Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak wycisnac jak najwieksze cisnienie akustyczne

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tede071, eeee kolego.... zabardzo nie pojmuje Twojej ostatniej wypowiedzi no ale ok.

To, że leci szydera powinieneś sie kapnąc ze cos jest nie tak. Pomoge Ci. Przebierając w głośnikach VK, buszmen, 888, 999 czy inne dziwadła nic dobrego nie osiągniesz.

Skoro jesteś fanatykiem Low - endu to zwróć chociaż uwagę na STX'a, buszmena wciagaja nosem. Tak jak napisał maxdila, 30 AP i po sprawie :)

[ Dodano: 2006-03-10, 13:12 ]
    tede071, sory przeczytałem 5 razy i troche rozumiem. Czepiasz sie tego, że porównują "wypierdki mamuta" do "droższych" głośników które podałes. Widzisz, tu chodzi o to ze są tyle samo warte mimo różnych cen... jak spora cześć ludzi na tym forum by na nie spojżała? a no tak: Mały 999 - mała popielniczka, duży buszmen - duża popielniczka... tak to wygląda :)

Skomentuj

my poprostu poprzez ironie próbowaliśmy przekazać Tobie, że twój wybór nie należy do udanych. Jeżeli nie odpowiada ci to, to zmień forum, nikt nie będzie dostosowywał sie do ciebie... Też do końca nie wiem co miałeś na myśli próbując udowodnić, że jesteśmy "mało inteligentni". Jeżeli zakładasz temat na forum dyskusyjnym, to my, użytkownicy tego forum odpowiadamy tobie na zadane zagadnienie, w taki sposób jaki każdy z nas ma ochote. Nie do ciebie należy decyzja czy nasze posty są "mało inteligente", to już robota dla moderatora, który z pewnością jeżeli zaszłaby taka potrzeba, zmieniłby/usunął je. A po co mamy ci wkładać do głowy, że VK, boshmanny itd to poprostu gówno, jeżeli ty masz swoje racje i nie dajesz sie przekonac.. eh...

Tyle odemnie...

Skomentuj

nie tyle ze nie dam sie przkonac ale tez tak uwazałem ja wy ale sie przekonałem ze nie maiłe racji A wracajac do VK to teraz tak ale pare lat do tył to robiło głosniki dwucewkowe
        http://allegro.pl/item84376874_tuba_...er_sprzet.html
        a tu jest linka gdzie znalazłem starsze modele firmy Vk

[ Dodano: 2006-03-10, 18:31 ]
        a TU MACIE JESZCE JEDNA AUKCJE Z VK
        http://allegro.pl/item82014197_subwo...3_orginal.html

[ Dodano: 2006-03-10, 18:32 ]
        DOKŁADNIE TO TAKI SAM MODEL JA JA MIAŁEM

Skomentuj

A co miałeś oprócz VK ?

Skomentuj

jeśli jesteś tak przekonany co do tego Vk to podeślij mi go na pomiary - moze się wszyscy posmiejemy (podam mu moc jaką deklaruje producent i sprawdze kiedy się spali ) ale wcześniej zmierze jego parametry i charke to będzie dopiero śmieszne

Skomentuj

Czaruję...
            X