Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spotkania maniaków DIY - relacje uwagi

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UKA, musze symka zlozyc w calosc to wtedy sie porowna symka z uniampem
    Michał K., spokojnie- glosnik powienien juz jechac do nas :P

Skomentuj

Odswiezam apropo spotu u mnie : kaczortrex, Warg, flodins... (jak na razie)

Co do spotkania to tez zaczynam sesje, pozniej poprawkowa prawdopodobnie, wiec termin koniec lutego lub poczatek marca najbardziej by odpowiadal no i bedzie troszke czasu zeby cos sklepac , dokonczyc...
      Z mojej strony:
      Uniamp
      DX25 i AKX (chyba ze sie wczesniej sprzedadza)
      kumpla M18WO i D-28 Dynaudio
      Mozliwe ze moje kepy (jesli bedzie chcialo misie przywiezc :razz: )
      2xarn 116 i seas 19taf/g
      SDS 164 i cos (jak je zrobie do konca miecha :wink: )

Skomentuj

więc jak wspominałem wcześniej, ja się pisze, nawet mógł bym wziąć cały sprzęt (o ile skończe) pod warunkiem że był by ktoś z transportem :razz:

w tej chwili ruszanie mojego pre to ryzyko a co dopiero przewożenie :razz:

Skomentuj

JAk będzie, to również się piszę :) Mógłbym zabrać:
          - mój Symasym
          - SE na 6n1p/6n2p/6C33C
          - SE na ECL86 (jak zrobię ;D)
          - SE na 6n1p/6p14p (jw. :mrgreen:)
          - PCM2702 jakby ktoś jej nigdy nie słuchał :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
            - PCM2702 jakby ktoś jej nigdy nie słuchał :P
            dobrze jakbys wzial bo mojej jeszcze nie uruchomilem i nie wiem kiedy to nastapi... :(
            no i jak bedzie spotkanie to dobrze byloby nie robic go po puludniu, a wczesniej jakos

Skomentuj

ja dzisiaj przygotowałem płytke pod Uniampa - ale to raczej standardowa aplikacja, częściowo elementy od irka mam;

musze zwiększyć tempo prac nad Kaczuszkami :) (8935A + T-9930-20NC

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                - SE na ECL86 (jak zrobię ;D)
                esh0, ja mam na PCL 86 i też rozmawialiśmy o spocie więc mógł bym się wybrać na tego spota u dolphin123. Warg, to preamp nr 3? Chętnie bym go posłuchał zanim go zrobię :mrgreen:

Skomentuj

miałby ktoś jakieś źródło ciekawe? ewentualnie coś z wyjściem coaxialnym? ... to pytanie na wypadek jak upcham pre w obudowe :razz:

Zamieszczone przez csbiczek
                  Warg, to preamp nr 3? Chętnie bym go posłuchał zanim go zrobię :mrgreen:
                  tak pre np3 :), jest mniam

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
                    tak pre np3 :) , jest mniam
                    jak na razie dużo osób tak uważa więc też postanowiłem budować :mrgreen: A zbuduję aż dwa bo jestem zachłanny :wink: Warg, Możesz mi jeszcze zdradzić których lamp użyłeś i skąd brałeś trafo zasilające?

Skomentuj

lampki mam e88cc mam jakieś tesle goldpin wersje wojskową, a trafo brałem z aledrogo nie pamiętam jego nicka

Skomentuj

kt66 czy jakoś tak pewnie:)

Skomentuj

hmmm chyba jasko28 albo Shapestar ... jak dobrze pamiętam od jednego brałem trafo a od drugiego podstawki i kondy bennic na wyjście, tylko nie pamiętam co od kogo :/

Skomentuj

to jak panowie: kaczortrex, Warg, flodins, esho, kiedy robimy spocik ?

Skomentuj

Z Maxim sie zgadujemy na wypad pod namioty,oczywiscie latem nad morze :)

Skomentuj

mi odpowiada przyszły weekend
                                jakiś tam sprzęt wezme np monitorki, żeby wziąć całość musiał bym uśmiechnąć się do kogoś z samochodem :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
                                  mi odpowiada przyszły weekend
                                  mi tez pasuje czekamy na reszte.
                                  Zamieszczone przez Warg
                                  żeby wziąć całość musiał bym uśmiechnąć się do kogoś z samochodem :razz:
                                  mysle ze dalbym rade podjechac po CIebie kumpla autem

Skomentuj

Przyszły weekend wstępnie mi pasuje :) Jednak lampy już nie wezmę, bo poszła i się sprzedała...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                      mysle ze dalbym rade podjechac po CIebie kumpla autem
                                      miło by było :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                                        Jednak lampy już nie wezmę, bo poszła i się sprzedała...
                                        zadnej juz nie masz?:(

Skomentuj

jak juz pisalem dolphinowi dzisiaj/jutro odpalam kolumny - niestety tylko testowe skrzynki, bo wstyd przyznac, ale popelnilem duzo bledow i wyszly nieladnie - bede robil nowe na mdfie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X