ło rany ;-) pewnie im sie opis pokaszanil z 50 na 500 poszlo, spokojnie panowie.....
a co do ceny............
to wezcie pod uwage ze to gotowy produkt wiec nie rozumiem zdziewienia......
skoro 300pln jest po kosztach a praca kosztuje i oni chca zarobic to cena jest juz chyba bardziej oczywista...............
inna sprawa ze nikt nie kaze wam kupowac ;-)
btw....na pewno nie zasluguje to na allegro speszyl ałard......bo to pewnie dziala :)
Dlatego nie dałem do allegro speszył ałard. cena mi się wydaje duzo za duża takie kolumny mozna zrobić w jedne dzień koszt elementów z super zwrotka to max 300zł + 100robota za jeden dzien to 400 a nie 750.
Dlatego nie dałem do allegro speszył ałard. cena mi się wydaje duzo za duża takie kolumny mozna zrobić w jedne dzień koszt elementów z super zwrotka to max 300zł + 100robota za jeden dzien to 400 a nie 750.
Większaj głupoty dawno nie słyszałem :)
Jeden dzień roboty?! Samo fornirowanie zajmuje conajmniej jeden dzień, pod warunkiem, że się umie i ma cały odpowiedni sprzęt. Złożenie samych bud, to też jeden dzień. Potem wszystko powkręcać, polutować, posłuchać - trzeci dzień. Nie chciałbym kupić kolumn robionych w jeden dzień.
No i co, 100zł za 3 dni roboty? Owszem, ale chyba tylko po to żeby po prostu sprzedać a nie zarobić.
esh0 wiesz ile ja fornirowałem moje kolumny pdobne do yoshiego dokładnie jeden dzień. niech będzie to za 3 dni roboty nie będzie 200zł. mało??? a i tak nierobisz cały dzien tylko po chwlce bo czekasz az wyschnie. W międzyczasie mozna robic inne sprawy.
prawda jest taka że cene ustala sprzedawca i to jego sprawa czy ktoś kupi czy nie,
a nie nam oceniać czy cena jest ok czy nie ,
jak komuś nie pasuje to niech nie kupuje ...
ew niech zrobi im konkurencje ;]
pozatym czy gość będzie "miał grzech" jak na tym zarobi ?
więc co, powinien po kosztach sprzedawać ??
jak wiemu ZUS nie jest tani ...
wogóle prowadząc działalność gospodarczą ciągle jakieś wydatki wyskakują związane z jakimiś bzdurami więc gościowi musi się zwrócić i chciałby jeszcze zarobić ...
pozatym on nikogo nie zmusza do niczego - nie chcesz -> nie kupuj i tyle :P
wysłałem maila do koleślia czemu tak drogo i co z tym pasmem, a oto odpowiedz:
"Witam. Głośniki Tesli są rewelacyjne jeśli chodzi o stosunek
jakość/cena! Jeśli chodzi o podane pasmo przenoszenia to podane jest
dobrze. NajwyraĽniej niedostrzega Pan różnicy między głośnikiem arv 150
a arp 150 który właśnie jest tam zamontowany i jest głośnikiem wybitnie
średniotonowym. Cena zestawu jest adekwatna do jakości wykonania i
jakości elementów na zaawansowanych zwrotnicach z pułapkami
rezonansowymi i korektorami impedancji. Proszę sobie policzyć( jeśli
Pan się orientuje) ile może kosztować taka jedna zwrotnica, i ile
stolarz bierze za takie skrzynki w naturalnej okleinie (ok 400 zł) Szkoda że Pan
nie może ich posłuchać. Na szczęście klienci są bardzo zadowoleni!
Pozdrawiam raf 203"
Skomentuj