Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cala prawda o Mc Donald's

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

oddajmy do Mc,oni z tego zrobia pyszne kanapki .

jeszcze jak bylem w Mc to w lodówce byla salatka jakas, jezu,pomidor bez koloru sałata sie trzymała,jakies ogórki itd, kto im to kupi...

szukałem tych kresek na kubku.... w kubku skaplem sie ze sa na zewnatrz jak mi powiedzial kuzyn
    bylo nalane do drugiej kreski,bez lodu,szkoda ze bez

Skomentuj

hehe ja tez oddam ze 20 kg :P no niby sie mówi kochanego ciałka nigdy za wiele no ale bez przesady ;]

Skomentuj

To jak zrzutka to i ja te 20 dorzuce :) Co do salatki to mc wprowadzil salatki zeby mozna bylo powiedziec ze sprzedaje zdrowaz zywnosc (warzywa..).

Skomentuj

ta salatka ma bodajze 400 kalorii czy iles..niewiem skad

Skomentuj

no wiec chlopaki ja przyjme z 10-15 kilo :] a pozniej postaram sie jakos to przerobic na cos wartego tej wagi :] bo u siebie nie mam juz czego przerabiac heh:]

Skomentuj

D@nielo, to moze bialeczko byloby dla Ciebie dobrym rozwiazaniem? albo moze mleko w proszku by pomoglo. moj brat jak cwiczy na mase to 1 litr mleka w proszu codziennie rano i wieczorem:)

Skomentuj

szczerze mowiac jakos nie umiem sie przekonac do tych "dodatków"...probowalem ustalac se jakies diety co niby na mase ale jakos nie wychodzilo mi to i bez sensu :] jak mozesz zapytaj brata czy bialko jest warte zachodu czy tylko kasa wywalona w bloto :] pozdrawiam

Skomentuj

oj tam panowie.. ja tez mam 180cm i 60kg wagi... moze jestem za chudy ale wali mnie to akurat ;] wole za chudy niz za gruby :P

a moze ktos sie przejdzie do mc'donalda i zabierze z tacki tą kartke.. tam pod spodem sa wszystkie kanapki/salatki/lody/napoje i wymionionymi wartosciami bialka, tluszu, weglowodanow itd... kiedys przez przypadek spojrzalem pod ta kartke i tam bylo ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez digital
                    wole za chudy niz za gruby :P
                    A widziałeś kiedyś zderzenie lokomotywy z maluchem ? Spora waga w dzisiejszych czasach ma tez swoje zalety. Oczywiscie waga ktora pozwala sie isc a nie toczyc do przodu :)

Skomentuj

Tato Muminka, bramkarzem jesteś ?:>

Skomentuj

Tato Muminka, heh... ja nie chcialem zeby ktokolwiek poczul sie "dotniekty" moja opinia...

Skomentuj

Ja tam mam 69kg przy 191cm... A jem duzo, w jedzeniu np pizzy na ilosc to pokonuje kumpli 170/85kg
                          3 razy w tygodniu ze 3/4kg frytek z piekarnika itp... I nie wiem co jest

Skomentuj

Ja tez raz na tydzien wyskocze na jakas pizze...
                            MC omijam z daleka... zeby sie tam najesc to trzeba troche tego kupic....
                            Ja mam 181 i 71kg :P

Skomentuj

no dobra moja waga to: ok 85 kg, przy wzroscie 181 cm

Skomentuj

okolo 85 kg okolo 165 cm..... niejadam w fastfoodach czesciej niz 6 miesiecy,ostatni raz bylem w pazdzierniku 2004....
                                niejem duzo tlustego(frytki,kurczaki itp)
                                waga mi nieprzeszkadza,tylko niektorzy sie smieja,ale olewam to.
                                przynajmniej jak kogos trzepne to sie rozsypie :P

Skomentuj

Mam niedwoage i to sporo ale bycie chudym ma tez swoje zalety. Ja wlasnie poszukuje jakiejsc diety na mase i chodze na silke. Przedtem trnowalem judo 5 lat i dzieki temu mam rzezbe ale may mi brakuje. Pozatym jem duzo jak bylem na obozie sportowym to jadlem wiecej niz moj kumpel co ma 180 i kole 80kg wiec. Ja mam budowe po ojcu bo tez jest szczuply i dotego jeszcze szybka przemiana materji. Tak na marginesie przygarne 20kg kto chce oddac w dobre rece??

Skomentuj

Tasior, to mamy dokladnie odwrotna sytuacje
                                    daj troche to sie wyposrodkujemy

Skomentuj

ja mam budowe po mamie,mam szeroka klate bardzo z czego jestem dumny :]
                                      ale zas przemiana materii do dupy,cale wakacje od rana do wieczora na rowerze i malo zarcia,wieczorem po 200 brzuszków,i co? zadnej zmiany,niecwicze i sie malo ruszam,tez bez zmiany....

Skomentuj

ja zawsze bylem w srodku tabeli. niedawno mialem o 5kg ponad norme. 174cm przestalem trenowac i juz widac bylo skutki. teraz ostatnio wzialem sie za siebie i mam nadzieje ze do matury wyjde na ludzi.
                                        za duzo piwa sie pije;/ no i starsznie zle sie odzywiam;/ zero sniadan, duzy obiad i spora kolacja;p

Skomentuj

Jo tam:P ja przez 4 miesiace przytylem 10kg:) tez mialem niedowage:P
                                          Poczatkowo przy wzroscie 180cm wazylem 59kg:) przed wakacjami zaczelo sie troche cwiczyc, lepiej jesc i jakos sie wagi nabralo:P i teraz caly czas mam ta sama wage... tyle ze 1cm uroslem:P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X