Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jestem kobieta...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A ja jestem Turkuć podjadek

Skomentuj

yyyy o co chosi :] Nieżle nieźle kurcze pierwszy raz z czyms takim sie spotykam a ja myslalem ze tylko nadzik jest kobieta (odnośnie tematu "dobra jestem" :> )

Albo to jest masowa prowokacja albo to jakies reality show o Miriam :]

No ale czego było sie bac i ukrywac pod postacia meszczyzny, nierozumiem.

No dobra skoro odkrywasz karty do końca to i poprosimy o:
      foto !!

Skomentuj

ladnie ktos ma problem z glowa heheh :)
        wezcie sie lepiej za szprzatanie a nie pierd...
        Ja tez jestem kobieta heheh :)

Skomentuj

Dzwoniłem,gadałem
          Oj umberto jak teraz żona się dowie ...

Skomentuj

No nei moze byc
            "Qwa mać!Monitor oplułem!Kobitka horny liczy,ja cie kręce,ale jaja! "
            Poprosimy o zjdecie

Skomentuj

Dobrze... bedzie zdjecie... jak tylko ochlone - wieczorem bedzie moja prawdziwa fotka.

Skomentuj

najlepiej na tle jakiegos sprzetu zrob fotke bedzie bardziej wiarygodna

Skomentuj

tomaszo zalujesz tego ze jestes kobieta? wstydzisz sie tego? kobiety na tym forum raczej nie byly gnebione

Skomentuj

tomaszo mysle ze pora zmienic profil bo w zainteresowaniach masz: strzelectwo, elektroakustyka,dzwiek, kobiety, wino ;d;d;d

Skomentuj

harman, dobre spostrzezenie, chyba ze to tak dla picu (pewnie tak napisze;p)
                      a poza tym jak bobita raczi sobie z taka pralka 100L z mdfu?:P jak dla niektorych monitorki na arn150 to wyzwanie;p oczywiscie chodzi o np. przestawienie;p

Skomentuj

Troche mnie uspokoiliscie.. myslalam, ze bedzie gorzej... Napisalam takie zainteresowania bo to chyba typowo meskie nie?... Co mialam napisac... ze podszywanie pod mezczyzn?...

Nie wiem jakie zdjecie moge dac, zeby ladnie bylo... Caly czas mysle.

A wcale ze nie daje rady z tymi pakami - musze prosic o pomoc kolegow. Uwazaja, ze jestem stuknieta ale mi pomagaja :)

Skomentuj

dobrze ze kobieta a nie Chuck Norris :) a tak po za tym to opisy na gg masz "typowo damskie" :P

Skomentuj

tomaszo powiem szczerze.Nie wierzę w to że jesteś kobietą.Jeżeli Tomaszo z DIY i elektrody to ta sama osoba to już na pewno nie uwierzę.Twój styl pisma czy pisania nie zgadza się z tomaszem przed przyznaniem się.Takie jest moje zdanie.Mam nadzieję że się nie myle .Tak czy siak dlamnie osobiście nie liczy się czy jesteś naprawdę Kobietą czy Mężczyzną.Ważna jest wiedza którą posiadasz :).

Natomiast jezeli się myle to podziwiam Cię za to jakim tematem się zajęłaś mianowicie Diy audio

Skomentuj

Czas odkryc prawdziwe oblicze... Melania odwagi!

Dziekuje wszystkim... ktorzy wierzyli we mnie i tak podbudowali moje lono przed okryciem prawdy :)

Oto ja :
                              Załączone pliki

Skomentuj

no i nic mi innego nie pozostaje powiedziec jak..."na zdrowie" :)

Skomentuj

A ja powiem: Dziekuje!

Skomentuj

wtf ? jaki zonk ja myslalem ze tu jakas laska sie interesuje diy i sie zna a tu niespodzianka,jesli Umberto gadal na GG z 'melania' to daj foto tej melanii :P
                                    dobrze ze ja po kielichu niepisze ze jestem laska lol :P
                                    P.s
                                    mialem zamiar Cie 'pocieszyc' i napisac ze Cie podziwiam :P

Skomentuj

Melania to widać ładnie drinkuje :P aż usta całe popękane

Wogole to by się zgadzało, niemcy dortmund, przyznaj się że miałaś być NRD-owską sztangistką tylko trener coś z hormonami namieszał i wyrzucili cię z kadry

Skomentuj

Coolombo - NRDowska sztangistka i hormony Kocham Cie

[ Dodano: 2006-02-09, 21:12 ]
                                        Khm...

Ja bardzo chcialem przeprosic ludzi, ktorzy mogli sie poczuc jakos urazeni ewentualnie, oszukani - tak teraz pomyslalam... Naprawde nie chcialem, zeby ktos sie gorzej poczul - ale tak kurewsko sie ubawilim

Skomentuj

Nio,ja też przepraszam,sorki ale tak fajnie szło...sorki Panowie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X