Pytam tak czysto z ciekawości jakie największe głośniki są produkowane. Widziałem na własne oczy 18, widziałem w cennikach 20cali. Czy jest coś większego?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
największy głośnik
Collapse
X
-
hm to wy chyba chłopcy nigdy na baletach niebyliście ,,, musicie wpaśc do Żar ale chyba już za późno bo kiedyż pod siedziba DJA zabudowany byłsubek na z tego co pamiętam miał około 80 czy 90 cm średnicyładnie wyglądał przez czarną kratke ... potem wstawili mniejszy a teraz już go niema wcale
Skomentuj
-
niewiem jaki wzmacniacz mieli i jakie mają ale czesto gdy idzie niezly basik to musisz przestać poć piwo bo nskie czestotliwości mogą z ciebie wyciagnac briowara w 2 sekundy.. oczywiscie już niema tego subka ... zastąpiony został hm bodajże takąfajnąszafą skłądajaca sie z 4 subwoferów w każdym głośnik chyba 15 albo wydaje mi sie ze 18 cali .. ale to stawiajatylk na specjalne imprezy i powiem że mocny jestem ale nieidzie przy tym wytrzymać bezkitu po 30 minutach trzeba spadac ochłonąc ... na szczeście puszczaja to bardzio rzadko ostatnii prawie wcale ... aj ka podłaczą to raczej ciensie jest niskie strasznie bo od tego bas wiece jczuc niz słychać i niespodziewałem se że tak dobrą jakośc to bedzie miało bo gra wspaniale ... zresztą jak pozostałe kolumny a do tego mają estradówki JBLa wiec źle niejest i ładnie gra
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawełhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=31727147
ale za tą cene wolałbym 2 x XLS12+membrana bierna
Skomentuj
-
zip, a są za tą cenę większe? czasem naprawdę chodzi o to aby ie pokazać, a nie o jakość dźwięku. Jak robisz imprezę i rozpowiesz ludziom, że dziś na baletach będzie megaduży głośnik, to na pewno więcej chętnych znajdziesz (w większości dresów, ale oni i tak nie mają zniżek na wejściówki). Reklama kosztuje.
Skomentuj
-
Ja nosze dres, dres spoko jest
jeszcze kupi BMW, szkolane drzwi coby lepiej dres (koniecznie 4 paski!!!) podświetlenie wszystkie o sie w furze da, tuba alfreda i jazda
nie podoba mi sie ten magnat, a prawdziwie wielkie to są profesjonalne głosniki estradowe..........tak 90 a moze i nieraz wiecej mają :)
tylko po co komu to w domu???
a w sprzęcie sie łączy 4 takie....
Skomentuj
Skomentuj