Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nfs: most wanted, gracie ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zaciągni reczny i gaz do dechy i zobacz czy sie przednie kola kreca

Skomentuj

gdzies w ustawieniach auta jest pewnie hmmm dyferencjal(to chyba to)? chodzi mi o to ile mocy idzie na przod ile na tyl,moze masz jakos zmienione?

Skomentuj

Zamieszczone przez SIWY
        Zaciągni reczny i gaz do dechy i zobacz czy sie przednie kola kreca
        nie kreca sie sprawdzone :]

Zamieszczone przez Tasior
        gdzies w ustawieniach auta jest pewnie hmmm dyferencjal(to chyba to)? chodzi mi o to ile mocy idzie na przod ile na tyl,moze masz jakos zmienione?
        jedyne ustawienia auta w tej grze to tuning w podmenu podczas gry a tam nie ma rozdzialu na ktora os ma wiecej mocy isc

inne auta jak gallardo ma naped na 4 bo przy ruszaniu zostawia 4 slady :]

Skomentuj

jak zostawia 4slady to musisz jechac zbieznosc ustawic ;]

Skomentuj

hehe no przydaloby sie..ciekawe czy w grze na plyte mi wsadza auto?jak myslicie posiadaja taka?

a tak na serio to zostawia 4 slady przu ruszaniu bo nim tak "wykrzywia",wedlug mnie to jest glupie w tej grze bo auta te nie maja az takiej mocy zeby od startu szly "bokiem"

Skomentuj

oj maja oj maja taka moc, mam gdzies w gazecie artykol o Golfie IV 950KM na 900kg wagi, on sam nie rusza z miejsca, choluja go do 120km/h i odczepiaja, jedna skrzynia biegow wystarcza na 20min jazdy, koszt wybudowania tego potwora to wtedy 1mln marek

Skomentuj

ja wiem ze istnieja takie auta jak wyzej napisales ale glownie chodzilo mi o ta gre..a co do tej golfiny ktora opisales nawet w auto świecie bylo o nim,tylko co za sens takiego auta ze go trzeba holowac zeby wogole pojechac?wedlug mnie nie ma to sensu

Skomentuj

w grze to punto nawet zachowuje sie jak by mialo z 500KM, ogolnie to w tej grze to kazde auto moze pojechac tak szybko jak np Viper

Skomentuj

gra jest grą niemozna porownywac do rzeczywistosci bo jednak golfik V na pelnym wypasie nie mial by szans na prostej z lambo na takim samym osprzecie ale jednak fabrycznie juz jest mocno wyzylowane wiec to jest troche niebardzo porownanie..choc nie ma co ukrywac po kretym torze lambo przegrywa z Evo ktore ma "marne"300 KM w porownianiu do 500KM czy ilu tam lambo..pozdrawiam

Skomentuj

w polsce sa bodajze 3 auta ok 1000 koni audi s4, i cos tam jeszcze. ale narazie najsibsze to jest subaru ktore ma 2.3 s do 100km na godzine :) rekord polski na 1/4 cos w granicach 9,5s

Skomentuj

a przeszedl juz ktos ta gre? :) moze by kts ssavy udostepnil?, bo ja mam ta gre od paru godzin i niie chce mi sie tego przechodzic poklei a bym troche pojezdzil...

Skomentuj

ja mam 85% czyli nie wszystkie wyscigi ale wyeliminowalem cala black liste jezdzilem tylko tyle co potrzeba

Skomentuj

ja mam save 100% :)

Skomentuj

jak dla mnie proszenie o save'a 100% to bardzo prymitywne zachowanie...chcesz pograc to ja sam przejdz,co za frajda jeździc autami na max wypasionymi jak sie nie poznalo mozliwosci innych ale z mniejszym wyposazeniem?dziecinne to troche...

Skomentuj

ja juz jestem przy 35 % a gram od dzis i troszke wczoraj wieczorem,jezdze golfem...

Skomentuj

Czaruję...
                                X