Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hmm czy dobrze widze, ze szyna prowadzaca ma na wew krawedzi kolnierz? Ciekawy patent.
    Last edited by Pogromca mitow; 09.06.2017, 14:08.

Skomentuj

Trochę lipa, że szyna 2x70cm zamiast 1x140, będzie wymagać łączenia co w tego typu szynach nie jest takie szybkie i pewne/wymaga poprawek po czasie/etc.

Za taką cenę to jednak można brać w ciemno raczej, odpowiednik Festool-a to 5x droższa zabawa

Skomentuj

Ale w 80% przypadków te 70cm jest wystarczające żeby dociąć jakąś półkę itp. Operować 140cm jest upierdliwe. Więc rozwiązanie IHMO sensowne. Oczywiście pod warunkiem że łączenie da linię prostą, a nie koślawą :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
          Ale w 80% przypadków te 70cm jest wystarczające żeby dociąć jakąś półkę itp. Operować 140cm jest upierdliwe. Więc rozwiązanie IHMO sensowne. Oczywiście pod warunkiem że łączenie da linię prostą, a nie koślawą :)
          Z tych 70cm będziesz miał może 40cm linii cięcia No ale fakt, zależy jak duże detale się docina. :)

Skomentuj

Niekoniecznie, nie musisz całej podstawy kłaść na listwie. Właściwie wystarczy że jesteś za środkiem ciężkości piły. Fakt, ze lepiej byłoby jakby zrobili np. 90 i 50. Dalej łącznie 140 profilu, ale można sobie wziąć w rękę ten bardziej odpowiadający kawałek.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
              Niekoniecznie, nie musisz całej podstawy kłaść na listwie. Właściwie wystarczy że jesteś za środkiem ciężkości piły. Fakt, ze lepiej byłoby jakby zrobili np. 90 i 50. Dalej łącznie 140 profilu, ale można sobie wziąć w rękę ten bardziej odpowiadający kawałek.
              Nie wiem jak jest w Lidlowej, ale w Festool-u są dwa pokrętła/gumki z przodu i z tyłu piły (którymi regulujesz "jak ciasno" piła chodzi po szynie), tak więc oba te pokrętła muszą być na szynie, inaczej złapiesz lekki luz i z równej linii cięcia nici

Skomentuj

Mam listwe 140cm i przydalaby sie dluzsza :)

Skomentuj

Może nie allegro, ale TME ma zniżkę 15% na wybrane produkty do 14.07

http://www.tme.eu/pl/pages/News:letn...cen-w-tme.html
                  http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Nie allegro, do tego pewnie błąd na stronie, ale może ktoś wyrwie:

DENON Amplituner stereo DRA-F109 (Srebrny)
                    https://www.mall.pl/amplituner-stere...a-f109-srebrny

299 zł z VAT + KGO
                    oszczędzasz 1 016 zł (77

Skomentuj

Nie na temat...
                      Niedostępne , ciekawe jakby ktoś kliknął i kupił

Skomentuj

Nie na temat...
                        Ja juz mialem w koszyku wczoraj ale zrezygnowalem z zakupu

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                          Nie na temat...
                          Niedostępne , ciekawe jakby ktoś kliknął i kupił
                          Nie na temat...
                          A ja kupiłem. Zobaczymy co powiedzą. Ale nie liczę że mi w takiej cenie sprzedadzą :)

Skomentuj

jakbym mial wolna kase to bym tez sprobowal

opcje macie 3
                            1 - wysla za taka cene
                            2 - "przepraszamy, nie mamy towaru, oddamy kase"
                            3 - pomylka na stronie, beda chcieli kase oddac i sie sadzicie z nimi bo macie prawo kupic w takiej cenie

Skomentuj

Odpisali tak jak się spodziewałem:

"Szanowni Państwo,

Szanowni Państwo, z przykrością informujemy, że nie możemy potwierdzić przyjęcia do realizacji zamówienia nr 98109389.

