w obrębie swojego miasta to nie problem gorzej poza :] ja bym chcial pojechać na takie spotkanie i poznać ludzi z ktorymi spędzam dużo czasu na codzien rozmawijąc na forum. tylko trzeba starszych przeblagać ale jakoś moze sie uda... :]
hubercik ty sie boisz nas a zobacz co chcesz sobie z mieszkania zrobic... my ci wiekszego balaganu nie zrobimy a nawet lepiej... moze bedziesz mial tania sile robocza
cykliczne spotkania są dobre ,ale fajnie byłoby się raz choć spotkać ze wszystkimi TatoTurbo, no i co z tymi CA spotami ?
dzieje się coś w tym kierunku ?:)
ja dzisiaj z LukaszemN zrobilismy malego spota posluchalismy troche mojego BSW124 i podlogowek ogolnie fajnie bylo spotkac sie z kims chorym na to samo;p i juz nei moge doczekac sie wakacyjnego spota DIY audio;]
hehhe prawda prawda :]. A zainspirowali nas koledzy warszawiacy ( nieoficjalny powod jest inny ).
A teraz mini relacja ze spotkania.
Słyszałem pierwszy raz BSW i jestem w malutkim szoku :] To co usłyszałem totalnie mnie zakoczyło a to dopiero był poczatek jego możliwości :) mIKI przekręca spokojnie gałke, zapiera sie miedzy meblami a biurkiem zeby go nie zwiało przy okazji podtrzymując meble bo miały chęc na nas zlecieć :] Ja siedze w lekim szoku wpadlem w maly rezonans przy okolicach strojenia a raczej moje serducho no ale zyje jeszcze No i jak mowiłem to był dopiero poczatek z pewnych powodow nie mogliśmy rozwinąć szkrzydeł . Zaluje troche że nie było możliwości posłuchania "potworka" w większym pokoju, to dopiero była by sieczka :]
Reasumując BSW podoba mi się :] chcociaż wole głośniki bardzij miękie z mięskiem, ale w tym przypadku błękitny ludzik nadrabia kopem i melodyjnością.
Maly apel: Spot byl mini bo diyaudiomaniaków mało z B-stoku jeżeli ktoś jest jeszcze z tego miasta moze zeche sie ujawnić :> w końcu w kupie siła
No a dziś to był taki zakręcony spot na wolumenie że moje terminale wylądowały u Sound Wave :/ Dobrze że chociaż o AP nie zapomniałem i zabrałem
No i o częściach zapomniałem,ech... :(
Skomentuj