Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/wzmacniacz-denon-p...944347323.html (WZMACNIACZ DENON PMA-1520 RODZYNEK !!! KLASA A !!!)
    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

http://allegro.pl/beyma-tpl-150-nowe...973383924.html (BEYMA TPL-150 - NOWE - komplet 2 szt.)

Skomentuj

Myślę, że okazja. Nawet gdyby do zwrotnicy należałoby podejść od nowa.
        http://www.audiostereo.pl/rozne-kost...0#entry3740137

Skomentuj

http://allegro.pl/kolumny-usher-v-60...002746853.html Usher V-602

Skomentuj

Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz posta
            Klikałem Kup Teraz ale zobaczyłem że cena za sztukę, a w tej cenie można mieć już dobre i lepsze DIY :)

Skomentuj

Nie na temat...
              Zamieszczone przez gucio. Zobacz posta
              Klikałem Kup Teraz ale zobaczyłem że cena za sztukę, a w tej cenie można mieć już dobre i lepsze DIY :)
              Zgadzam się z Tobą, ale mimo wszystko w tej cenie to i tak jest okazja w porównaniu do ceny sklepowej - prawie 6k PLN.

Skomentuj

Za samo cwaniakowanie z rozbiciem na 2 sztuki nie powinno się to tutaj znaleźć.

Nie mówiąc już nawet o tym, że cena imho nie ciekawa.

Skomentuj

Nie na temat...
                  A jakby mu na złość zrobić i kupić jedną sztukę. Ciekawe co zrobi z drugą... Może opuści cenę żeby się pozbyć.
                  Last edited by johans23; 26.02.2016, 11:44.

Skomentuj

Nie na temat...
                    Ja nawet wiem kto to sprzedaje :) Ale oferta z ceną za sztukę to mało uczciwa propozycja

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez waloos
                      Panowie przesadzacie, przecież nie jest to oszustwo - informacja nie jest ani zatajona, ani ukryta małym druczkiem. W branży audio to normalna praktyka, że ceny kolumn podawane są za sztukę. Facet postąpił tak jak postepuje 90% dystrybutorów na świecie.
                      Jest to zrobione tylko po to aby klient zainteresował się ofertą, bo tanio.
                      Oszustwo nie, ale chwyt marketingowy.

Zamieszczone przez johans23 Zobacz posta
                      A jakby mu na złość zrobić i kupić jedną sztukę. Ciekawe co zrobi z drugą... Może opuści cenę żeby się pozbyć.
                      I bardzo dobrze myślisz.
                      Ja bym tak zrobił gdybym naprawdę był nimi zainteresowany i chciał je kupić.
                      Może koleś by się czegoś na przyszłość nauczył.

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                        I bardzo dobrze myślisz.
                        Ja bym tak zrobił gdybym naprawdę był nimi zainteresowany i chciał je kupić.
                        Może koleś by się czegoś na przyszłość nauczył.
                        Tak zrobić nie można w tym przypadku chodź pomysł dobry, musiałaby być informacja, że cena jest za sztukę. Natomiast wg mnie tutaj obowiązuje cena za dwie, ponieważ jest to ewidentnie napisane o ofercie/opisie na dole że sprzedaje tylko dwie..

Skomentuj

Nie na temat...
                          Tylko że taka oferta jest niezgodna z regulaminem allegro, bo to manipulacja słowami kluczowymi.

Skomentuj

Nie na temat...
                            Przyznać się kto kupił jedną sztukę?

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                              Nie na temat...
                              Przyznać się kto kupił jedną sztukę?
                              Nie na temat...
                              hahaha, nie mogę, podsunęliście komuś pomysł i kliknął 1 sztukę

Skomentuj

I mozna zapomniec na 20 lat o wymianie odtwarzacza CD
                                http://www.ebay.de/itm/NEW-SONY-CDP-...QAAOSwKtVWyNId

Skomentuj

Ja juz pare lat temu zapomnialem o CD. Nie uzywam wcale :P

Skomentuj

Tylko pliki i odtwarzacz sieciowy:)
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dokladnie. Jeszcze od czasu do czasu puszczam sobie czarne placki.

Skomentuj

Jeden woli brunetki drugi blondynki, tez mam mozliwosci grania z plikow ale mimo to i tak najczesciej odpalam plyty.

Skomentuj

Nie wiedzą co dobre :P

Ripa zawsze można zrobić, ale to nie zmienia faktu, że i tak CD muszę kupić. Niestety pliczki w internecie są zazwyczaj średniej jakości w porównaniu do płyt CD wytłaczanych w Japonii.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X