ja czekam aż koledzy z lepszymi łączami ściągną...a a do tego czasu szpilam w boskiego jak dla mnie CoD2 :]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nfs: most wanted, gracie ?
Collapse
X
-
Panowie - zauwazcie zasadnicza roznice miedzy mb a mB. Bo otoz transfer podaje sie w Bajtach(kB, mB itd) a np przepustowosc lacza, karty sieciowej w bitach (kb, mb)... Chodzi o wielkosc "b" a roznica miedzy b a B jest osmiokrotna...
co za tym idzie karta sieciowa ma np przepustowosc 100mb czyli 12,5MB.
pozdrawiam...
Skomentuj
-
i o to mi chodzi ja mam tez czasem bledy na DC i sciagam z transferem 14-15MB/s i te pliki nie dzialaja
LINK http://polishtracker.org tutaj znajdziesz NFS'a
Skomentuj
-
mam owego nfs :) tylko mam pewien problem! czasem w menu mam jakos tak biale tekstury auta, a niebo podczas wyscigu zmienia czasem kolor,ogolnie jestem przekonany ze to wina driverow do mojego Radeona 9200 (64ddr 126bit), drugim moim problemem jest to ze gra czasem niemiłosiernie sie dogrywa i w grze lekko tnie czasem, moj komp to AMD Athlon Xp 1600+, 256sdr,radeon 9200, czy ktos o podobnych parametrach moglby napisac jak jemu dziala gra? z gory dziekuje i pozdrawiam.
Skomentuj
-
jezu wujek co ty bredzisz... jak mnie rozwalaja takie teksty. Ostatnio robilem maly test pIV3.02, 1gb ddr 333 readon 9250 i na wszystkich 3dmarkach dostal ostro po dupie z moim athlonem 2000+ 256ddr400mhz no to co najwazniejsze geforc 6600gt 128 ddr3, aktualnie mam jeszcze readona x700pro 256ddr3 ale jakos nie moge sie do niego przekonac, ale w grach to glownie potrzebna jest mocna grafa... jednak pamiec tez wazna mialem 768 mb ale wlozylem 512 do tego pIV... mocny procek i duzo pamieci to do obrobki video,cadów itp. do gier to wszystko po środku i naprawde pożądna karta... ja z grafik zawsze uzywalem najlepszych zaczelem od voodo :) pozniej gf 256 anhilator ddr pozniej gf 2 titanium ultra, pozniej 4200 pozniej 6600gt. Na brak pamieci nie nazekam mimo ze mam 256 nadrabia to grafika jednak w strategiach czasami brakuje pamieci ale juz nie dlugo 1024mb dual ddr 400 mhz
Skomentuj
-
ja w nfs:ug2 gralem 1024/768x32bit przy maks detali wszedzie wszystko na max i sie ani razu nie zawiesil :) co do systemu to sie zgodze tylko prosze nie uzywac zadnych przyspieszaczy speed xp itp... jak juz to zazucic sobie norton system works co tydzien defragmentacja i bedzie git nie zawsze najnowsze stery = sie najlepsze... najlepiej zazucic wlaczyc 3dmarki zobaczyc wyniki... nie raz bywalo ze stery polepszaly szybkosc a pogarszaly jakosc... pozdrawiam... dla zainteresowanych www.station-drivers.com najnowsze stery czest wersja beta zanim wyjda na stronie producenta... pozdrawiam!
Skomentuj
-
Co do sterów to ja polecam Omegi :) www.omegadrivers.net
A FEAR nie wiadomo dlaczego na Radku 9600 Pro nie odpala się... Ogólnie to chyba najgorszy Radeon jaki wyprodukowano...
Skomentuj
-
nie wiem czy powinienem ale daje linka do ftp :
ftp://list:tlflist@61.233.65.114:29/.../---+++English Game+++---/11.17.05.Need.For.Speed.Most.Wanted.CD.Version.Alc ohol.Clone-ST0N3D/
Skomentuj
-
nie chodzi mi o ten adres ftp://list:tlflist@61.233.65.114:29/.../---+++English ja nie moge wogole wejsc na nego a kumpel wejdzie ale nie moze go sciagnac
Skomentuj
Skomentuj