Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Np. niższe zniekształcenia h. niż w Illuminatorze. Neodymowy napęd. Porównywalna jakość a 3x tańszy.
    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Nie na temat...
      Gdyby to jeszcze była 15'stka o takiej skuteczności...a tak...jak to będzie wyglądać z 10 calowym głośnikiem?
      Last edited by LuSzTi; 11.07.2013, 16:59.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
        Dlaczego 10"? Będę łączył z 8" Vifą NE225.
        Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Nie na temat...
          No tak, ale świat nie kończy się na 8 calach i są ludzie, którzy szukają wysokoefektywnej 15'stki aby wizualnie jakoś wyglądała przy połączeniu z 10'o calowym głośnikiem, a z drugiej strony nie chcą słuchać średnicy z 18cm głośnika.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
            Panowie chyba zapominacie się o jakiej tematyce jest ten wątek

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
              Rewelacyjna cena...mam nadzieję, że nie będzie uszkodzona, czego Ci szczerze życzę :)
              Otrzymałem i wszystko działa a co więcej - wysyłka darmowa była i mam kartę za 80 PLN :)

Nie jest to karta pokroju EMU 0404 której używam do pomiarów ale jest za to świetnym przetwornikiem do laptopa tym bardziej za takie grosze :)

Skomentuj

Nie chcesz odsprzedać?

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                  Nie chcesz odsprzedać?
                  Oj nie :)

Skomentuj

Ja juz pytałem wcześniej i jestem pierwszy w kolejce
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak za 75zł z wysylka i pilotem to mozna polecic. Całkiem poprawnie grajacy klocek
                      http://allegro.pl/sony-cdp-411-swiet...385425115.html
                      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

mi by sie przydal CD z pilotem :/
                        ale nawet takiej kasy teraz brak

Skomentuj

Wziąłem sobie tego soniaka dzięki

Skomentuj

Sam go używam i naprawde gra dosyć dobrze.
                            Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

http://allegro.pl/audison-connection...375458781.html

Super tanio zestaw okablowania AUDISONA - niestety RCA audisona się skończyły i dają jakiś zamiennik. (i tak to jest gratis, w zestawie go nie ma).

55zł/komplet VS 129zł sugerowana producenta... brać póki są

Skomentuj

Cienkie te kable troche
                                Ja wiem czy to okazja
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Do instalacji SQ aż nad to Do zestawu 2x50W + sub 300W jak znalazł.
                                  Sama oprawka z bezpiecznikiem warta 30zł... Ale co kto woli

http://www.connection.eu/products/in...its/fpk300.htm

Skomentuj

Czysto teoretycznie, żeby "przepompowac" 80A przez 5m kabla trzeba by położyć 35mm2
                                    Więc to za cienki kabel.

Osobiście mniej niż 20mm2 bym tu nie użył.
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                      Czysto teoretycznie, żeby "przepompowac" 80A przez 5m kabla trzeba by położyć 35mm2
                                      W przypaku CCA tak, w OFC nie. I kto używa 5m kabla? Przeważnie 4m wystarczają, do dłuższych wozów 4,5m to maks.

Przez takie OFC 4m idzie przepuścić 50-60A. Czyli będzie ok, nie ma się co bać - ew wziąć 2 zestawy i puścić, i tak wyjdzie 110zł za kabel w sumie 25mm OFC cena jak za darmo. Inna sprawa, że wolę nie mieć spadków napięć i warto zastosować grubszy kabel, ale na sam początek te kable idealne.

Mierzyłem sporo kabli cęgowym, Ty pewnie też, więc wiesz jaka jest prawda. Zresztą nie na takie dyskusje ten temat.

To może z drugiej strony - pokaż mi inny zestaw z grubszym kablem OFC, trwałą oprawką i firmowy najlepiej w tej cenie? W dodatku z chinchami...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                        Cena fajna jak za Vife, ale co w tej Vifie ciekawego? Pytam bez zadnej zlosliwosci, bo jesli mialbym wybierac, to chyba wolalbym to http://www.elmuz.com.pl/sklep/downlo...Fe%2003-11.pdf za 201zl
                                        Dla mnie po prostu sam design

Skomentuj

Nie cca a ofc
                                          Zobacz sobie tabele z regulaminu pasca
                                          Poza tym u mnie w Astrze kombi wyszło 5,5m i nie gdzie nie idzie "do okoła"

Ale to i tak tylko teoria :)
                                          Ale jeśli kupić dwa i położyć to juz jest uczciwie :)
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X