Jakby co to mogę z okolic wawy kogoś zebrać
tzn nawet jak ktoś jest spoza wawy to aby tylko do stolicy jakimś pociągiem czy autobusem dojechał :)
Mam nadzieje że i Tato nie zabraknie
jak by ludzie dopisali to z wawy zmotoryzowanych troche jest :)
ja tato viper takero to juz 4 samochody i 16 miejsc (właściwie to 15 bo jedno dla irka którego jak niebędzie chciał to siłą z umberto wsadze jak nie na siedzenie to do bagaznika <zart>)
wisnia, przez te cholerne studia, to ja na nic czasu nie mam Ale teraz w nowym sem mam wolne od piątku poludnia do wtorku, więc mam trochę czasu, pewnie znalazłbym wolny weekend. Mogłoby być conajmniej 5 osób (Ty, Marcin, Użytkownik, Sdp, ja) nie wiem kto jeszcze z okolic mógłby się zawinąć.
Problemem było by tylko miejsce... musiałbym pokój na jeden dzień przemeblować, ale to by się chyba dało zrobić
wg mnie to za dużo konkretów jak na tak wczesny okres:)
zostały jeszcze 3 miechy więc nie spieszcie się tak ;]
bo mam obawy że teraz wszyscą są chętni, potem się 2/3 wykruszy :)
zacznijcie teraz z rodzicami rozmawiać czy będzie pozwolenie wogóle bo z doświadczenia
wiem że z tym bywa problem ;]
takero jak po 30 maja po ostatniej ustnej maturce to jade na 100000% mam problemik niemam z kim z okolic opola i wrocka moge podjechać moim motorkiem ale jak ja wezme jakis sprzęcik ze sobą:)
Nie no jak MarekW by jechal do wawy to mysle ze bym sie zabral z nim jakos moze jakbym go ladnie poprosił, chodzi o to co bym sam nie jechal:P
p.s ja jestem z Katowic, sporo nas nawet jest
hehe no nieźle takie spoty są extra ^^ jesli by sie nikt nie obraził to ja tez moge wpaśc :)
a dojechac se sam dojade bo z wawy jestem :P a moze ktos z ursynowa ?? długo na forum nie jestem ale co tam :P mmm moze bym sie czegos ciekawego dowiedzial... heh moze ? nie moze tylko napewno a jak dobrze pójdzie to i ja moge kogos wziasc samochodzem bo 7 marca egzamin i jak zdam to no problem :) no chyba ze sie bedzie ktos bal ze mna jechac :P
no to poprawka...
zdalem prawko wiec moge kogos juz wziasc w razie spota w Wawie :)
dobra ide świętowac
Skomentuj