Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cala prawda o Mc Donald's

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja to sie ostro spasłem teraz przez zime ... wiadomo praktycznie zero ruchu tyle co do szkoły i spowrotem a siedzenie przed kompem lub lezenie i ogladanie tv/ słuchanie muzy nie wpływa dobrze na spalanie :) no ale czekam az sie ciepło zrobi wtedy smaruje rower, ładuje baterie do odtwarzacza i mnie nie ma :) cały dzień na rowerze ... to jest to :]

P.S. troche temat zjechał na inny tor bo teraz kazdy pisze ile wazy :P ale looz wszytkie drogi prowadzą do Mac'a ^^

Skomentuj

ja niemam roweru juz tj mam ale kolka 24'',damka... itp ;] z komuni...(damka bo bylem niski i zebym sobie jajek niepoobijal)
      potrzebuje rame 26'' z kolami ,bo reszte mam nowki,raczki manetki hamulce siodelko...

Skomentuj

A ja niemam tego problemu..... mam wagę dopasowaną do wzrostu, nie jestem ani chudy ani gruby. I właśnie mogę jeść wszsytko o każdej porze i w ilościach jakich tylko zechcę... i nic, ani nie tyję ani nie chudnę :) Ale parę kg, bym chętnie przyjął, tak dla sylwetki, no ale w mojej sytuacji zostaje mi tylko siłownia na co niemam ani ochoty ani czasu...

Fakt, fast food szkodzą, ale nie wszystkim. Moich dwóch qumpli pojechało na wakacjach za granice do roboty, robili razem, mieszkali na jednej chacie... i wiadomo jak to za granicą - fast food. I właśnei jak wrócili to jeden nic się nie zmienił a 2gi przytył i to dosyć dobrze...to jest genetyka.

Skomentuj

Tasior, ta salatka w loduweczce to tylko wystawa, tak to sie jan a swierzo podaje

no i powrocilem z wrocka, i widze ze troche popularny sie temat zrobil :)

Skomentuj

Dzięki za wyczerpujące informacje.

Takero,
            nie kwas azotowy tylko fosforowy, w niewielkim stężeniu (ale jednak pH Coli = chyba 2 albo 3). Azotowy okropnie by Ci zalatywał rozpuszczonymi tlenkami azotu. Fosforwy jest bardziej "naturalny" - jego związki występują w organiźmie (organiczne fosforany, nukleotydy, ATP, itd) i nie jest lotny - w temperaturze bliskiej pokojowej to ciało stałe (normalnie się używa roztworów więc nie widać tego).

Skomentuj

Molibden, przejęzyczenie :P
              konkretnie to kwas ortofosforowy :P
              Za dużo chemii się ucze :P ostatnio całego Pazdrolca i Galusa musiałem zrobić ... :/

Skomentuj

ktos sie pytal czy moge mowic co sie dzieje na zapleczu mc, oczywiscie ze moge przecziez organizuje sie "drzwi otwarte" i mozesz wejsc i zobaczec od srodka co i jak oprowadza Cie menager i opowiada co i jak

Skomentuj

pobudka!
                  gdzie mozna kupic takie bułki jak maja w mc donalds? samemu taniej zrobie i lepsze bedzie...

Skomentuj

Takie bułki to tylko w biedronce <lol2>

Skomentuj

nigdzie. chyba ze masz znajomosci w logpolu, to tam sobie kupisz.

A tak dodam na marginesie, wczoraj kierowniczka oznajmila mi ze dostane awans na instruktora :)

Skomentuj

No to Panie kierowniku, jak tam przyjade do czeladzi do macka to zniżki jakieś dasz :>:> ?

Skomentuj

ja znizek osobiscie nie moge dawac, trzeba miec bonifikarte :P

http://www.allegro.pl/item95007488_b...cdonald_s.html

jak ktos chce to niech sobie kupi

Skomentuj

załatw mi taka :P
                            szkoda ze niema rabatu na male kanapki -3 zł ,bym mial za czizburgera -1 zł czyli by mi doplacali :P

Skomentuj

nie mam jak zalatwic, ja dostaje jedna i tyle :P

Skomentuj

a sprzedajecie tam takie burgery z wersji rosyjskiej ??

Skomentuj

naszczescie nie :P

Skomentuj

Są wogóle bonifikaty na małe kanapki ?

Skomentuj

pisalem wczesniej ze nie ma na 1 stronie jest napisane, TYLKO DUZE KANAPKI, SREDNIE FRYTKI, MALY LOD i nic wiecej

Skomentuj

Straszna lipa :P
                                        Już lepie 2 czisy kupić za 4zł...
                                        Lody w wakacje też są po 1zł ;]
                                        A frytki i tak za drogie - wole kupić mrożone i sobie na patelni zrobić :P

Skomentuj

ale chisy nie beda zawsze po 2 zlocisze potem beda po 3zl :) wiec wole kupic duza kanapke za 3,50zl

No i wygralem 200zl w konkursie na najlepszego pracownika miesiaca i jeszcze 50zl w 2 konkursie, a i jeszcze od maja bede instruktoerm czyli podwyzka :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X