Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Probleb z GG :/ juz nie mam pomyslu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tesla, chlopie czytaj uwaznie. Jest napisane ze robilem formata nie raz i nic to nie dalo :) a tak pozatym to od czego jest off topic na tym forum ?? i nie martw sie bo umie szukac w googlach

Ps. Juz spoko sciaglem nowsza wersje tlena i narazie dziala:)
    THX wszystkim za pomoc
    Pozdro

Skomentuj

SCIERA przeczytaj moją wypowiedź ze zrozumieniem napisałem Nie działa ci GG to zrób formata :p jakie ludzie rozumowanie mają.

Jesli nadal nie wierz oco mi chodziło to Ci wyjaśnie, Śmieszne jest to że jeżeli ludziom nie działa jakiś mały programik to odrazu formate robią zamiast poszukać rozwiązania :)

Więdz kto tu nie czyta uważnie :)

Skomentuj

bo formata najłatwiej, niektórzy jak nie formatują dysku przez miesiąc to się czują nieswojo i jak widze na forum też tacy są, poduczyć się trohe!

Skomentuj

No tak ja miałem windowsa już z 8 miechów i nic przy nim nie robiłe musiałem wkońcu dac formate bo już tyle badziewi miałem że wszystko sie muliło :) jak mam jakiś problem to szukam na google i na forach jak nie znajde rozwiazania założe nowy temat z problemem i czekam na rozwiązanie jeśli nie ma rozwiązania wtedy zastanawiam sie nad formatem no ale jeśli bym robił tak jak ty to napisałeś nie działa Ci gg a ty formata robisz to chyba cos nie tak jest :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Tesla
            No tak ja miałem windowsa już z 8 miechów i nic przy nim nie robiłe musiałem wkońcu dac formate bo już tyle badziewi miałem że wszystko sie muliło :) jak mam jakiś problem to szukam na google i na forach jak nie znajde rozwiazania założe nowy temat z problemem i czekam na rozwiązanie jeśli nie ma rozwiązania wtedy zastanawiam sie nad formatem no ale jeśli bym robił tak jak ty to napisałeś nie działa Ci gg a ty formata robisz to chyba cos nie tak jest :)
            albo masz słaby komputer albo nie potrafisz odruznic spyware/adware od cracka czy czego kolwiek sciaganego, ja robię reinstal tylko i wyłącznie jak kupie jakiś sprzęt kluczowy(płyta główna, czasem graficzna ale nie zawsze, ) znam takich co robią reinstal bo mają nowy monitor a do lcd ma jakieś tam drivwery wiec moze coś się pomieszać ze starymi od crt, no ludzie opanujcie sie!

Skomentuj

Chodzi oto że nawet jeśli zrobiłem reinstal wszystkich programow gier itd on cały czas tach chodził wyczyściłem rejestr usunołem foldery i ukryte pliki. Skanowałem kompa itd a on cały czas sie mulił. Wolę czasem wyczyścić całkowicie dysk :) (dysk mam od laptopa :))

Skomentuj

ja xpka formatuje dosc czesto, niezajmuje mi to duzo czasu,stery mam wiec luzik,oczywiscie nie z powodu tego ze mi nieodpala np GG.
                Polecam windows 2003 server. niepadl mi ani razu,szybszy niz xp,wydajniejszy,noi wszystko chodzi lepiej....

Skomentuj

panowie teraz to ja juz nie wiem co sie dziej :/ problem nie wystepuje juz tylko na gg ale i na innych programach np. dap, avsast. Przejechalem calego komopa nortonem i nie mam zadnego wira. Posciagalem w pizdu innych programow antywirusowych (norton) i podobnych i nie mam zadnego syfu a problem dalej wystepuje. Moze przyczyna beda badsectory na dysku bo ja juz nie wiem a nerwica mnie juz dopada przy tym kopie:/

Z gory wielkie dzieki za pomoc
                  Pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                  X