Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/glosnik-perrless-s...294578584.html SLS za 9dyszek

Skomentuj

hmm nie wiem czy kazja ale za taki zestawik fajna cena

http://allegro.pl/tonsil-zgc-40-8-51...281082798.html

w ogóle koleś ma fajne perełki

http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=1450416

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
        w ogóle koleś ma fajne perełki
        Te kolumny sony które wystawia, to jakby do nich dołożyć Visatona TW30 oraz zrobić zwrotkę, to nie jeden mógłby się zdziwić - basem to gra tak, że suba nie potrzeba nawet przy mocnej muzyce.

Skomentuj

peerless w cenie stxa
          a zapewne i tak dlugo tam bedzie dostepny :/

---------- Post dodany o 23:36 ---------- Poprzedni post o 23:31 ----------

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
          hmm nie wiem czy kazja ale za taki zestawik fajna cena

http://allegro.pl/tonsil-zgc-40-8-51...281082798.html
          zestaw bardzo fajny. sub moze troche meczacy ale na poczatek bardzo dobry zestaw. tylko ze membrany nie sa oryginalne! wiec ten zestaw wart jest jakies 100-150zl a nie 400!

ceny ma mocno wygorowane!

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
            Te kolumny sony które wystawia, to jakby do nich dołożyć Visatona TW30 oraz zrobić zwrotkę, to nie jeden mógłby się zdziwić - basem to gra tak, że suba nie potrzeba nawet przy mocnej muzyce.
            Nie mogę sobie tego wyobrazić, że zestaw z plastikowej wieży gra dobrym basem :) Może to przez to że dalej w domu stoi Panasonic SC AK45, fakt basu jest dużo, ale tego dudniącego...może jestem uprzedzony :)

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
              Nie mogę sobie tego wyobrazić, że zestaw z plastikowej wieży gra dobrym basem Może to przez to że dalej w domu stoi Panasonic SC AK45, fakt basu jest dużo, ale tego dudniącego...może jestem uprzedzony
              To te same głośniki Sony co robimy na nich konstrukcje :) Owszem, front jest plastikowy i zdarzy się że czasem gra - ale do 4x16,5cm uzupełnienie subem 8' 250W nie miało sensu wgl, bo kolumny go zagłuszały. Czy taki dudniący - strojenie na 50Hz, mam blisko ścian to i podbijało 80Hz, ale słuchać się tego dało i głowa nie bolała. Nawet pracowały jako subwooferki w samochodzie przez krótki okres czasu :) Oczywiśćie hajend toto nie jest, ale da się fajne rzeczy wykrzesać z tego.

Można próbować z TB którego zamawialiśmy z PartExpress i basy dać jako dopałka od dołu.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                Można próbować z TB którego zamawialiśmy z PartExpress i basy dać jako dopałka od dołu.
                No właśnie pomyślałem o tym, żeby to wybebeszyć. Ale jeśli mówisz że to te same basy co kevlarowy sony to chyba nie ma sensu w przypadku gdy chciałoby się robić konstrukcję na jednym basie...

Ale alternatywa całkiem niezła dla początkujących, szukających głośników przyzwoitych na dodatek nie drogich :)

A BTW o jakiego TB chodzi, bo nie znam tematu :)

Skomentuj

Ale jeśli mówisz że to te same basy co kevlarowy sony
                  Nie te same, inne, lepsiejsze, tzn więcej z nich basu ale mniej średnicy. Uważam że jest duży sens, jeżeli ktoś chce kolumny do łupania których nie trzeba podpierać subem a takich jest mało.

http://www.parts-express.com/pe/show...number=299-113

Skomentuj

Ale tam siedzą 2 różne przetworniki prawda ? Nie wiem jak bebechy ale dustcapami się różnią tak na oko.

Skomentuj

Ale tam siedzą 2 różne przetworniki prawda ? Nie wiem jak bebechy ale dustcapami się różnią tak na oko.
                      Tak, dwa różne, ten na dole to bardziej subwooferowy, o wiekszym skoku, coś jak 17SW, oczywiście bez przesady, a ten wyższy to midbas, który też za dużo nie ciągnie do góry, taki bardziej kick. Pracują we wspólnej komorze i są przez sony tak dobrane, że osobno nie grają :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        peerless w cenie stxa
                        a zapewne i tak dlugo tam bedzie dostepny :/[COLOR="#696969"]
                        Ty to masz nosa, ci powiem. Już go nie ma

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                          Ty to masz nosa, ci powiem. Już go nie ma
                          Wisiał od paru miesięcy na allegro... Oby służył

Skomentuj

To nie ja go kupiłem człowieku. Wbiłem szpilę Pawełkowi jak tylko zauważyłem, że znowu "jego słowa się sprawdziły".

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                              To nie ja go kupiłem człowieku. Wbiłem szpilę Pawełkowi jak tylko zauważyłem, że znowu "jego słowa się sprawdziły".
                              Pierwszy post od dłuższego czasu i już po chamsku, kulturą to Ty nie grzeszysz...

Skomentuj

No niestety nie grzeszę. życie

Skomentuj

Okazja okazja...
                                  http://www.gsm-support.pl/pl/kabel-u...m-acp-12-p1619

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                    Gdzie tu okazja? Zwłaszcza na forum audio?

Skomentuj

No Panie, do audiofilskich DACów...

Skomentuj

Trzeba go nadać Pacule żeby reckę strzelił

Skomentuj

Nie wiem w czym jest problem?
                                          Kontroler teoretycznie da ci max 500mA, a są dyski przenośne zasilane z USB, które mogą pociągnąć więcej, wtedy taki kabelek się przyda.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X