Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/glosnik-formfocus-...600987253.html
    Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Co to warte?

Skomentuj

http://www.diodos.pl/1698_auto_hifi-...o+tym+razem%3F
      jeszcze popularny wzmacniacz w cenie peiyinga

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
        http://allegro.pl/glosnik-formfocus-...600987253.html
        Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Co to warte?
        to cosik z "pyrlandii" niestety nie znam ale mozesz zadzwonić i zapytać http://www.formfocus.pl/

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          http://www.diodos.pl/1698_auto_hifi-...o+tym+razem%3F
          jeszcze popularny wzmacniacz w cenie peiyinga
          i w jakości też
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ale marka "powazniejsza" i latwiej odsprzedac

Skomentuj

Takie ciekawostki z DX'a:
              Zasilacz 0-60V 0-5A z wyświetlaczem http://dx.com/p/zxy6005-2-6-dc-dc-60...e-green-151115

Wzmacniacz w klasie D 2x15W zasilanie 15V za 30zł - http://dx.com/p/y148-audio-amplifier...-93121?item=10
              Wzmacniacz/odtwarzacz 2x25W 15V z pamięci typu pendrive za 40zł - http://dx.com/p/12v-35w-dual-channel...129561?item=41
              Na allegro zasilacz laptopowy np. 14,4V 40-60W za 15zł i gra gitara.

Te dwa wzmacniacze mam w domu z dniem wczorajszym :]

Na wszystkie rzeczy w sklepie DX jest darmowa wysyłka na cały świat, wystarczy konto paypal i jazda z zakupami... ostatnio trochę się uzależniłem od dx'a... tyle fajnych tanich rzeczy

Skomentuj

to moze grupowe zamowienie?
                ja bym z checia przytulil ten drugi wzmacniacz

Skomentuj

Na co? Chcesz zwrócić uwagę celników? Weź sobie to sam na siebie zamów i z gift wrapem.

Edit:
                  Teraz zauważyłem, że jest taniej 1,7$ dla +10 sztuk ale i tak nie opłaca się ryzykować cła i VAT'u dla dużego zamówienia.
                  Last edited by .3lite; 04.09.2012, 10:14.

Skomentuj

Tak, grupowe nie ma sensu chyba że komuś się nie chce paypal'a zakładać.
                    Wysyłka darmowa dla dowolnej ilości przedmiotów więc sensu nie ma tm bardziej ze zniżka przy większym zamówieniu jest na poziomie 5zł.
                    Dzisiaj może sprawdzę czy to ustrojstwo w ogóle działa.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                      Weź sobie to sam na siebie zamów
                      nie mam paypal ;]

---------- Post dodany o 10:30 ---------- Poprzedni post o 10:21 ----------

czy paypal nieuzywany jest jakos platny? czy pobieraja tylko procent od obrotu?

i kiedy przetestujesz te wzmacniacze?
                      chetnie bym sobie zamowil

Skomentuj

Paypal jest całkowicie darmowy - załóż sobie konto na www.paypal.com i przykładowo możesz powiązać kartę kredytową ewentualnie wpłacić środki na konto Paypal poprzez przelew bankowy (zakładka "dodaj środki").

Używam Paypal'a od wielu lat i i polecam a jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj :)

Skomentuj

nie mialem pojecia ze dziala w polsce... juz dawno bym zamawial ze stanow :/

czy te wzmacniacze to chwilowa promocja? czy stala cena?
                          bo nie wiem czy czekac do wyplaty tydzien czy zalatwiac kase teraz

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                            Paypal jest całkowicie darmowy - załóż sobie konto na www.paypal.com i przykładowo możesz powiązać kartę kredytową ewentualnie wpłacić środki na konto Paypal poprzez przelew bankowy (zakładka "dodaj środki").

Używam Paypal'a od wielu lat i i polecam a jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj :)
                            Twoje szczęscie, mimo wygody
                            na Paypal trzeba uwazac bo to jest firma która na naiwnosci klintów robi krocie przez wstrzymywanie jak to nazywają " płatności wysokiego ryzyka" , jest pełno w sieci opisów oszukanych ludzi. Jezeli paypal zawiesi przelew który z Bóg wie jakich powodów uzna za ryzykowny to po jakims czasie wg umowy pieniądze przechodzą na konto Pay Pal bez mozliwosci zwrotu. Szwagierek moj sie borykał, pisał, dzwonił az dopiero kiedy zgłosiłsie z prośbą zeby macierzysty bank wydał pismo do pay pal o zwrot bezprawnie przywłaszczonych pieniędzy. Wogóle to całość wyglądała tak ze szwagier zrobił przelew, pieniądze zniknęly z konta, adresat ich nie otrzymał a pay pal umywał ręce. Pozdro i nie bądzmy naiwni....za wygode czasem słono sie płaci.

Skomentuj

Jak nie potrafisz się tym zająć to trudno aby sprawa była rozstrzygnięta na Twoją korzyść a nawet kiedy nie jest to płatność wraca do nadawcy a nie Paypal ją kradnie (co to za herezje w ogóle)

Problemy z cofaniem płatności trafiają mi się co jakiś czas ale zazwyczaj są rozstrzygane na moją korzyść no chyba, że nadawca płacił kartą kredytową i wycofał płatność to robi się większy problem bo to nie strona Paypal'a.

Tyle lat co korzystam z niego to nie ma większego problemu a jak coś się pojawi to dzwonisz do przedstawiciela PL i problem rozwiązujecie w 5 minut.

Skomentuj

Ja korzystam w obie strony, jako kupiec i sprzedawca.
                                Jako kupiec zawsze bez problemu, nawet gdyby przedmiot do ciebie nie dotarł (zakup poprrzez paypal na np. ebay.com czy dx.com) to wysyłasz do paypala info że nie masz przedmiotu i pobierają kasę od sprzedawcy.

Jako sprzedawca jest trochę gorzej bo:
                                - pobierają dość znaczną prowizję od wpływu na konto (nie dotyczy przeleu z własnego konta) dla 1500zł to gdzieś 60zł
                                - jak ci paczka zginie przy wysyłce do klienta to ty się masz martwić, oni pobierają kasę od ciebie robiąc debet i zwracają kupującemu a ty dostaniesz od poczty np. 50zł rekompensaty chyba że wykupiłeś ubezpieczenie na paczkę

Skomentuj

to jak z tymi wzmacniaczami?
                                  to chwilowa okazja? czy na stale?
                                  i kiedy uruchomisz tego z usb?

Skomentuj

Chwilowe promocje są w dziale DEALS, to jest regularna cena.
                                    Na wzmacniaczem dzisiaj posiedzę... i dam znać.

Skomentuj

Zamieszczone przez maxdila Zobacz posta
                                      to jest regularna cena.
                                      w takim razie nie spiesz sie
                                      a i problem z paypal rozwiazany

Skomentuj

Ok, przetestowane/testuję.
                                        1 - ten tańszy mniejszy w klasie d jest ok - działa, dałem mu 15V i da się słuchać ale mocy z tego nikt nie wyciśnie bo zaczyna przerywać na 70% potka z sygnałem z mp3 czyli jakieś 2x30mV.
                                        2 - ten większy 2x35W, zasilanie to samo, działa bez zarzutu na wejściach i kolumnach 4ohm mało tego nawet siła dźwięku wysoka, idzie wyciść te 2x30W, wrzuciłem na pendrive 10 mp3 w rożnej jakości i po 3sekundach załadowało całość i odpaliłem guzikiem next... działa, odtwarza, wskakują następne utwory.

Skomentuj

super - zamawiamy 2szt

Skomentuj

Czaruję...
                                          X