Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o glosniki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dzieki za rade pomysle na tym =] Wiecie do czego sluzy wejscie AUX RCA L / P w wiezach??

Skomentuj

wejscie na sygnal np z kompa.

Skomentuj

To pytanie moze byc blache ale po co wtedy 2 wejscia jedno lewe a drugie prawe ??

Skomentuj

a po co jest wyjscie na lewa i prawa kolumne...

Skomentuj

w tym wieku mamy stereo wiec 2 wejscia sa potrzebne....

Skomentuj

Neoan, odpuść sobie budowanie czegokolwiek (chyba ze z klocków).
              Pytania jakie zadajesz wskzauja na to ze jeszcze wielu rzeczy musisz sie dowiedzieć/ nauczyć zamin zaczniesz budować cokolwiek.
              Pozdrawiam

Skomentuj

A jak sie mam nauczyc ?? najlepszym sposobem jest chyba zadawanie pytan ( tak mi sie wydaje ) czytam wszystkie mozliwe artykuly w necie na ten temat , a i tak narazie niczego nie zamirzalem robic bo wiem ze moja wiedza jest znikoma.

Skomentuj

Neoan, I dobrze że pytasz.
                  Czasami jednak odpowiedzi leża bliżej niz przypuszczasz.
                  Odpowiedz na pytanie "... Wiecie do czego sluzy wejscie AUX RCA L / P w wiezach??" znajdziesz w instrukcji obsługi wieży.
                  Poza tym osobiśćie uważam żę jest niezbędne minimum wiedzy jakie nalezy posiadać zeby nie wyjśc na "niemądrego". Takim minimum to na przykład odpowiedz na zadane przez Ciebie pytanie. Osobiście najpierw sięgnął bym do instrukcji niż zadawał takie pytania tutaj.
                  Ale w żadnym przypadku nie mam zamiaru zniechęcać Ciebie od zadawania pytań - po to jest forum. Chodzi o to żebyś znacznie częsciej starał sie potrzebną wiedzę zdobywac sam.

Skomentuj

Czaruję...
                  X