Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Do osób które grały w NFS underground

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wydaje sie ze drag to tylko kilka perfectów i meta i taki sam czas ciagle .. oj nie jest tyel sposobów żeby ruszyc że az niepamietam ile :P bo to praktycznie najwazniejszy punkt a potem te 8-10 sekund zrobic co trzeba i piknie ,

pozatym ruszanie z 2 biegi to nie nowosc skoro sie piszczy na 2 (ruszajac z 1) sejcento seryjnym 900 dm3 i 38 koni to w takim nfsie sie potrafi łądnie z 2 ruszyc

bedzie poniżej 19.30 ... musi byc he :P
    Załączone pliki

Skomentuj

Ja tam wolałem tryb chyba drift. Nieźle się w te klocki wyrobiłem W draga się raczej za długo nie bawiłem.

p.s. ktoś już ściągnął underground 2??

Skomentuj

Budzik wymiatacz:) hehe życzę tego 19 30
        pozdro

Skomentuj

wersja ktora ja znalazlem jest sygnowana przez "osloskop.net", a jeszcze nie spotkalem fake z tym czlonem w nazwie
          No to było sprawdzić to na stronce www.osloskop.net . Jeszcze tydzien temu bys sprawdzil teraz juz niestety nie poniewaz osloskop jest zamkniety. Trzeba zrozumieć, że ludzie specjalnie robią fake (nie rozumiem dlaczego). Każdy może podpisać osloskop, shareconnector, osiolek. Dla przykładu ja już od tygodnia próbuję dorwać nowy album rammsteina, 4 album jaki sciągam jest fakem. Wierzyć można jedynie releasom dodanym na stronie!!

Skomentuj

i gierka z formatem poszła sie jeeeee....chac :P trzeba od nowa przejsc tylko moze inne unikaty wezme to beda lepsze czasy hehe

Skomentuj

dziala!!!!

Skomentuj

Czaruję...
              X