Odswiezam apropo spotu u mnie : kaczortrex, Warg, flodins... (jak na razie)
Co do spotkania to tez zaczynam sesje, pozniej poprawkowa prawdopodobnie, wiec termin koniec lutego lub poczatek marca najbardziej by odpowiadal no i bedzie troszke czasu zeby cos sklepac , dokonczyc...
Z mojej strony:
Uniamp
DX25 i AKX (chyba ze sie wczesniej sprzedadza)
kumpla M18WO i D-28 Dynaudio
Mozliwe ze moje kepy (jesli bedzie chcialo misie przywiezc :razz: )
2xarn 116 i seas 19taf/g
SDS 164 i cos (jak je zrobie do konca miecha :wink: )
JAk będzie, to również się piszę :) Mógłbym zabrać:
- mój Symasym
- SE na 6n1p/6n2p/6C33C
- SE na ECL86 (jak zrobię ;D)
- SE na 6n1p/6p14p (jw. :mrgreen:)
- PCM2702 jakby ktoś jej nigdy nie słuchał :P
dobrze jakbys wzial bo mojej jeszcze nie uruchomilem i nie wiem kiedy to nastapi... :(
no i jak bedzie spotkanie to dobrze byloby nie robic go po puludniu, a wczesniej jakos
esh0, ja mam na PCL 86 i też rozmawialiśmy o spocie więc mógł bym się wybrać na tego spota u dolphin123. Warg, to preamp nr 3? Chętnie bym go posłuchał zanim go zrobię :mrgreen:
jak na razie dużo osób tak uważa więc też postanowiłem budować :mrgreen: A zbuduję aż dwa bo jestem zachłanny :wink: Warg, Możesz mi jeszcze zdradzić których lamp użyłeś i skąd brałeś trafo zasilające?
hmmm chyba jasko28 albo Shapestar ... jak dobrze pamiętam od jednego brałem trafo a od drugiego podstawki i kondy bennic na wyjście, tylko nie pamiętam co od kogo :/
jak juz pisalem dolphinowi dzisiaj/jutro odpalam kolumny - niestety tylko testowe skrzynki, bo wstyd przyznac, ale popelnilem duzo bledow i wyszly nieladnie - bede robil nowe na mdfie
Skomentuj