Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jestem kobieta...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jestem kobieta...

Czas sie w koncu przyznac... Ten caly "tomaszo" to taka przykrywka - tak naaprawde jestem kobeta... Nazywam sie Melania.

ehehehehe widze ze od rana rozne pomysly do glowy ludziom przychodza

Skomentuj

Ciężko w to uwierzyć :) - tomaszo przecież pokazywałeś fotkę na elektrodzie :)

Skomentuj

powie ze brata

Skomentuj

Zdaje się że gnotneło TO coś

Skomentuj

"dude looks like a lady"

Skomentuj

haha kto wie co mu strzelilo do glowy w tym Dortmundzie ;d;d;d..taki maly zarcik

Skomentuj

No przyznalam sie w koncu... kurde bo tylu chlopa wokolo, a ja wygladam tez jakbym byla facetem... no nie brat ale kumpel dal sie zrobic do fotki - swoja droga dziwny nie?

Jak mialam inaczej normalnie na takich forach dzialac co? Przeciez kobiete by zjedli od razu :(

Skomentuj

Qwa mać!Monitor oplułem!Kobitka horny liczy,ja cie kręce,ale jaja!
                  Ale na skype to chyba vocoodera uzywasz?

Skomentuj

Umberto no wiesz co - tak brzydko pisac! Wiesz dobrze, ze nie moglam od razu jako kobieta sie ujawniac bo to nie przechodzi...Przeciez by mnie zjedli te samce wszystkie... W koncu doszlam do wniosku, ze musze sie ujawnic - no ilez mozna?... Wiedzialam, ze tak bedzie, ze teraz nikt mi nie uwierzy...

Kolege poprosilam, zeby mowil co mu powiem - on sie troche orientuje, studiuje tez w tutaj.. Czasem mnie odwiedza - a nie myslales czasem dlaczego tylko czasem moge rozmawiac, a czasem nie?...

Najgorsze, ze nie wiem jak sie teraz przyznac na elektrodzie :/ Wiedzialam, ze nikt mi nie uwierzy!!! Balam sie bezposrednio pisac na elce... no widze, ze bedzie ciezko...

Skomentuj

foto !!

Skomentuj

co wy se jaja robicie? ;]

Skomentuj

Pewnie...piszcie, ze jaja... wiedzialam... teraz to mi sie chce tylko plakac!!!

Skomentuj

A jest tera ten twój kolega?

Skomentuj

Nie ma teraz... wlasnie z nim wczoraj rozmawailam i powiedzial, ze juz ma dosc pokazywania sie za mnie... i ze w ogle to zle robie, ze sie nie ujawniam i ze oszukuje wszystkich... moze mial racje :( Co ja mam robic?... Pewnie zaraz ktos i tak da linka na elke - ale to wcale nie jest smieszne... Ciekawe co moderatorzy powiedza... pewnie mnie wyrzuca na zbity leb..

Skomentuj

Dobra,dryńdam do ciebie,odbierz

Skomentuj

No dobra, bedziesz pierwszy... Ale prosze Cie, nie mow nic... (a to nowe cacko Ci policze i tak bo jestes slodziutki).

Skomentuj

Dzwoniłem,gadałem...i raczej nie z tym kolegą...ja nie wiem,głupi jestem,chyba do lekarza pójde czy jak...ale mi głupio :|

[ Dodano: 2006-02-09, 15:18 ]
                                    wisnia, to raczej jest juz nieaktualne!!

Szok normalnie!

Skomentuj

nie wiem co mowic........ na fotce malo widac bo jest mala ale jezeli tomaszo okaze sie kobieta na serio... to podziwiam za nietypowe hobby dla kobiet

Skomentuj

Melka nie przejmuj sie zbytnio - jesli to prawda co mowisz to predzej czy pozniej
                                        zostaniesz zaakceptowana - taka jakim jestes

teraz wszyscy sa w szoku...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X