No własnie , czasem se w to pykam , nacjhętniej w Drag .. to chyba oczywiste i ciekawi mnie skąd takie kosmicznie niskie czasy w internecie ... jeśli ktoś grał niech sie pchwali ile wycisnał i jakim autem w dragu ... mój czas to 19.62 RX7 jak narazie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Do osób które grały w NFS underground
Collapse
X
-
U mnie w szkole podobno już NFS Underground 2 ciągną, ale wydaje mi się, że to jeszcze nie wyszło... zobaczymy. Będzie tam podobno rozbudowane car audioNie napiszę Ci czasu bo już dawno nie mam tej gry, ale męczyłem ją od grudnia chyba aż do marca. Bardzo mi się podobała:-) Ja chce Underground 2!!!
-
Jakby był już NFSU2 to by release był dodany na stronkach typu emulek.com a takiego nigdzie nie ma. Z uwagi na listopadową premierę pragnę wam powiedzieć, że to co wasi koledzy ściągają z mule to na 200% fake. Ja też obrazy płyt swojego nfsu moge inaczej nazwać i niech naiwni ludzie ściągają.
p.s. a wiecie, że na emule mój kolega ściąga gta: san andreas wersją na kompa, która ma wyjść w III kwartale 2005 roku
Skomentuj
-
Moj najlepszy czas na dragu to 20,55 sek. tez sie zastanawiam jak oni to robia bo chop jedzie mazda chyba rx7 ktora jest duzo gorsza od mojego nissana skyline i ma lepszy czas niz ja! a ja mam wszystkie perfect shift, na necie ogladalem kilka filmikow wlasnie i sie zburzylem tymi osiagami :[
Skomentuj
-
dla tych co niewierzą że rx7 jest super autko a taktyka jest jedna ,,, trzeba ruszać z 2 biegu i jak najszybciej rozpędzic sie do 350 hm na godzine uzywając nitra (3 poziomy nitra starcza)
a co do tych paseczkó któtre ukazują prędkosc czy prsyspieszenie to trzeba patrzeć z przyrużonym okiem szczególnie na przysieszenie .... bo w geirce jest inaczej niż to pokazuje sie w menu heh przykładem moze byc S2000 która jest szybsza na dragu od innych z lepszym przyspieszeniem w menutaki lancer ma najlepsze przyspieszenie chyba w menu a na torze kiszka
Załączone pliki
Skomentuj
Skomentuj