Mylisz się, nie ma czegoś takiego jak zastrzeganie sobie czegoś. Prawa autorskie są chronione z automatu , chyba, że jest wyraźnie zaznaczone iż projekt jest z przekazaniem praw autorskich. Jeżeli nie jest zaznaczone, prawa do projektu posiada autor.
Poza tym projekt był wykonany pod starą wersję seasa 15tki która jest już nieosiągalna i jest trochę inna od nowych 15tek, czego gość na aukcji nie zaznaczył.
Dlatego też powoli przestaję robić takie projekty ze schematem do ręki bo przy ilości jaką ich wyprodukowałem taka sytuacja była tylko kwestią czasu.
najlepsze jest to że wiem kto to sprzedaje... wszedłem tutaj z nudów a tu taki zonk
nie pamiętam czy wykonywałeś ten projekt na moje zamówienie czy dla gościa 2 domy dalej ale ja mu składałem te monitorki, ***** dziwny gość, dzisiaj się do niego przejdę, a swoją drogą, posiadam schemat w domu, kto chce za darmo ?? :)
---------- Post dodany o 11:08 ---------- Poprzedni post o 10:08 ----------
najlepsze jest to że wiem kto to sprzedaje... wszedłem tutaj z nudów a tu taki zonk
nie pamiętam czy wykonywałeś ten projekt na moje zamówienie czy dla gościa 2 domy dalej ale ja mu składałem te monitorki, ***** dziwny gość, dzisiaj się do niego przejdę, a swoją drogą, posiadam schemat w domu, kto chce za darmo ?? :)
tak mnie poniosło przez tego gościa że aż przekleństwo na forum napisałem - totalnie nieświadomie, przepraszam nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło...
Skomentuj