Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No cóż, skusiłem się. Mam nadzieję, że wybór nie gorszy niż AMA.
    A jak nieoryginalne, to myślę, że będzie widać po nierównomiernie położonym kleju. Okaże się. :)
    Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
    treningjezykowy.pl

Skomentuj

dla tych co jeszcze konstrukcję Totem Mite mają przed sobą , myślę że cena jest dobra :) :
      http://allegro.pl/glosnik-tonsil-gdn...446688367.html
      http://allegro.pl/tonsil-gdn-13-40-4...452108227.html

pzdr

Skomentuj

Mam watpliwosci czy to te same glosniki, co w Totemach...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Mam watpliwosci czy to te same glosniki, co w Totemach...
          ... teraz to i ja mam wątpliwości :(

Skomentuj

Bo to nie te same, tam były GDN 13/40/2 i jakiś modyfikowany GDWK 10/80/7 choć ja swego czasu robiłem na wersji z okrągłym koszem (GDN 13/40/8)

Skomentuj

bo ludzie nadal nie zwracaja uwagi na ostatnie cyferki...
              mysla ze GDN 13/40 to jest to samo co GDN 13/40/2
              tak samo jak myla GDN 20/80 z GDN 20/80/2
              a to sa zupelnie inne glosniki!

Skomentuj

Witam, znalazłem na Allegro aukcję z okazyjna cena na Visatony KE25.

http://allegro.pl/visaton-ke25sc-cer...462047510.html

2/3 ceny nowego głosnika wydaje się być podejrzane. Czy ktoś zna właściciela konta Aarek? Zależy mi na informacjach o wiarygodności tego usera. na innych aukcjach wystawia cąłkiem drogi i dobry sprzęt oraz deklaruje, że stworzył kilka zwrotnic samemu (do HDSa 134, seasa i vify).

Skomentuj

a to nie jest gosc od nas z forum?
                  Chyba, ze to tylko zbieznosc nickow
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/okazja-multimetr-c...475677138.html

Skomentuj

Licytacja to nigdy nie okazja no chyba, że jest chwilę do jej zakończenia i cena jest atrakcyjna.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                        Czy ktoś zna właściciela konta Aarek?
                        Kojarzę kolumny na Peerlessach - monitory z Seasem i podłogówki z Vifą widoczne na jednym ze zdjęć (są dosyć charakterystyczne). Nie pamiętam już teraz, ale kolumny były "opublikowane" chyba na Elektrodzie lub na AS... Może warto tam poszukać - głośniki Peerless nie były aż tak bardzo popularne więc wyszukiwarki nie powinny wywalać kolosalnych ilości odpowiedzi, do tego można poszukać po nicku (Łukasz wspomniał o koledze z naszego forum - może to jest trop).

Aukcje tego allegrowicza "wiszą" na portalu już kupę czasu - chyba z rok, albo nawet dłużej. Z tego co pamiętam to początkowo wystawiał całe kolumny (chyba były to monitory HDS + Seas) - w tej chwili wystawia pojedyncze głośniki więc zakładam, że zdekompletował zestawy.

Czy warto kupować? Chyba tak - aukcje nie wydają się podejrzane... Choć stwierdzenie "nowe" należy raczej traktować jako " nie za mocno eksploatowane"

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                          Licytacja to nigdy nie okazja no chyba, że jest chwilę do jej zakończenia i cena jest atrakcyjna.
                          Jak dodawałem była cena kup teraz 99zł a licytacja od 49zł, jeśli przy takiej aukcji ktoś zalicytuje te 49zł to cena kup teraz znika.

Skomentuj

Sprawiłem sobie dzisiaj prezent... :)
                            http://allegro.pl/transformatory-do-...480475600.html
                            Będzie PP na EL34 i prawdopodobnie będą to monobloki

Skomentuj

bedzie super lampiak :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                Sprawiłem sobie dzisiaj prezent...
                                http://allegro.pl/transformatory-do-...480475600.html
                                Ty weź mnie nie denerwuj!:P

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                  Ty weź mnie nie denerwuj!:P
                                  Csbiczek klikałeś "Kup teraz" a tu komunikat aukcja zakończona??

Skomentuj

No to jest okazja za 4 trafa 4 stówy :)

Jak będziesz robił obudowy to daj znać :biggrin: Moja lampa w bólach ale ponownie budzi się do życia tylko budki nie ma :)

Skomentuj

W przyszłym tygodniu lece z tematem obudów jak tylko trafka przyjdą, więc już szkicuj swoje.. :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                        W przyszłym tygodniu lece z tematem obudów jak tylko trafka przyjdą, więc już szkicuj swoje..
                                        Masz jakiś konkretny układ na celowniku :) ?

Skomentuj

Nie na temat...
                                          4x6n8s i 4xEL34 ze schematu piotra z triody prawdopodobnie. Nad stylistyką myślę, bo nie wiem czy przy 4wielkich trafach obudowa nie będzie za duża i czy tego nie rozdzielić na klasyczne dwa monobloki...

Skomentuj

Czaruję...