pieprzona matura;/ watpie ze mi sie uda wyrwac;/ a czy ktos z wawki moglby mnie z dworca odebrac?:>
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spot u Umberto
Collapse
X
-
Po burzliwych atakach na gg muszę rozjaśnic nieco sytuacje,nie będzie to kilomax,niestety,wiem i widze miny zawodu ale nie tak do końca tędy droga.
Będzie bardzo skromnie mocowo,skromnie calowo.Co nie znaczy że ubogo.Raczej tak akurat.Choc pewnie i tak ogółowi z pewnoscią nie dogodzę.No ale i raczej nie czas na to,nie jestem na to jeszcze przygotowany,ale ta chwila nadejdzie.
Jak narazie będzie namiastka efektu końcowego.Czy warto?Mnie się wydaje że tak ale sami ocenicie...
Skomentuj
-
Skoro Umbi nieco rozjasnil, to ja zapalam kolejna lampke - wlasnie wyladowalo cos u Umbiego na skrzynce, na papierze poki co, ale chyba wiemy jak to szybko u Umbiego sie przeksztalca w rzeczywistosc.
Dodam, ze jedno takie przeksztalcenie kresek w rzeczywistosc przynioslo nieoczekiwane skutki, to drugie powinno przyniesc jeszcze bardziej nieoczekiwane w sensie pozytywnym.
Skomentuj
-
UWAGA UWAGA!!!!
Ustalone wstepnie co nastepuje:
Planowany wyjazd po godz. 15-stej,wszyscy chętni niech się zgadują z SW bądź Takero,nie bedzie problemów z błądzeniem.
[ Dodano: 2006-04-20, 08:51 ]
Daje jeszcze małą poglądówke jak dojechać.
I odrazu mała uwaga,w miejscowości Głuchów nie skręcamy w prawo na ślimak na Grójec,walimy cały czas prosto na Radom.Jak poniżej,za żółtymi strzałkami:
Po ok.3,4 km po lewej stronie,tuz za wiaduktem będzie stacja Lotosu (chyba Lotosu),dalej Automichał i Fiat,jedziemy nadal trasa prosto.Jak poniżej:
I teraz uwaga,za stacją będzie łuk w lewo lekko pod górę i dalej następny wiadukt,przed nim jest zjazd na Końskie,i tak tez nalezy zrobić,czyli skorzystac z tego zjazdu:
Od tego momentu mamy jakieś 500m (uwaga,zjazd jest podporzadkowany!) do następnego skrętu w prawo.
Jak widać łatwo trafić.Postaram się jeszcze zrobić i wstawić fotke ostatniego odcinka tak aby nie było wątpliwości na które podwórko sie ładować.Ale to juz wieczorkiem.
Skomentuj
-
Tak myślisz?No to ja jeszcze uproszcze i zachęce :)
No więc jak wspominałem,nie skręcamy na ślimak,śmigamy prosto jak na Radom
Po drodze będa takie widoczki
I takie,po prawo stacja cpn,ale nie ta o której mówiłem,ta pojawi się kawałek dalej za prawym zakrętem
Mijamy wiadukt
I po lewo wspominana stacja
Lecimy dalej,wspominany łuk w lewo pod górke
Zjazd na Końskie,walimy w prawo
Odcinek zjazdu
Tu ostrożnie
Zaraz skręcamy w prawo
No to juz tylko pare metrów
Widać juz mój bajzel
No i finisz
Skomentuj
Skomentuj