Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spot u Umberto

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pieprzona matura;/ watpie ze mi sie uda wyrwac;/ a czy ktos z wawki moglby mnie z dworca odebrac?:>

Skomentuj

Ja oczywiście będe

Skomentuj

...i jeszcze...Systemik... posolic, popieprzyc, w koncu do tego co jest, jakas skromna tube "W" dopieprzyc!
        Niech sie ze mnie smieja, co mi tam, tube typu "W" w domu mam. Co z tego, ze zdarlo mi tynk, nie przebije mnie zaden darloryj :P

Skomentuj

Mam prosbe do przyjeżdżających,niech ktos jeśli może weźmie cd,mój wysiada niestety.

Skomentuj

jak sie uda ..znaczy moj czas to ogrnicza ...wezme marantza

Skomentuj

Po burzliwych atakach na gg muszę rozjaśnic nieco sytuacje,nie będzie to kilomax,niestety,wiem i widze miny zawodu ale nie tak do końca tędy droga.
              Będzie bardzo skromnie mocowo,skromnie calowo.Co nie znaczy że ubogo.Raczej tak akurat.Choc pewnie i tak ogółowi z pewnoscią nie dogodzę.No ale i raczej nie czas na to,nie jestem na to jeszcze przygotowany,ale ta chwila nadejdzie.
              Jak narazie będzie namiastka efektu końcowego.Czy warto?Mnie się wydaje że tak ale sami ocenicie...

Skomentuj

Ja jeszcze pomysle
                Ewentulanie wyjazd w niedziele z samego ranca z Opola.
                Oczywiscie z rzuta na paliwo.
                Jeszcze dam znac bo dzien wczensiej tj 22 mam gminny zjazd OSP

Skomentuj

Skoro Umbi nieco rozjasnil, to ja zapalam kolejna lampke - wlasnie wyladowalo cos u Umbiego na skrzynce, na papierze poki co, ale chyba wiemy jak to szybko u Umbiego sie przeksztalca w rzeczywistosc.

Dodam, ze jedno takie przeksztalcenie kresek w rzeczywistosc przynioslo nieoczekiwane skutki, to drugie powinno przyniesc jeszcze bardziej nieoczekiwane w sensie pozytywnym.

Skomentuj

UWAGA UWAGA!!!!
                    Ustalone wstepnie co nastepuje:
                    Planowany wyjazd po godz. 15-stej,wszyscy chętni niech się zgadują z SW bądź Takero,nie bedzie problemów z błądzeniem.

[ Dodano: 2006-04-20, 08:51 ]
                    Daje jeszcze małą poglądówke jak dojechać.
                    I odrazu mała uwaga,w miejscowości Głuchów nie skręcamy w prawo na ślimak na Grójec,walimy cały czas prosto na Radom.Jak poniżej,za żółtymi strzałkami:

Po ok.3,4 km po lewej stronie,tuz za wiaduktem będzie stacja Lotosu (chyba Lotosu),dalej Automichał i Fiat,jedziemy nadal trasa prosto.Jak poniżej:

I teraz uwaga,za stacją będzie łuk w lewo lekko pod górę i dalej następny wiadukt,przed nim jest zjazd na Końskie,i tak tez nalezy zrobić,czyli skorzystac z tego zjazdu:

Od tego momentu mamy jakieś 500m (uwaga,zjazd jest podporzadkowany!) do następnego skrętu w prawo.

Jak widać łatwo trafić.Postaram się jeszcze zrobić i wstawić fotke ostatniego odcinka tak aby nie było wątpliwości na które podwórko sie ładować.Ale to juz wieczorkiem.

Skomentuj

hooh.. umberto ze ci sie chcialo ;]

Skomentuj

no to teraz bedziesz mial duzo gosci

Skomentuj

Tak myślisz?No to ja jeszcze uproszcze i zachęce :)

No więc jak wspominałem,nie skręcamy na ślimak,śmigamy prosto jak na Radom

Po drodze będa takie widoczki

I takie,po prawo stacja cpn,ale nie ta o której mówiłem,ta pojawi się kawałek dalej za prawym zakrętem

Mijamy wiadukt

I po lewo wspominana stacja

Lecimy dalej,wspominany łuk w lewo pod górke

Zjazd na Końskie,walimy w prawo

Odcinek zjazdu

Tu ostrożnie

Zaraz skręcamy w prawo

No to juz tylko pare metrów

Widać juz mój bajzel

No i finisz

Skomentuj

Podziwiam umberto :)
                            Co jak co ale jak ja bym tam przyjechał z Digitalem to wolalbym smigać na 1/4 mili po tej prostej

Skomentuj

He,he,a najsmieszniesze to były zwalaniające auta.Bo aparat niemal non stop był na kierownicy.Jaja jak berety,a ja se pomykałem 60 na godzinke

Skomentuj

walnij jeszcze jakis ladny transpartencik do niedzieli masz czas ...jak SW wezmie to co ma wziac to moze i ja wezme cos jak sie zmiesci zobaczymy...juz niedlugo .... o ktorej twoja slubna bedzie miala nas dosyc :>?

Skomentuj

Ha,ha,ha!Ślubna,łoj,powiedziała że jej w ten dzień nie ma,he,he!Ciekawe,oj ciekawe.Bo siakos w to nie wierze,po nocy nie będe jeździł ją scholowac do domu od mamusi

Skomentuj

damy rade :) ..ja biore swoja babe :) mysle ze ja wyciagnie od mamci
                                    wszystko pod warunkiem ze samochod uda mi sie zrobic jak nie ...to jakis pozycze :)
                                    biore swojego suba i kicka bass predatora do Ca mojego auta.

umberto, mapa dojazdu lepsza byc nie moze :) brawo!

Skomentuj

Kurde, widze wszystkie tak maja z tymi mamusiami :(

Skomentuj

Ano,cos je trzyma.Ale daje sie to wyplemic,Choć ja tego nie robię,wole ciągnąc kozyści

Oooo,alt sie mi zacina,kawa :/

Skomentuj

No spot niedlugo, poprosze o relacje "na żywo" :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X