Hmm czy dobrze widze, ze szyna prowadzaca ma na wew krawedzi kolnierz? Ciekawy patent.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Okazje na ALLEGRO !!!
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaAle w 80% przypadków te 70cm jest wystarczające żeby dociąć jakąś półkę itp. Operować 140cm jest upierdliwe. Więc rozwiązanie IHMO sensowne. Oczywiście pod warunkiem że łączenie da linię prostą, a nie koślawą :)No ale fakt, zależy jak duże detale się docina. :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaNiekoniecznie, nie musisz całej podstawy kłaść na listwie. Właściwie wystarczy że jesteś za środkiem ciężkości piły. Fakt, ze lepiej byłoby jakby zrobili np. 90 i 50. Dalej łącznie 140 profilu, ale można sobie wziąć w rękę ten bardziej odpowiadający kawałek.
Skomentuj
-
Może nie allegro, ale TME ma zniżkę 15% na wybrane produkty do 14.07
http://www.tme.eu/pl/pages/News:letn...cen-w-tme.html
Skomentuj
-
Nie allegro, do tego pewnie błąd na stronie, ale może ktoś wyrwie:
DENON Amplituner stereo DRA-F109 (Srebrny)
https://www.mall.pl/amplituner-stere...a-f109-srebrny
299 zł z VAT + KGO
oszczędzasz 1 016 zł (77
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaNie na temat...Niedostępne , ciekawe jakby ktoś kliknął i kupił
Nie na temat...A ja kupiłem. Zobaczymy co powiedzą. Ale nie liczę że mi w takiej cenie sprzedadzą :)
Skomentuj
-
Odpisali tak jak się spodziewałem:
"Szanowni Państwo,
Szanowni Państwo, z przykrością informujemy, że nie możemy potwierdzić przyjęcia do realizacji zamówienia nr 98109389.
Zawiadamiamy, że na podstawie pkt II.5 zdanie 2 Regulaminu naszego Sklepu Internetowego nie doszło do zawarcia umowy sprzedaży.
Wysłana do Państwa automatycznie generowana wiadomość e-mail potwierdziła jedynie otrzymanie zamówienia przez naszą Spółkę, a nie jego przyjęcie do realizacji. Równocześnie deklarując gotowość niezwłocznego zwrotu płatności - w przypadku gdy dokonali Państwo już zapłaty - prosimy o wysłanie wiadomości zawierającej numer rachunku bankowego do zwrotu, numer zamówienia oraz adres zamówienia na info@mall.pl w tytule maila umieszczając: Dane do zwrotu.
W ramach przeprosin za powstałe niedogodności, w następnej wiadomości prześlemy Państwu kod rabatowy do wykorzystania na zakupy w naszym sklepie."
Dali mi 20 zł na kuponie rabatowym.
Zastanawiam się czy tak mogli zrobić :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaczytaj kodeks i sadz sie z nimi
widac zrobili to celowo zeby zyskac baze dancyh potencjalnych klientow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaZwykły babol i pomyłka.
Ile osób kliknęło że kupuje?
Pewnie sporo.
W odpowiedzi wysyłają kupony rabatowe na zakupy w ich sklepie.
Jest reklama? jest
Czy zadziała to się okaże, ale o tym już się nie dowiemy.
Od pewnego czasu na wszystkie takie akcje spoglądam podejrzliwie, bo wiem co ludzie potrafią zrobić aby coś wypromować, a co za tym idzie sprzedać.
Np. reklama Castoramy "nigdy nie pozwolimy pobić naszych cen"... to ewidentna nieprawda i oszustwo, ale ludzie się na to łapią.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPaweł.. Żartujesz? Zwykły babol i pomyłka.
moze to byc pomylka. a moze byc wlasnie celowe zagranie
jezeli to bylo celowe to zaplaca za to :p
a bylo cos kiedys ze takie cos musza zrezlizowac. trzeba tylko doczytac szczegoly
Skomentuj
-
Nie tak dawno sam zakładałem sklep internetowy, a regulamin sklepu pisała dla mnie zewnętrzna firma po to, żeby wystrzec się klauzul niedozwolonych, które mnożą się na stronach różnych firm. Po wstępnej weryfikacji ich paragrafów myślę, że mają kilka wpisów niezgodnych z prawem.... Jakby komuś zależało (z tych co złożyli i opłacili zamówienie ) to proponowałbym skierować sprawę do najbliższego UOKiK-u. Opisać sprawę, przedstawić regulamin i odpowiedź sklepu na zamówienie... Na pewno pomogą w kwesti tego czy takie postępowanie jest w ogóle dopuszczalne....
W kwestii agresywnego marketingu... duże WĄTPIĘ... Marketing, który wywołuje już na dzień dobry niezadowolenie klienta (bo nie dostał towaru) a może powodować konsekwencje jak powyżej (sprawy oddane do UOKiK-u ) to bardzo słaba forma reklamy... Myślę, że ktoś nieźle zamulił i zrobił błąd w cyferkach... specjalnie czy nie to była po prostu wtopa pracownika... Jak widać strona z linku już nie istnieje.
Skomentuj
Skomentuj