Kudłaty, ja to dziś jakis zakręcony cały dzień jestem,nawet dziure na arz-ke za wielką zaczołem rzeźbić .Co za jakiś pogibany dzień :/
Ciekawe co jeszcze zmaluje...
Hmmm... digital to mam takie pytanie
Dacie rade jakiegos mini spota we wtorek zrobic? Bo moze bym był we wtorek w Toruniu:) bo sa jakies targi edukacyjne i troche moich znajomych jedzie to pomyslalem ze jakby jakis mini spocik był z wami to bym sobie tez przyjechał poznać paru forumowiczów
[ Dodano: 2006-03-05, 20:02 ]
Kurcze troche nie pomyslalem bo ja bym tam był do poludnia... to wy pewnie w szkole bedziecie....
Maxi, no nie wiem wlasnie jak z tą szkoła we wtorek bedzie.. ostatnio we wtorek coś nie doszliśmy... zalezy czy ktoś bedzie mial chate wolna ;] jak vip bedzie w domu to z nim zagadam jeszcze i odezwe sie do ciebie na pw
Aha ok:) czekam na info
Co do tych targow to jutro bede wszystko wiedzial:) dopiero przed chwila sie o nich dowiedzialem... I dlatego pwadlem na taki pomysł :)
Witam serdecznie,jestem z Bydgoszczy,niemam nic do Torunia. :) Może szykuje się jakies spotkanie? Jeśli była by możliwość chętnie spotkam się a diymaniakami ;d Pozdrawiam!
[ Dodano: 2006-03-07, 23:00 ] Maxi, ja do konca nic nie wiedzialem wiec nie pisalem... vip wczoraj w nocy wrocil do domu a dzis rano twierdzil ze idzie do szkoly... przyjechal do mnie przed szkola na chwile i jakos tak wyszlo ;]
Skomentuj