Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderowanie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja zajmuje sie paroma forami i powstaly tam regulaminy - niestety nikt sie prawie do nich nie stosowal
    stad pomysl na faq - bylo by tam wiele dziedzin stad powinien on wzbudzic dosc spore zainteresowanie (nie ma ludzi wszechwiedzacych)

Skomentuj

Mam pomysł aby napisać coś a'la faq, napisany w bardzo przystępnej fornie, który to każdy nowy dostawałby przez PV...
      Wg mnie największe prawdopodobieństwo że przeczyta i wysunie jakieś wnioski.

Skomentuj

he napaleńcy zawsze sie znajdą którzy chcą w kilka sekund zmienić to czy owo, na szczęście tak prosto w tym świecie niema bo było by nudno, jesli główny szeryf strony niebędzie sprawował sie tak jak powinien to i reszta nic nie zdziała a faktem jest że za pomoc można dostac kopa w tyłek, czasem to fajne jak ktos lubi sado macho :P czasem to lubię hehe

ps. dla ciekawości powiem, że kiedy takero stał sie moderem tutaj dostalem na gg odrazu od kilku osób teksty typu "buahaha takero jest moderem" i takie podobne, wnioski niech wyciągną inni, mnie to wogóle nieinteresuje kto jest moderem bo wazne jak moderka sie sprawuje :) sami niedadzą rady bez pomocy innych niema szans

Skomentuj

a mi się nie podoba jak w jednym temacie zwykły użytkownik dostaje groźby za słowa typu "cycki" i "ryj" (które według mnie do wulgarnych nie należą...) a parę postów niżej inny moderator pisze że mucha nasrała i jakoś nikt go nie upomni...

Skomentuj

zaraz naprawie swój błąd :)
            widocznie nie zauważyłem lub ten inny moderator dopisał to po moim modowaniu :)
            a osądzanie to czy dane słowo jest wulgarne czy nie nie leży w mojej gestii,
            to można sprawdzić w słowniku języka polskiego...

Skomentuj

Co jak co ale takie już są czasy, że taki "świeżak" oczekujacy pomocy, że tak powiem uważa iż ktoś ma wręcz obowiązek mu pomóc co jest chore. Ty komuś pomożesz, doradzisz a on jeszcze bedzie miał do ciebie jakies "wąty" i będzie sie sapal. A co do moderatorów to święta racja, że nieważne kto nim jest, ważne żeby sprawdzał sie w roli moderatora.
              Ps. Dexter nieprzejmuj sie bo to jest zwykłe chamsto i kompletny brak kultury bo sam nic niezrobi a komentowac potrafi, mnie to do białej gorączki doprowadza. A teksty typu "buhahahaha takero jest moderatorem" to pozostawie bez komentarza.
              Pozdro.

Vincent

Skomentuj

Czaruję...