Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nfs: most wanted, gracie ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nfs: most wanted, gracie ?

i jak sie podoba ?? gra sie super fajne trasy realizm predkosci furki sporo lepsze jak w undergrandach, same pozadne maszynyki,

najlepsze jest to ze grafika nie jest juz taka przekolorowana co nie znaczy ze jest zla bo jest na lepszym poziomie jak wczesniej tekstury samochodow duzo poprawione auto wyglada teraz bardziej realnie, nie blyszczy sie wszystko wokolo lacznie z droga, no i jest dzien :)

ja przecinam caly czas zoltym niezwiesniaczonym porshe, albo viperem,
    jeszcze 2 dni do premiery i znikam na czas nieokreslony

pozdro

Grasz demko czy full , na DC++ jakies fake'i są których nie można zainstalować

Skomentuj

prosze link http://downloads.computergames.ro//h.../nfsmwdemo.zip

dobry szybki, serwer, leci max transferem,

tj demko full za 2 dni ang. wersja 4 dni pozniej polska, osobiscie wole ang.

Skomentuj

ja tam wole full wersję - poczekam. Ale super dzięki za demko.

Skomentuj

No ja juz mam demko od jakiegos czasu
          Gra tak jak pisze Mojojojo bardzo fajna grafika rowniez tylko trzeba miec dobra maszyne zeby pograc na full detalach:) u mnie ledwo co na srednich chodzi;/
          Ale nie powiem gra naprawde bardzo fajna i juz czekam na pełną

Skomentuj

10min sciagania czas zainstalowac ;]

Skomentuj

wisnia no to niezle
              Ja sciagałem 5 godzin;]

Skomentuj

transfer pomiedzy 500-600KB/s to jeszcze nie jest nawet blisko rekordow w mojej sieci ;]

Skomentuj

Grałem w demko, trzeba przyznać, że gierka ma super grafe i dobrą grywalność:) Nie moge doczekać się pełnej:) Pozdr all

Skomentuj

ehh kiedy do mnie taki internet dojdzie :/ ja sie mecze z 16KB/s jeb*** tepsa, moge sie wsumie przesiasc na siec osiedlowa na ktorej lepsze troche warunki sa 60-70KB wyciagnie, ale jeszcze 5 miesiecy umowy, szlag by ta tepse trafil grrr

Skomentuj

tez juz zagralem, hmm szkoda ze dalej tak jak w undergroundzie bardziej oplaca sie slizgac po tej przezroczystej scianie ze stralkami niz chamowac

ale nie ma co trzeba bedzie pograc jak przystalo na fana nfs'a ;]

Skomentuj

no ja sobie niestety nie pogram w nowego nfsa bo wywalilem kompa i laptopa sobie sprawilem a na nim troche za slaby hardware zeby w ogole probowac :(

Skomentuj

a ja sobie na pingwinie nie odpale ;/ wine nie daje rady ;]

pozostaje czekac na wymiene dysku ;/ to dopiero windows zacznie dzialac

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnia
                            transfer pomiedzy 500-600KB/s to jeszcze nie jest nawet blisko rekordow w mojej sieci ;]
                            A co masz za sieć?
                            Bo takie transfery można bez problemu osiągnąć np. na DC++ tylko że tam, gdzie ma się sieć tak jak np. na miasteczku akademickim AGH. Nawiększy transfer jaki miałem to około 14MB/s. Tylko że ściągasz to od kogoś z innego akademika albo nawet z innego pokoju, wewnątrz sieci.

Skomentuj

Nawiększy transfer jaki miałem to około 14MB/s.
                              to jest blad DC++ bo przeciez karta sieciowa ma przepustowosc 10MB/s zdaje sie.

ja mam na DC++ od 500kb/s do 7MB/s srednio mam transfer wachajacy sie od 1.5MB/s do 4MB/s

Moja siec to siec osiedlowa liczaca ponad 2000 abonentow

Skomentuj

właśnie o to mi chodziło. Bo normalnie z neta to raczej nikłe szanse żeby taki transfer otrzymać

Skomentuj

ja nfs'a sciagalem z neta 500-600kb/s ale w sumie maximum jakie mialem i pamietam z netu to chyba 1.5MB/s

Skomentuj

to jest blad DC++ bo przeciez karta sieciowa ma przepustowosc 10MB/s zdaje sie.
                                    10/100/a nawet 1000MB/s mają już zintegrowane.

Skomentuj

ja jak mialem neo 640kb i jak mi ciaglo z neta www po 70 kb to byla predkosc :) a teraz mam 128 ;/ i musze sie zadowolic ok 25kb max :/

Skomentuj

jest juz pelna wersja nfs:mw na torrentach ale slabo idzie kolo 100kb/s i zajmuje 2.5GB

Skomentuj

Czaruję...
                                        X