Czas sie w koncu przyznac... Ten caly "tomaszo" to taka przykrywka - tak naaprawde jestem kobeta... Nazywam sie Melania.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jestem kobieta...
Collapse
X
-
Umberto no wiesz co - tak brzydko pisac! Wiesz dobrze, ze nie moglam od razu jako kobieta sie ujawniac bo to nie przechodzi...Przeciez by mnie zjedli te samce wszystkie... W koncu doszlam do wniosku, ze musze sie ujawnic - no ilez mozna?... Wiedzialam, ze tak bedzie, ze teraz nikt mi nie uwierzy...
Kolege poprosilam, zeby mowil co mu powiem - on sie troche orientuje, studiuje tez w tutaj.. Czasem mnie odwiedza - a nie myslales czasem dlaczego tylko czasem moge rozmawiac, a czasem nie?...
Najgorsze, ze nie wiem jak sie teraz przyznac na elektrodzie :/ Wiedzialam, ze nikt mi nie uwierzy!!!Balam sie bezposrednio pisac na elce... no widze, ze bedzie ciezko...
Skomentuj
-
Nie ma teraz... wlasnie z nim wczoraj rozmawailam i powiedzial, ze juz ma dosc pokazywania sie za mnie... i ze w ogle to zle robie, ze sie nie ujawniam i ze oszukuje wszystkich... moze mial racje :( Co ja mam robic?... Pewnie zaraz ktos i tak da linka na elke - ale to wcale nie jest smieszne... Ciekawe co moderatorzy powiedza... pewnie mnie wyrzuca na zbity leb..
Skomentuj
Skomentuj