Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak to jest byc debilem...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

swieta racja - laski "zrobion" (solara, tynk) moze sa fajne, ale malo podniecajace :P
    nie ma to jak prawdziwe piekno !

ps.
    doda nawet fajna jest :) i ponad 130 IQ <lol2>

Skomentuj

Zamieszczone przez StuffX
      swieta racja - laski "zrobion" (solara, tynk) moze sa fajne, ale malo podniecajace :P
      nie ma to jak prawdziwe piekno !

ps.
      doda nawet fajna jest :) i ponad 130 IQ <lol2>
      Jak sie ma tyle kasy to sie ma IQ jakie meneger kupi wystarczy posłuchać jak się wypowiada w poważnych programach i audycjach, kulturalnie dziennikaże ją wbijają w ziemię a ona nawet tego nie zauważa....gdzie to IQ :P w cyckach chyba

Skomentuj

mi sie podobalo jak pojechala wojewodzkiego jakos w swieta byl program, to bylo dorbe. ogolnie nie lubue jej ale mi zaimponowala,"wiesz no..."

Skomentuj

Ja tez jej nie lubie a wojewudzki spoko kolo żeby jeszcze mnie wzieli do jego programu to całkiem sajgon by był :lol:

Jesli chodzi o Dode to mi jej sposob bycia sie nie podoba. Raz sie zachowuje jak idiotka a puxniej udaje ze jest mądra i chwali sie swoim IQ, do tego jej sposob ubierania sie i "sztywne cycki" n/c :]

Skomentuj

(...) sie i "sztywne cycki"
            no wlasnie! na zdjeciach z playboya ma sztuczne ma xa te cycuszki,
            takie jakies napompowane jak by sylikonik miala! nie wiem wlasnie czy ma czy nie
            ale wyglada jak by miala - i mi sie to nie podoba :(

a wojewodziego nigdy nie lubialem i nie bede lubial - co najwyzej bardziej nienawidzil ! :P

Skomentuj

A mi sie Doda podoba bo ma taką buźkę milutką.

Skomentuj

Doda ma sztuczne cycki.... i zryty ryj :)
                oba wyrazy są wulgaryzmami, następnym razem post pójdzie do usunięcia... [takero]

Skomentuj

ej tam .... wiecie co mnei denerwuje u dOOdy jej muza jest spoko ale jej sposob bycia i zachowanei w programach ...denerwuje mnie to ale u Pana Wojew...... dobrze zrobiła ze go oblala ta woda.... wole Ewe Sonnet :d

Skomentuj

ja tam cos widzialem reklamowe ze ona woda go oblala ...
                    ja by mnie taka izolacja do kabli woda oblala do ja bym jej ten daly dzbanek na glowe wsadzil w trakcie programu !! makijaz by jej splynol i bk byla by :P

Skomentuj

z IQ to było tak miała 30 ale mucha wypróżniła się, coś się rozmazało i wygląda jak jedynka :P

jak by mi się sztuczne laski podobały to bym sobie silikonową babe w sex shopie kupił.....

Skomentuj

[quote="Sound Wave"]z IQ to było tak miała 30 ale mucha nasrała coś się rozmazało i wygląda jak jedynka :P

hahaha dobre haha, kiedys zapodalem temacik z jej wypowiedzia na temat babki z kibla...(forum noca str.9)

Skomentuj

Czaruję...
                        X