Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nielegalna winda.. tez to macie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak można ocenia viste jak prace nad nią jeszcze się nie zakończyły?

Skomentuj

wystarczy ze robi go ekipa bill'a.............

Skomentuj

Poziom wymagań powoduje, ze uważacie iż vista to padaka ? Przecież to bez sensu. W chwili wejscia XP też wiekszosc domowych pc'tów ledwo sobie z nim radziła. Vista to system który ma zastąpić XP'ka i służyć długi czas wiec nie może mieć niskich wymagań.
        To jak z nowymi grami, po co pisać Quake 4 skoro 1 była wypas , małe wymagania dobra grywalność ..

Skomentuj

a ja tam mam linuxa i nie marudze :]

Skomentuj

D@nielo, tez popieram linuxa... wszystkie dystrybucje..

Skomentuj

Czy tu chodzi o patch LegitCheckControl.cab?
              Tak nawiasem mówiąc to podstawą XP jest nLite (polecam każdemu kto jeszcze nie próbówał).

Skomentuj

Ja XPka mam od początku kiedy się pojawił i nie narzekam, nie mam zainstalowanych SP i aktualizacji w zadnym kompie i nie ma mowy a zadnej wyspce systemu. Na razie ten system w zaden sposób mnie nie roczarował

Skomentuj

XP pro + SP1 nie uzywam żadnych uaktualnien, porad w chmurkach, automatyczne aktualizacje, licencje wszystko to wylączylem :P

Polecam to http://underpl.org/index.php?d=downl...t=41&dfile=344

Skomentuj

smiesznie bo kolega byl u kolegi a a tamtemu wywalilo wlasnie takie komunikat wiec chcial byc cwany i obejzec filmik na swoim kompie ..odpala i tu zonk :)

Skomentuj

TatoTurbo, przeciez to nawet nie utrudnia korzystania z komputera.. tylko pokazuje sie ten napis jak wlaczasz i wylaczasz kompa... nic wiecej mi nei wywalalo, wszystko funkcjonowalo normalnie

Skomentuj

Nie jestem zabardzo w temacie. Czy chodzi wam tylko o ten komunikat ze wasza wersja xp jest nielegalna?? i zaczelo sie wam to pojawiac po najnowszej aktualizacji?? ale wszystko inne mozna robic?? bo jezeli tak to nawet jezeli posiadacie oryginala to bedzie sie wam to wyswietlac. juz chyba z 7 gosci widzialem na serwisie z tym problemem. zeby to usunac wystarczy wpisac w uruchom pewien skrypt ale juz niepamietam jaki jak znajde to wam podam.

Skomentuj

nie tylko na tym forum widze że ludzie mają problem z tą aktualizacją

czy nikt w tym kraju nie używa orginalnej windy ?

Skomentuj

Zamieszczone przez jaro_21
                            nie tylko na tym forum widze że ludzie mają problem z tą aktualizacją

czy nikt w tym kraju nie używa orginalnej windy ?
                            bo to polska ;]

Skomentuj

Legalna czy nielegalna - tak samo sie sypie... wiec wole nieplacic za shit.

Skomentuj

Teraz tylko dać jakiemuś miłemu współpracownikowi Billa linka :)
                                Jakby co ja mam oryginalną winde - ME, choć używam XP SP2 :)

Skomentuj

A ma się przeprosiłem z moją oryginalną kupioną windą 98SE :)

I jest super... jedyna rzecz jakiej mi brakuje, to że musze instalowac sterowniki do mp3 playerów, aparatów cyfrowych. Reszta jest OK i buja szybciej i dysk nie zaczytuje

Skomentuj

Czaruję...
                                  X