Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

arn150+arv 104 za 750zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

arn150+arv 104 za 750zł

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77166295

zobaczcie ile ludzi chcą za taki zestaw każdy z nas moze zrobić ten zestwik za 300zł.

hahahahahahhahahahhahaha pasmo przenoszenia 500 hz i w gore LOL

Skomentuj

w Alegro speszyl ałard to powinno byc.

Skomentuj

widac sa dobra firma i maja porzadne przyzady pomiarowe komore bezechowa itd oczywiscie clio tez to wiedza lepiej niz my i prznosza dopiero od 500hz

Skomentuj

Nikt nie pomyślał, że mogło im się jedno zero przypadkowo dopisać? No już bez przesady...

Skomentuj

te niskośrednio to nie są tesle....

Skomentuj

Wyglądają jak ARP to może racja z tym 500 hz :)

Skomentuj

ło rany ;-) pewnie im sie opis pokaszanil z 50 na 500 poszlo, spokojnie panowie.....
                a co do ceny............
                to wezcie pod uwage ze to gotowy produkt wiec nie rozumiem zdziewienia......
                skoro 300pln jest po kosztach a praca kosztuje i oni chca zarobic to cena jest juz chyba bardziej oczywista...............
                inna sprawa ze nikt nie kaze wam kupowac ;-)

btw....na pewno nie zasluguje to na allegro speszyl ałard......bo to pewnie dziala :)

Skomentuj

A co powiecie o firmie AcuHorn też robiącej kolumny na Teslach za "troche" większą kase?

Skomentuj

tyle ze sa troche wieksze napewno drozsze jest zaprojektowanie hornow na arz niz zwrotki do arn+arv, ale i tak z cena tez przesadzili

Skomentuj

Dlatego nie dałem do allegro speszył ałard. cena mi się wydaje duzo za duża takie kolumny mozna zrobić w jedne dzień koszt elementów z super zwrotka to max 300zł + 100robota za jeden dzien to 400 a nie 750.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                        Dlatego nie dałem do allegro speszył ałard. cena mi się wydaje duzo za duża takie kolumny mozna zrobić w jedne dzień koszt elementów z super zwrotka to max 300zł + 100robota za jeden dzien to 400 a nie 750.
                        Większaj głupoty dawno nie słyszałem :)

Jeden dzień roboty?! Samo fornirowanie zajmuje conajmniej jeden dzień, pod warunkiem, że się umie i ma cały odpowiedni sprzęt. Złożenie samych bud, to też jeden dzień. Potem wszystko powkręcać, polutować, posłuchać - trzeci dzień. Nie chciałbym kupić kolumn robionych w jeden dzień.

No i co, 100zł za 3 dni roboty? Owszem, ale chyba tylko po to żeby po prostu sprzedać a nie zarobić.

Skomentuj

esh0 wiesz ile ja fornirowałem moje kolumny pdobne do yoshiego dokładnie jeden dzień. niech będzie to za 3 dni roboty nie będzie 200zł. mało??? a i tak nierobisz cały dzien tylko po chwlce bo czekasz az wyschnie. W międzyczasie mozna robic inne sprawy.

Skomentuj

prawda jest taka że cene ustala sprzedawca i to jego sprawa czy ktoś kupi czy nie,
                            a nie nam oceniać czy cena jest ok czy nie ,
                            jak komuś nie pasuje to niech nie kupuje ...
                            ew niech zrobi im konkurencje ;]
                            pozatym czy gość będzie "miał grzech" jak na tym zarobi ?
                            więc co, powinien po kosztach sprzedawać ??

Skomentuj

200, to juz nie 100, tylko dwa razy więcej...

Pozatym, może koleś ma zarejestrowaną działaność gospodarczą, płaci podatki itd?

Skomentuj

jak wiemu ZUS nie jest tani ...
                                wogóle prowadząc działalność gospodarczą ciągle jakieś wydatki wyskakują związane z jakimiś bzdurami więc gościowi musi się zwrócić i chciałby jeszcze zarobić ...

pozatym on nikogo nie zmusza do niczego - nie chcesz -> nie kupuj i tyle :P

a to że może dla kogoś to wyzysk - trudno :P

Skomentuj

bo wszyscy by chcieli produkty w detalu/diy po cenie jak z makrokesza

Skomentuj

do kolumn za przykladowo 5000 mozna kupic wszystkie polprodukty za 1000-2000zl wiec prawie 5 razy mniej.... wiec skad to zdziwienie?

Skomentuj

wysłałem maila do koleślia czemu tak drogo i co z tym pasmem, a oto odpowiedz:

"Witam. Głośniki Tesli są rewelacyjne jeśli chodzi o stosunek
                                      jakość/cena! Jeśli chodzi o podane pasmo przenoszenia to podane jest
                                      dobrze. NajwyraĽniej niedostrzega Pan różnicy między głośnikiem arv 150
                                      a arp 150 który właśnie jest tam zamontowany i jest głośnikiem wybitnie
                                      średniotonowym. Cena zestawu jest adekwatna do jakości wykonania i
                                      jakości elementów na zaawansowanych zwrotnicach z pułapkami
                                      rezonansowymi i korektorami impedancji. Proszę sobie policzyć( jeśli
                                      Pan się orientuje) ile może kosztować taka jedna zwrotnica, i ile
                                      stolarz bierze za takie skrzynki w naturalnej okleinie (ok 400 zł) Szkoda że Pan
                                      nie może ich posłuchać. Na szczęście klienci są bardzo zadowoleni!
                                      Pozdrawiam raf 203"

Skomentuj

Hmm... no to teraz można go śmiało jechać i wkleić to do Allegro Award... ARP + ARV :|

I te 400zł za skrzynie... taaa...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X