Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
    http://allegro.pl/glosniki-hxa-5100-...669814147.html

W sumie to też jest okazja. Sub jest na 6.5 calowym głośniku. Panel 40W. Do tego 5 satelitek.
    Jako komplet okazja, ale trzeba uwazac na ponizszy podpis, ktory jest sprzeczny z tym co znajduje sie nad nim w aukcji...

komplet posiada:
    - 5 głośników satelitarnych: 2 frontowe, 1 centralny oraz 2 tylne, obciążenie RMS / maks. 40 / 80 W, zakres częstotliwości 40 - 22000 Hz.

Skomentuj

Racja... Jeśli to tylko te satelitki to średnio się opłaca.

Skomentuj

pytanie:
        Aukcja dotyczy kompletu głośników, w tym jest subwoofer aktywny tak?
        odpowiedz:
        komplet jest z subwooferem.

Skomentuj

gdy kupowałem te głośniki raveland to przy okazji zaptałem o ten zestaw za 59. sprzedawca podesłał mi obrazek

i to jedyne dane jakie posiadał. przy okazji powiedział że ma jeszcze 1 zestaw jak był za 199 zł. to było 1 czerwca

Skomentuj

http://allegro.pl/transformator-toro...667021223.html idealne do dwoch lm'ow albo tda

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
              idealne do dwoch lm'ow
              I tylko pod kolumny 8-omowe.

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                I tylko pod kolumny 8-omowe.
                Chodzi Ci o mostek?

Skomentuj

wystarczy odwinac kilka zwojow z wtornego

Skomentuj

Bzdura, pójdzie pod 4 Ohm z takim napięciem.

Skomentuj

Przy napięciu +-28 VAC mostek na lm4780 może uzyskać moc ok 120 watów przy 8 omach. Przy 4 omach lm w mostku by padł.
                      A jak widzisz na aukcji trafko ma jedynie 150 watów. Ja myślę, że to trafo to do jednego lm`a się nada.

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                        Przy napięciu +-28 VAC mostek na lm4780 może uzyskać moc ok 120 watów przy 8 omach. Przy 4 omach lm w mostku by padł.
                        A jak widzisz na aukcji trafko ma jedynie 150 watów. Ja myślę, że to trafo to do jednego lm`a się nada.
                        Ja nie mówię o mostku ale o zwykłym mono LM3886 :P
                        Ten transformator ma 150VA więc zasili 2 końcówki LM3886 (stereo) bez problemowo.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                          pójdzie pod 4 Ohm z takim napięciem
                          Ale lepiej nie podgłaśniać za bardzo, bo pójdzie magiczny dymek ze scalaka

Skomentuj

http://allegro.pl/plaskownik-alumini...657223531.html
                            idealne do jakiegos malego wzmacniacza na boki/przod/tyl

Skomentuj

no niby anoda... ale drogo :???:

Skomentuj

drogo jak za anodowany odcinek metrowy? moze z przesylka wyjdzie drogo ale nie drozej niz jak by sie samemu anodowalo

Skomentuj

Jak ma się pomysł aby to wykorzystać, to jest to okazja. Zakładając, że mamy czym to równo przyciąć. Niestety po cięciu krawędź już nie będzie anodowana to kolejny problem przy organizacji frontu.

Skomentuj

dlatego anoduje sie gotowe juz elementy
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zawsze mozna uciac pod katem 45st tylko do tego to juz ukosnice do metalu trzeba miec

Skomentuj

Sami oceńcie:
                                        http://allegro.pl/show_item.php?item=1698424343
                                        2*100w TK2050 Tripath Sure Electronics - Moduł DIY

Skomentuj

Ocenie jak do mnie przyjdzie dzięki za link

Skomentuj

Czaruję...
                                          X