to mow odrazy bo myslalem ze juz masz gre i ci sie nie odpala ;] na ten link nic nie poradze ja podalem sprawny do torrenta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nfs: most wanted, gracie ?
Collapse
X
-
omg ! wez ta cala nazwe wklej do przegladarki www, potem wypalisz iso i bedziesz gral :P
ftp://list:tlflist@61.233.65.114:29/.../---+++English Game+++---/11.17.05.Need.For.Speed.Most.Wanted.CD.Version.Alc ohol.Clone-ST0N3D/
Skomentuj
-
slaby jest nfs,oprocz porsche,ja POLECAM live for speed- www.liveforspeed.net jest to SYMULATOR ,bardzo bardzo realistyczny,tu trzeba hamowac...aha noi poszukajcie na necie unlockera,bo do tego niema seriala,ani cracka,na dodatek to zrobilo ta gre 3 ludzi... :)
pozdrawiam
Skomentuj
-
jedyny symulator to liveforspeed ale zato grafika lipna i nie ma tyle zabawy... nfsy to sa typowe arcady w ktyrych postawiono na grywalnosc i dobra zabawe a nie na fizyke... wlaczajac liveforspeed trzeba naprawde wiedziec jak zachowuje sie samochod w prawdziwym zyciu bo inaczej nie pojezdzisz... nie porownujcie symulatora z arcade... bo to jakby rtsa porownywac z rpg... ja jeszcze w most wanted nie gralem bo 4 cd sie zle wypalil i musze jeszcze raz... musze jeszcze przetestowac mojego kompa w quake 4
Skomentuj
-
czemu sadzisz ze policja glupia?bo sciga do konca?no nie wiem ja tam bym powiedzial ze to jest najlepsza policja z gier w jakie gralem a troche ich bylo...na poczatk uejst latwo ale pozniej jak ci przyjdzie przejechac 7 czy 10 wyscigow ktore musisz wygrac to juz nie powiesz ze jest latwa...pozdro
Skomentuj
Skomentuj