Zawiadamiamy, że na podstawie pkt II.5 zdanie 2 Regulaminu naszego Sklepu Internetowego nie doszło do zawarcia umowy sprzedaży.

Wysłana do Państwa automatycznie generowana wiadomość e-mail potwierdziła jedynie otrzymanie zamówienia przez naszą Spółkę, a nie jego przyjęcie do realizacji. Równocześnie deklarując gotowość niezwłocznego zwrotu płatności - w przypadku gdy dokonali Państwo już zapłaty - prosimy o wysłanie wiadomości zawierającej numer rachunku bankowego do zwrotu, numer zamówienia oraz adres zamówienia na info@mall.pl w tytule maila umieszczając: Dane do zwrotu.

W ramach przeprosin za powstałe niedogodności, w następnej wiadomości prześlemy Państwu kod rabatowy do wykorzystania na zakupy w naszym sklepie."

Dali mi 20 zł na kuponie rabatowym.

Zastanawiam się czy tak mogli zrobić :/

Skomentuj

czytaj kodeks i sadz sie z nimi
                                widac zrobili to celowo zeby zyskac baze dancyh potencjalnych klientow

Skomentuj

Tak.. Dostalem to samo.. Kupon raczej do niczego, ceny takie sobie.. (choc kiedys cos juz u nich kupowalem) A i na zwrot trzeba bedzie czekac....

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    czytaj kodeks i sadz sie z nimi
                                    widac zrobili to celowo zeby zyskac baze dancyh potencjalnych klientow
                                    Paweł.. Żartujesz? Zwykły babol i pomyłka.

Skomentuj

Zwykły babol i pomyłka.
                                      Może tak, a może agresywny marketing :)
                                      Ile osób kliknęło że kupuje?
                                      Pewnie sporo.
                                      W odpowiedzi wysyłają kupony rabatowe na zakupy w ich sklepie.
                                      Jest reklama? jest
                                      Czy zadziała to się okaże, ale o tym już się nie dowiemy.

Od pewnego czasu na wszystkie takie akcje spoglądam podejrzliwie, bo wiem co ludzie potrafią zrobić aby coś wypromować, a co za tym idzie sprzedać.
                                      Np. reklama Castoramy "nigdy nie pozwolimy pobić naszych cen"... to ewidentna nieprawda i oszustwo, ale ludzie się na to łapią.

Skomentuj

Paweł.. Żartujesz? Zwykły babol i pomyłka.
                                        nie, nie zartuje
                                        moze to byc pomylka. a moze byc wlasnie celowe zagranie
                                        jezeli to bylo celowe to zaplaca za to :p
                                        a bylo cos kiedys ze takie cos musza zrezlizowac. trzeba tylko doczytac szczegoly

Skomentuj

Nie tak dawno sam zakładałem sklep internetowy, a regulamin sklepu pisała dla mnie zewnętrzna firma po to, żeby wystrzec się klauzul niedozwolonych, które mnożą się na stronach różnych firm. Po wstępnej weryfikacji ich paragrafów myślę, że mają kilka wpisów niezgodnych z prawem.... Jakby komuś zależało (z tych co złożyli i opłacili zamówienie ) to proponowałbym skierować sprawę do najbliższego UOKiK-u. Opisać sprawę, przedstawić regulamin i odpowiedź sklepu na zamówienie... Na pewno pomogą w kwesti tego czy takie postępowanie jest w ogóle dopuszczalne....

W kwestii agresywnego marketingu... duże WĄTPIĘ... Marketing, który wywołuje już na dzień dobry niezadowolenie klienta (bo nie dostał towaru) a może powodować konsekwencje jak powyżej (sprawy oddane do UOKiK-u ) to bardzo słaba forma reklamy... Myślę, że ktoś nieźle zamulił i zrobił błąd w cyferkach... specjalnie czy nie to była po prostu wtopa pracownika... Jak widać strona z linku już nie istnieje.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X