Maxi nie wiem co tam siedzi ale jedno jest pewne, chcialbym miec takie w samochodzie <lol> Tylko nie za blisko glowy, Zeby to X-max mi nie rozlupalo czaszki
a ja nie ...
czy to nie przesada już?
czy to tak fajnie jak łeb boli ?
no i czy tak to fajnie jest słuchać muzy z dolnym zakresem podbitym o Bóg wie ile dB ?
wojciech944 są głośniki gdzie 15cm to Xmax ! - mają po 18 cali a samo zawieszenie ma 15cm szerokości...
wisnia ma racje - są tam filmy gdzie 15 calowy głośnik RE podłączony pod 220V gra ponad 10 minut z zegarkiem w ręku ! - potem spaliły się linki przy membranie
takeroa kto mowi ze ja bym tego sluchal na MAX ? chcialbym miec takie w samochodzie tak jak kolega chce miec pomaranczowa pilke NIKE ktora jest w Rzeszowie w QnockOucie na wystawie :]
kup sobie dziesięć 15' do wozu i dawaj im po 2W ;]
tylko po co marnować wóz na coś czego nie możesz w pełni docenić ?
oprócz zawodów, szpanowania kumplom itp to wogóle taka instalacja nie jest potrzebna ;]
a jak taką zrobisz to pewnie długo nie pojeździsz
hehe Wiecie co tak sobie mysle i wymyslilem :] Kto by tu nie napisal postu to zawsze ktos sie o cis czepi :]
Takero - mam sobie samochod w ktorym mam jakies pierdziawki. Jezdze sobie gidzes ( zazwyczaj slucham lightowo) i nachodzi mnie na dowalenie do pieca bo np, leci fajny kawalek taki jak AUdioTrack-10 <-- <lol> i ? i se nie dowale bo mam PIERDZIAWKI a JAK MAM COS MOCNIEJSZEGO TO SE POSLUCHAM CICHO a jak mnie najddzie to GLOSNO.
Skomentuj