych pospolitych złodziei.
Skomentuj
-
Facet w gumiakach na prezydenta?! Hehe, zobaczycie ilu na niego zagłosuje. Taki sam cienias jak np. Krzaklewski. Startuje... dla śmiechu :)
Cimoszewicz to taka podróbka Kwasa = to samo zaplecze, przefarbowany komuch!!
Ale, ale... Tymiński is back!!
Wszyscy oni to popaprańcy którym bym nie dał hulajnogi do kierowania!!
Skomentuj
Skomentuj