niewierze w taki list,uwierze jak sie pojawia,proste...przyznam ze raz widzialem cos dziwnego z 2ma kuzynami jak bylem maly,ale nikt mi niewierzy i mnie wysmiewa wiec nvm
ja raz jechalem z rodzicami do warszawy w pewnym momecnie stanelismy przy lesie zrobic siusiu nagle sluchac bylo ptworny halas takie wszszszsz nad nami przelcialo cos jasnego kata kula i lecial ow strone pol jakby podazalo za linia wysokiego napicia zakrecalo razem z nia nie byl to ani samolot ani helikopter co to bylo nei wiem ale cso widzialem wtedy nawet pisali o tym w gazetach
no to ja nad szkola widzialem takie jakby swiatla ulozone w krąg, male to kolko, bylem z kuzynami na chacie ,mieszkam na 10p,a to bylo jakos na... 13-15 pietro nie wyzej... oczywiscie kazdy mnie wysmial no ale to ich decyzja....bylo to bez dzwieku
coś mi tu śmierdzi The X Files :) jakies 4 lata temu mialem zajawke na takie zeczy a moim idolem był Mulder wtedy zrobilem nawet stronke o X Files i inncyh paranormalnych ... teraz mi to mineło a zajawke mam na co innego :)
"Serwer diyaudio.pl odpowiada zbyt powoli."
To chyba ci niewidzialni manipuluja serwerem bo nie moge wiadomosci wyslac :P ciekawe kiedy mi się zmaterializują :P
Jak dla mnie to stek bzdur. Taki podchwytliwy tekst żeby wzbudzić wątpliwości.
Ja nie jestem ani "za" ani "przeciw".Poprostu od wielu lat interesuje mnie ten temat.
Zainteresowanym proponuje poniuchac po tamtej stronce,jest sporo ciekawych informacji których próżno szukac gdzie indziej.
Np. to : http://www.tpf.friko.pl/ufo/usa.html ,dość ciekawe.Czy prawdziwe?Raczej sie tego nie dowiemy.Choć mnie się wydaje że takie materiały nie powstają do końca z samej fantazji.
Inna ciekawa strona to : http://prawda.neostrada.pl/index.html ,troszke kontrowersyjna i wiele informacji jest delikatnie mówiąc przejaskrawionych ale np. opis tragedii z 11 wrzesnia daje wiele do myślenia.Proponuje przejzec forum na ten temat,są tam też ciekawe linki,m in. raport minuta po minucie z wydarzeń wraz z analizą.Bardzo ciekawy materiał,włosy sie jeżą na głowie.
http://irak.pl/ -ta strona może przerazić niektórymi materiałami.Informacje na niej zawarte ukazują wiele prawd związanych z wojną w Iraku.I ja przynajmniej nie mam watpliwości co do prawdy przedstawianych tam faktów.
Miłej lekturki życze,i jesli ktos dysponuje równie ciekawymi linkami to proszę podawać,informacji nigdy za wiele.
To, ze na innych planetachy jest życie jest pewne. Wystarczy zwykła matematyka. Przyjmując ze z setek tysięcy czy milionów układów słonecznych podobnych do naszego na co 100 są warunki na powstanie życia i na co 100 powstało życie daje to zakłądajac 1 mil układów, 100 układów słonecznych na których jest życie.
Kiedyś przeczytałem pare ksiazek, fantasta z niego straszny ale niektóre fakty są niepodważalne.
Naukowcy twierdzą że życie powstało w morzu w tak zwanej pra-zupie i że bardzo zbliżone warunki mogą być na innych planetach w innych galaktykach i możliwe że tam też powstało życie.
Można to porównać do tego jeżeli wrzucimy do słoika wszystkie składowe części np. zegarka potrzęśiemy słoikiem to czy zegarek sam się złoży? :)
Moze mi to ktoś streścić bo na raize wiem ze chodzi o Ufoki :] Też sądze ze gdzieś tam jest życie ale jak narazie nie mam zamiaru z nimi sie spotykać ciekawe na czym słuchaja muzyki pewnie 20Hz osiagają z palcem...no wiecie gdzie
hmm no prosze i doszlismy do momentu z którego wyniaka ze ufoki tez słuchają muzyki i to nie byle jak a na czym słuchają? ... obstawiam że ... w sumie to nic mi do głowy nie przychodzi :P
Na pewno nie jestesmy sami we wrzechswiecie... to jest niemozliwe...
Znamy taka mala czesc wrzechswiata ze glowa boli :P przeciez moze byc identyczna planeta jak nasza.. gdzies tam w oddali:P
Skomentuj