Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

fotoradary! :|

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja mam lokiec za oknem :), a rekaw mi lata w takt uderzen cw1202c

Skomentuj

ludzie... wiek to nie wszystko ... liczy się jeszcze SPL... TFUUU.. IQ :)
      no masz racje, ale IQ czasami roznie z wiekiem :) a czasami nie :)hehe, no w sumie to nie wazne ile Aryan ma lat, wazne na ile go ludzie oceniaja. ja mu daje 14!

[ Dodano: 2005-08-31, 22:46 ]
      bez obrazy dla reszty 14-stolatkow :)

Skomentuj

greg00, na pewno ma wiecej bo jak pisal w jednym watku (przynajmniej ja tak go zrozumialem) to zjedzdzil juz chyba ze 100 aut, w tym 3/4 to japonczyki... chyba ze to takie duze plastykowe :P

Skomentuj

hehe. wiem wiem tez to czytalem, ale niektore dzieci tak sie chwala samochodami rodzicow mowiac ze to ich :)

Skomentuj

tak czytam i se msyel,,,, ale zaraz nap[isze jak wroce z peta <lol> z/w nom minelo jakies 10-15 min a dlaczego ?? bo koniec wakacji dzisiaj i ide do nowej budy hhehe :P ale mniejsza o to chodzi o predkosc :] oki wiec w miescie do godz. 23 obowiazuje 50 km/h (przynajmiej u mnie ) wiec powiedzcie po co robia samochody ktore siegaja 200-300 km.h ???? [rzeciez to bez sensu:-/ ktos kto kupuje takie auto napewno nie jest przepisowy i nie bedzie jezdzil 50 na godzine :-/ ( glupota ) A pozatym przepisy robia w czlowieku takie cos ze chce sie lamac :/ Jak by dali 130 km.h po miescie to kazdemu po jakims czasie by si eznudzila taka jazda............ np. mi po roku posiadania prawka znudzilo mi sie katowanie ojca samochodu,,, teraz to wole jechac 40-40 km.h przez miasto z muzyka w dobrym wykonani :] i W KONCU dIY STRONA :p ) heheh ,,,, moim zdaniem kazdy powinien miec melexa, wtedy policja nie miala by na czym zarabiac a wtedy by jej nie bylo ( dobrze dla kierowcow i zle dla ludzi takich jak ja ,,,,, np. ide sobie do laski na osiedle i mnie leje <sciana> i po kogo zadzwonie ?? po starych ?hahahah )

greg00 --- jezdzij z ASTEM wtedy gliniaz nie wlepi mandatu bo bedize sie bal podejsc nawet do okna samochodu <hahaha> a tak na marginesie to ciekaw jestem kiedy(dostalem w MArcu 2005 ) przyjdize do mnie komornik,,,, dostalem mandat za 7 osob w samochodzie 50cio osobowym... koles chcial mi wewalic 350 zł , nie wiem jakim cudem jak za jedna osobe jest 100 zł. Ja mialem na stanie o 2 za duzo czyli 200zł zaczalem sie chlac z kolesiem i wlepil mi 100 zł bo mialem mature na 2 dzien <hahaha>

Skomentuj

Hellrider:
              "dostalem mandat za 7 osob w samochodzie 50cio osobowym"

ciekawa sprawa :)

ale policja i tak by miała do roboty z tymi MELEXAMI - a STOP'y? :>

Skomentuj

Zamieszczone przez hellrider
                (...)

greg00 --- jezdzij z ASTEM wtedy gliniaz nie wlepi mandatu bo bedize sie bal podejsc nawet do okna samochodu <hahaha>(...) dostalem mandat za 7 osob w samochodzie 50cio osobowym... koles chcial mi wewalic 350 zł (...)
                Piesek moze dostac kulke jak zaatakuje gliniaza, a jesli nie uspokoi psa i uniemozliwi procedury sluzbowej to tak jakbys stawial opor :)

Hmmm 7 osob w pojezdzie na 50. To moze nie masz prawka na autobus co ??

Skomentuj

hehe no kuzwa mac,,, piszac to bylem troszke sfazowany :P ... wyslalem posta i potem go czytajac zauwazylem ze jest taki blad, ale juz nie mialem nerwow zeby poprawiac :P liczelem na to ze kurde sie nie kapniecie :[ widze ze tu wszystko sie rzuca w oczy :P hehe nie 50- tylko 5 osob :P

Skomentuj

z tego ci sie orientuje to smerfy na przekroczenie do 10 km przymukają oko. kara wynosi bodajże 50 zł wiec chyab marny biznes.

Skomentuj

hehe :) psa nie woze bo by mi samochod zapakudzil :). narazie staram sie powoli jezdzic po miescie :) w sumie to nie jest zly pomysl zeby zwolnic , w koncu nigdize mi sie nie spiszy :)

[ Dodano: 2005-09-07, 14:49 ]
                      heh... no i przyszlo zdjatko :|. nie wyrazne troche ;/, bo nawet siebie nie poznaje.
                      to na to wychdzi ze fotoradary nie blyskaja w dzien i moga robic kilka zdjec pod rzad:|
                      300zł + 6 pkt. :| 81km/h eh :(

Skomentuj

Czaruję...
                      X