Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

List...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

List...

http://www.tpf.friko.pl/ufo/list.html
    Proponuję się nie zrażać i przeczytać całość.Zagadkowe,co najmniej...

niewierze w taki list,uwierze jak sie pojawia,proste...przyznam ze raz widzialem cos dziwnego z 2ma kuzynami jak bylem maly,ale nikt mi niewierzy i mnie wysmiewa wiec nvm

Skomentuj

ja raz jechalem z rodzicami do warszawy w pewnym momecnie stanelismy przy lesie zrobic siusiu nagle sluchac bylo ptworny halas takie wszszszsz nad nami przelcialo cos jasnego kata kula i lecial ow strone pol jakby podazalo za linia wysokiego napicia zakrecalo razem z nia nie byl to ani samolot ani helikopter co to bylo nei wiem ale cso widzialem wtedy nawet pisali o tym w gazetach

Skomentuj

no to ja nad szkola widzialem takie jakby swiatla ulozone w krąg, male to kolko, bylem z kuzynami na chacie ,mieszkam na 10p,a to bylo jakos na... 13-15 pietro nie wyzej... oczywiscie kazdy mnie wysmial no ale to ich decyzja....bylo to bez dzwieku

Skomentuj

coś mi tu śmierdzi The X Files :) jakies 4 lata temu mialem zajawke na takie zeczy a moim idolem był Mulder wtedy zrobilem nawet stronke o X Files i inncyh paranormalnych ... teraz mi to mineło a zajawke mam na co innego :)

hehe nawet jeszcze dziala :P a myslalem ze ja z serwa wywalili :P
          http://www.szalonyalien.webpark.pl/
          nie aktualizowana od 4 lat :P

Skomentuj

Coś z lekka przydługawe , nie chce mi sie na razie czytać do końca.

Mi te ufoki pomagają robić sprzet audio , dlatego tak dobrze brzmi .

Skomentuj

heh to logiczne ze sami nie jestesmy ;] ale co z tego? ja nie wierze w zadne ufo, zle duchy itd..

a nawet jak są to co? krzywdy wam nie zrobia ;]

Skomentuj

to masz yoshi 80 szczescie bo niektorym to podobno powymieniali uszy... na jakies alpiardowe mikrofony... czasem bywaja poprostu zlosliwi

Skomentuj

"Serwer diyaudio.pl odpowiada zbyt powoli."
                  To chyba ci niewidzialni manipuluja serwerem bo nie moge wiadomosci wyslac :P ciekawe kiedy mi się zmaterializują :P

Jak dla mnie to stek bzdur. Taki podchwytliwy tekst żeby wzbudzić wątpliwości.

Skomentuj

Ja nie jestem ani "za" ani "przeciw".Poprostu od wielu lat interesuje mnie ten temat.
                    Zainteresowanym proponuje poniuchac po tamtej stronce,jest sporo ciekawych informacji których próżno szukac gdzie indziej.
                    Np. to : http://www.tpf.friko.pl/ufo/usa.html ,dość ciekawe.Czy prawdziwe?Raczej sie tego nie dowiemy.Choć mnie się wydaje że takie materiały nie powstają do końca z samej fantazji.

Inna ciekawa strona to : http://prawda.neostrada.pl/index.html ,troszke kontrowersyjna i wiele informacji jest delikatnie mówiąc przejaskrawionych ale np. opis tragedii z 11 wrzesnia daje wiele do myślenia.Proponuje przejzec forum na ten temat,są tam też ciekawe linki,m in. raport minuta po minucie z wydarzeń wraz z analizą.Bardzo ciekawy materiał,włosy sie jeżą na głowie.

http://irak.pl/ -ta strona może przerazić niektórymi materiałami.Informacje na niej zawarte ukazują wiele prawd związanych z wojną w Iraku.I ja przynajmniej nie mam watpliwości co do prawdy przedstawianych tam faktów.

Miłej lekturki życze,i jesli ktos dysponuje równie ciekawymi linkami to proszę podawać,informacji nigdy za wiele.

Skomentuj

To o zamachu 9.11 jest ciekawe. Ale teksty o UFO to dla mnie bajka, pisze je ktos kto zna sie na psychologii, teksty mocno smierdzą ideologią new age.

Skomentuj

To, ze na innych planetachy jest życie jest pewne. Wystarczy zwykła matematyka. Przyjmując ze z setek tysięcy czy milionów układów słonecznych podobnych do naszego na co 100 są warunki na powstanie życia i na co 100 powstało życie daje to zakłądajac 1 mil układów, 100 układów słonecznych na których jest życie.

Kiedyś przeczytałem pare ksiazek, fantasta z niego straszny ale niektóre fakty są niepodważalne.

Skomentuj

Ja osobiście też wierze, że gdzieś we wszechświecie jest jakieś życie.
                          Do UFO jestem sceptyczny.
                          Prędzej skłonny jestem uwierzyć w duchy.

Skomentuj

Naukowcy twierdzą że życie powstało w morzu w tak zwanej pra-zupie i że bardzo zbliżone warunki mogą być na innych planetach w innych galaktykach i możliwe że tam też powstało życie.
                            Można to porównać do tego jeżeli wrzucimy do słoika wszystkie składowe części np. zegarka potrzęśiemy słoikiem to czy zegarek sam się złoży? :)

Skomentuj

Moze mi to ktoś streścić bo na raize wiem ze chodzi o Ufoki :] Też sądze ze gdzieś tam jest życie ale jak narazie nie mam zamiaru z nimi sie spotykać ciekawe na czym słuchaja muzyki pewnie 20Hz osiagają z palcem...no wiecie gdzie

Skomentuj

hmm no prosze i doszlismy do momentu z którego wyniaka ze ufoki tez słuchają muzyki i to nie byle jak a na czym słuchają? ... obstawiam że ... w sumie to nic mi do głowy nie przychodzi :P

Skomentuj

Na pewno nie jestesmy sami we wrzechswiecie... to jest niemozliwe...
                                  Znamy taka mala czesc wrzechswiata ze glowa boli :P przeciez moze byc identyczna planeta jak nasza.. gdzies tam w oddali:P

A 20Hz to oni pewnie osiagaja z 10cm wooferkow :P

Skomentuj

nie u nich jeden glosnik gra od 10Hz do 20kHz bez spadku efektywnosci w zadna strone

Skomentuj

mnie jedynie ciekawi co zrobilo te kregi w polach ktore sa tam opisane

Skomentuj

i smieja sie z tych naszych wypocin ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                        X