Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Warto zagladnac ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Warto zagladnac ;)

MAcie tu linka. NIe wiem czy widzieliscie no ale macie :P Jakco to tylko czeka mnie opierdziel :P ( ale moim zdaniem warto :P )

http://www.maxior.pl/?p=index&id=8979&17

No ja tego nie widzialem
    Co to za głośniczki tam siedza:P bo nazwy nei zrozumialem jak ten gosc mowil...

Skomentuj

Maxi nie wiem co tam siedzi ale jedno jest pewne, chcialbym miec takie w samochodzie <lol> Tylko nie za blisko glowy, Zeby to X-max mi nie rozlupalo czaszki

Skomentuj

taaa widzialem ten filmik kiedys wymiata !!!

tylko ja mialem w lepszej jakosci i te jej wlosy znacznie lepiej sie prezentowaly

Skomentuj

kurde jak otwieram stronke to ni sie explorer wywala:/

Skomentuj

http://www.realmofexcursion.com/ - polecam duuuuzo takich filmikow szczegulnie zobaczcie kicker i mtx
            http://www.realmofexcursion.com/featured/pete/

Skomentuj

Mogli zamknac okno, ciekawe co by sie stalo

Skomentuj

to już nie wiem ile razy było ;]
                chcialbym miec takie w samochodzie
                a ja nie ...
                czy to nie przesada już?
                czy to tak fajnie jak łeb boli ?
                no i czy tak to fajnie jest słuchać muzy z dolnym zakresem podbitym o Bóg wie ile dB ?

Skomentuj

No ciekawie było by mieś coś takiego..............ale zdala od siebie.

Skomentuj

kicker i mtx w porownaniu do RE Audio to zabawki jezeli chodzi o xmax i extremalne uzytkowanie

Skomentuj

na realmofexcursion jest glosnik z xmax 15 cm.

Skomentuj

prototyp re audio

Skomentuj

napewno to nie jest xmax, jak juz to xdam i ma tylko 5" :P

Skomentuj

wojciech944 są głośniki gdzie 15cm to Xmax ! - mają po 18 cali a samo zawieszenie ma 15cm szerokości...

wisnia ma racje - są tam filmy gdzie 15 calowy głośnik RE podłączony pod 220V gra ponad 10 minut z zegarkiem w ręku ! - potem spaliły się linki przy membranie

Skomentuj

takeroa kto mowi ze ja bym tego sluchal na MAX ? chcialbym miec takie w samochodzie tak jak kolega chce miec pomaranczowa pilke NIKE ktora jest w Rzeszowie w QnockOucie na wystawie :]

Skomentuj

trzeba miec marzenia... trzeba realizowac marzenia

Skomentuj

ALTON
                                  wyczytalem ze na glosniki RE Audio nie ma gwarancji poniewaz sa stworzone do ekstremalnych zadan

moze jak dobrze pojdzie to mi kuzyn sprezentuje RE Audio z Anglii z www.caraudiodirect.co.uk

Skomentuj

takeroa kto mowi ze ja bym tego sluchal na MAX ?
                                    kup sobie dziesięć 15' do wozu i dawaj im po 2W ;]
                                    tylko po co marnować wóz na coś czego nie możesz w pełni docenić ?
                                    oprócz zawodów, szpanowania kumplom itp to wogóle taka instalacja nie jest potrzebna ;]
                                    a jak taką zrobisz to pewnie długo nie pojeździsz

Skomentuj

widzialem jzu to wejdzie sobei na stronke tam jest wiecej takich filmikow

Skomentuj

hehe Wiecie co tak sobie mysle i wymyslilem :] Kto by tu nie napisal postu to zawsze ktos sie o cis czepi :]

Takero - mam sobie samochod w ktorym mam jakies pierdziawki. Jezdze sobie gidzes ( zazwyczaj slucham lightowo) i nachodzi mnie na dowalenie do pieca bo np, leci fajny kawalek taki jak AUdioTrack-10 <-- <lol> i ? i se nie dowale bo mam PIERDZIAWKI a JAK MAM COS MOCNIEJSZEGO TO SE POSLUCHAM CICHO a jak mnie najddzie to GLOSNO.

Nie przezbywam sie z toba ale NIE MAM RACJI ?

Skomentuj

Czaruję...